ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Δεκ 2020

Σ’ αυτόν τον τόπο κατοικούν ΕΛΛΗΝΕΣ! Όντα φτιαγμένα από ήλιο και θάλασσα! Ο Έλληνας και η Ελλάδα είναι φως! Και όπου υπάρχει φως, το σκοτάδι υποχωρεί!

 Κράτη και πολίτες είμαστε σε υπερβολή! Και υπερβολή είναι μια αλήθεια που έχασε την ψυχραιμία της! Προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμη να μας τρελάνουν... Συνειδητά ή ασυνείδητα, εσκεμμένα ή τυχαία, πάντα με όπλα τα δελτία ειδήσεων, τις συνεχείς σκοτεινές ροές στο web, ακραίες ενημερώσεις και συνεχές σφυροκόπημα με περίεργη και εύκολη πληροφορία αλλά και πολλαπλό βομβαρδισμό κυρίως για τον ιό, τα ελληνοτουρκικά και την οικονομία! Και φυσικά με τον εγκλεισμό μας! Και πολλά ακόμα που δεν μπορώ να σκεφτώ τούτη την στιγμή και δεν έχει καμία σημασία αν έγιναν με πρόθεση ή χωρίς πρόθεση, με σχέδιο ή χωρίς σχέδιο! Αυτή την στιγμή μικρή σημασία έχει αυτό...

 Όλοι εμείς περάσαμε και περνάμε μία μαρτυρική δοκιμασία και την περνάμε ακόμη σαν να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του μετώπου και να παίρνουμε μέρος στον πιο επικίνδυνο πόλεμο που δυστυχώς είναι και βιολογικός! Φυσικά η κατάληξη είναι ότι κουνηθήκαμε αρκετά και προς στιγμήν γονατίσαμε!

Όμως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ με τον Ζώντα Θεό που ΛΑΜΠΕΙ ΕΝΤΟΣ της, σηκώθηκε και στάθηκε ξανά στα πόδια της και στο ύψος της! Kαι για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι ακόμη και με τους χειρότερους περιορισμούς και πυροβολισμούς, με το εθνικό και θρησκευτικό συναίσθημα φυλακισμένα όπως και εμείς, και τις εκκλησίες κλειδαμπαρωμένες και εξωτερικά, σήκωσε με αξιοπρέπεια!

 Και θα συνεχίσει να σηκώνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σκέψη, τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ θέληση, όπως ταιριάζει σε αυτούς που κατοικούν σε τούτο τον τόπο, την μητέρα Ελλάδα! Ουδείς ήταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο, και όμως με πολύ αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής σταθήκαμε όλοι μαζί.

 Ας μην ξεχνούν στον κόσμο όλο αλλά και κάποιοι ντόπιοι, ότι σ’ αυτόν τον τόπο κατοικούν ΕΛΛΗΝΕΣ! Όντα φτιαγμένα από ήλιο και θάλασσα! Να σκεφτούν πολύ όλοι αυτοί όσα περνάμε… Και να προσέξουν, γιατί ο Έλληνας και η Ελλάδα είναι φως! Και όπου υπάρχει φως, το σκοτάδι υποχωρεί!

 Με την βοήθεια του Θεού, με τις προσευχές μας, την υπευθυνότητα όλων αλλά σίγουρα και με την ψυχή μας, θα είμαστε παρόντες να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας, την πατρίδα μας και τις ιδέες μας!

από Stelios Nikolaides

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: