ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

4 Μαΐ 2021

Γιατί επιμένω συνεχώς στην δύναμη του ΤΩΡΑ; Για να αποβληθεί το δηλητήριο μέσα από το μυαλό.

 Η δύναμη του τώρα, η δύναμη του παρόντος, είναι η δύναμη της χαράς ΤΩΡΑ και διαπαντός!

 Διότι όποια άλλη κίνηση κι αν κάνεις σε βάζει μέσα στα δηλητηριασμένα σύνδρομα του πολιτισμού και μολύνεσαι περισσότερο. Με το να σκέφτεσαι γύρω από αυτό, πάλι δηλητηριάζεσαι! Γιατί και την σκέψη την έχουν δηλητηριάσει.

 Η σκέψη είναι κάτι αγαθό που δόθηκε από τον μεγαλοδύναμο.

Όταν την δονείς υψηλά, το δηλητήριο υποχωρεί. Η σκέψη είναι κάτι εκπληκτικό! Απλώς είναι δηλητηριασμένη!

Όταν σκέφτεσαι -θα σας πω το μεγάλο μυστικό- δεν πρέπει να πονάς, δεν πρέπει να ανησυχείς! Δεν πρέπει η σκέψη να σε οδηγεί σε αντικρουόμενα συμπεράσματα! Η σκέψη έχει δοθεί να έχει την ακρίβεια του φωτός! Τώρα όμως είναι δηλητηριασμένη. Γίνεται κομμάτια και δεν ξέρει ο νους ποια ακτίνα να διαλέξει.

 Θα βρεις μια μεγάλη ιδέα, αλλά η ιδέα αυτή θα σε πληγώσει! Το ζήτημα δεν παίζεται στις ιδέες αλλά στην καρδούλα που έχεις! Αν έχεις καρδιά, έχεις τα πάντα! Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τόσο πολύ. Να σκέφτεσαι τα απαραίτητα! Το δηλητήριο της σκέψης είναι ύπουλο! Έχει διαπεράσει πολιτισμικά τον άνθρωπο.

Βάλτε στόχο σας τον Θεό! Το βέλος της σκέψης θα μπορούσε να φτάσει στον Θεό. Όμως το πολιτισμικό δηλητήριο την κόβει σε πολλά κομμάτια, χάνεται σε πολλαπλές ακτίνες. Δεν ξέρεις ποιος είναι ο σωστός δρόμος για να τον ακολουθήσεις! Οπότε και ο Θεός χάνεται!

Ακόμα και αν σκέφτεστε όμορφα, η ίδια σας η σκέψη δεν σας λυτρώνει ποτέ ούτε σας πάει πουθενά. Παραμένει χάρτινη, όχι ζώσα! Μη σκέφτεστε! Βγείτε στον ήλιο! Να είστε στο φως, πρίγκιπες του Θεού! Σιγά σιγά να διαμορφωθεί το σώμα και να αναπτυχθεί μια νέα διάνοια!

Να δώσετε νέα διάσταση σε όλη την φυλή των ανθρώπων!

Έλεγχος της σκέψης σημαίνει δεν σκέφτομαι! Η σκέψη δεν ελέγχεται. Με το που ξεκινάει ο μηχανισμός της σκέψης, ήδη αυτή αρχίζει και σε δένει. Δένει την οντότητα σου. Η καθαρή σκέψη ελευθερώνει! Όταν σκέφτεσαι φωτεινά, δεν υπάρχει χώρος, χρόνος, όλα είναι καλά!

Η σκέψη είναι ελεύθερη από τον προσδιορισμό του συναισθήματος της χαράς που νιώθεις γι’ αυτήν! Η σκέψη είναι ενέργεια που δεν συνδιαλέγεται με το συναίσθημα αν δεν είναι μολυσμένη!

Ο Κανένας

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: