ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

10 Δεκ 2023

Ναι στα 16 μου τους γάμησα τα λύκεια!

 Δυο τάξεις υπάρχουν: των ελεύθερων από το Matrix και των εντός του συστήματος το οποίο ελέγχει όλα τα σχήματα της ζωής μας!

 Η γενναιοδωρία κάνει τόσο όμορφη την ζωή! Χάριζε ό,τι έχεις! Συναισθήματα ιδέες υλικά πράγματα... Μας θέλουν άψυχους!

 Να πεις: "Υπογράφω ΜΟΝΟ το φως!"

Μην ακυρώνεις με την σκέψη του Matrix την αόρατη θεουργία του φωτός που άγγελοι φέρνουν στην ζωή σου! Γιατί ως "εγώ" θα μείνεις άθυρμα του κόσμου τούτου! Κολυμπάμε με καρχαρίες! Μόνο η πνευματική τεχνολογία μας σώζει!

 Το εγώ έχει δυο διαφυγές: ή περισσότερο διάολο από αυτόν που το απειλεί εκάστοτε, για να τα βγάλει πέρα, ("θα σας δείξω εγώ ποιος είμαι!") ή παράδοση στον Θεό! Στο τέλος ο διάολος θα σε σκοτώσει! Ο Θεός πάντα ζωοποιεί! Η επιλογή είναι δική σου!

 Για τον αγαπημένο παπά Αντώνη

Το ψέμα ξεμπροστιάστηκε! Οι ύαινες των MME θα ψάξουν τώρα άλλο θύμα! Και μαζί τους πολλοί κακεντρεχείς που χάρηκαν με τον διασυρμό μιας άγιας ψυχής! Αιδώς Αργείοι! Ανθρωπόμορφα τέρατα! Δολοφόνησαν έναν αθώο! Ο αρχιεπίσκοπος που φρόντισε να τον θέσει σε αργία πριν αποδειχτεί οτιδήποτε τι έχει να πει τώρα; Ωραίος ποιμένας-πατέρας!

 από Stelios Nikolaides: Έλεος Χριστέ μου, τι έκαναν... πώς θα το διορθώσουν τώρα; Πώς θα το παραδεχτούν; Ποιοι θα το κάνουν; Γιατί στην ουσία τον κατέστρεψαν και τον ίδιο και τα παιδιά.

Κανένα "γιατί" δεν έχει απάντηση!

Το γιατί είναι ανεπάρκεια του ακτινοβολήματος της αγάπης! Δεν υπάρχει γιατί στην αγάπη! Το γιατί είναι καυσαέριο ατελών συναισθημάτων! Ο Κανένας

 Όταν εκπέσεις από την αγάπη δεν ξέρεις ούτε ποιος είσαι ούτε πού είσαι. Το γιατί είναι το φύλλο συκής του Αδάμ. Ο Θεός έγινε καθρέφτης. Αυτή είναι η έξωση από τον παράδεισο! Ο Θεός έγινε σαν απατημένος εραστής. Το γιατί σου τον απομακρύνει από σένα. Σου λέει: «Έχεις χάσει τον έρωτά σου για μένα!» Παρ’ όλα αυτά ο Θεός δεν χρεώνει... O Kανένας

 Και δάκρυον στάξαν ισοδυναμεί τω λουτρώ του θείου Βαπτίσματος.

Και στεναγμός επίμοχθος επανάγει την χάριν την προς ολίγον αναχωρήσασαν. Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

 Το άγχος το μόνο που το σταματά είναι η ευγνωμοσύνη! Ο Κανένας

Μόνο αυτός που σε αγαπά μπορεί να σε λυτρώσει! Ο Χριστός μας αγάπησε όλους! Ο Κανένας

 Αγάπη σημαίνει να δεις στον άλλον το απόλυτα αθώο του μέρος! Το παιδί! Ο Κανένας

Δεν υπάρχουν σχόλια: