ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Αυγ 2022

Κανείς δεν θα συμφωνήσει μαζί σου αν δεν σε αγαπά!

Και κανείς δεν θα σε αγαπήσει αν η δική σου αγάπη δεν φτάσει μέσα στην καρδιά του! Ο Κανένας

 Φανταστείτε ένα δίχτυ του ψαρά αλλά από φως! Το δίχτυ δεν έχει κάτι κόμπους; Απλώς είσαι ένας από αυτούς τους κόμπους. Το σύμπαν σας είναι όλο το υπόλοιπο δίχτυ! Έτσι και ο Θεός έχει δισεκατομμύρια "χαρακτήρες" και μέσω των αγγέλων τους χειρίζεται! Οι άγγελοι φανταστείτε ότι είναι τα χειριστήρια! O Kανένας

 Η ανθρωπότητα μπορεί να μηδενιστεί για να επανέλθει! Ο Κανένας

*

Δεν είναι η Ελλάδα, εσύ είσαι! Εσύ είσαι! Εσένα πουλάνε!

Οι ιδέες σου, οι σκέψεις σου είναι! Ό,τι ζεις είναι καθαρό αποτέλεσμα της δικής σου συνείδησης! Για ό,τι βλέπεις ευθύνεσαι απόλυτα! Οι κυβερνήτες που είναι άχρηστοι, εσύ είσαι! Γίνονται εγκληματικές πράξεις, εσύ τις κάνεις! Γίνονται καλά; Εσύ τα κάνεις! Γλυτώνουμε κάτι; Εσύ το κάνεις! Έχεις την ευθύνη του κόσμου! Καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του! Ό,τι συμβαίνει σ’ αυτή την χώρα εσύ είσαι! Ο Κανένας

 Όλο αυτό που συμβαίνει στην ανθρωπότητα λέγεται ΔΑΙΜΟΝΑΣ! Ο Κανένας

 Υπάρχουν άγιοι, καλές ψυχές… Είναι Πρωταθλητές στο βάρος του Εωσφόρου; Ποιος μπορεί να σταθεί απέναντι στον Εωσφόρο; Ο Κανένας

*

 Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να ερευνήσει τόσους ξαφνικούς θανάτους;;; Ούτε ένας;;;

Σε μια συγκλονιστική ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο νωρίτερα αυτό το μήνα, η Γερμανίδα βουλευτής K. Andrerson περιέγραψε την επιβολή εμβολιασμού για τον ιό ως το «μεγαλύτερο έγκλημα που έχει διαπραχθεί ποτέ στην ανθρωπότητα». «Αυτή η εκστρατεία εμβολίων θα σημειωθεί ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιατρική ιστορία!»

 Καίνε την Ελλάδα!

 Αποχαρακτηρίζουν περιοχές ΝATURA για να στήσουν ανεμογεννήτριες! Πάνε και τα Άγραφα! Καταστροφή!

Θα συσκοτίσει και την Ακρόπολη;;;

Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι!

 από Stelios Nikolaides: ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ!

 Άθλιο το κέντρο της Αθήνας... Η Πανεπιστημίου... Χωρίς νερό το συντριβάνι της Ομόνοιας! Ψάχνεις για Έλληνα...

 Ιούλιος 2022! Ο ιερός ελαιώνας των Δελφών έγινε παρανάλωμα του πυρός! Μια ακόμα αθλιότητα των καιρών!

 Δεν διδάσκω επανάσταση! Είμαι εντελώς κατά της επανάστασης!

Σου λέω ότι η λέξη μου για το μέλλον, καθώς και για εκείνους που είναι αρκετά ευφυείς τώρα στο παρόν, είναι η εξέγερση!

Ποια είναι η διαφορά; Η εξέγερση αποτελεί ατομική πράξη δεν έχει καμιά σχέση με το πλήθος! Η εξέγερση δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική, την εξουσία, την βία... Η εξέγερση έχει σχέση με την αλλαγή της συνειδητότητάς σου, με την σιωπή σου, με την ύπαρξή σου!

 Πρόκειται για μια πνευματική μεταμόρφωση... Και κάθε άτομο που περνά μέσα από την εξέγερση δεν πολεμάει με κάποιον άλλον, πολεμάει μόνο με το δικό του σκοτάδι... Δεν χρειάζονται σπαθιά, δεν χρειάζονται βόμβες!

 Αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερη εγρήγορση, περισσότερη διαλογιστικότητα, περισσότερη αγάπη, περισσότερη προσευχητικότητα, περισσότερη ευγνωμοσύνη! Περιβαλλόμενος από όλες αυτές τις ιδιότητες, γεννιέσαι εκ νέου!

Osho

Δεν υπάρχουν σχόλια: