ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Αυγ 2022

Ο Άλφα, ο Χριστός, είναι αυτός που διευθύνει!

 

Πάντα μία από τις δώδεκα προσωπικότητες σας σάς σταυρώνει! Σκεφτείτε το αυτό! Μία από τις δώδεκα θα σας προδώσει και θα σας κάνει να φανείτε λιγότερος από τον εαυτό σας! Σε μια συνθήκη, σε μια κατάσταση, σε μία αγωνία, σε ένα πρόβλημα! «Αν είχα φερθεί αλλιώς θα το είχα σώσει το θέμα!» λες.

 Λέμε: «Κοίτα τους Εβραίους που σταύρωσαν τον Χριστό!» Μα δεν κοιτάτε εσάς που σταυρώνετε τους εαυτούς σας; Το ιερό δράμα γιατί συγκλονίζει απέξω; Γιατί παίζεται και μέσα! Παίρνουν λοιπόν την ιερή ιδέα, τον Άλφα, οι προσωπικές σου απόψεις -και μετά και οι απόψεις των γύρω σου σιγά σιγά- και τον σταυρώνουν!

 Σχίστηκε το καταπέτασμα του ιερού των Εβραίων -οι ιερές απόψεις της προσωπικότητας! Και τον ξαναβρίσκουν τον Άλφα εκεί που δεν περιμένουν: πάλι ζωντανό, πάλι μες στην προσωπικότητα! Γιατί είναι μέρος δικό σου! Δεν μπορεί να πάθει τίποτα! Και κάθε χρονιά τα ίδια. Και όλα ξεκινούν από τους μαθητές! Από μια υποπροσωπικότητα, τον Ιούδα!

Εκείνος που σώζει τον κόσμο είναι ο Χριστός!

 Όταν αντέξεις αυτή την προστασία από τον εαυτό σου, και μετανοήσεις, και δεχτείς ότι ο Άλφα που είναι μέσα σου η κεντρική εξουσία, η πνευματική εξουσία, πως αναστήθηκε, τότε όπως λένε οι πατέρες της Εκκλησίας -πανέξυπνα- «Αναστάς ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού και φυγέτωσαν από προσώπου της Γης!» Ανασταίνεται δηλαδή η κεντρική εξουσία μέσα σου, έχεις πλέον τους μαθητές σου -γιατί ο Ιούδας αντικαταστάθηκε από τον Ματθία και πάλι είναι δώδεκα οι μαθητές! Ο Κανένας

Δεν υπάρχουν σχόλια: