ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Σεπ 2024

Θα φυτέψω αμπέλια-λέξεις

 Θα κτίσω Ανάκτορα μ' αυτά που μου δίνεις ν' αγαπώ. Από την Ηγησώ θα φτάσω στην αγία Αικατερίνη. Γη και ειρήνη θα φέρω... Οδ Ελύτης

 Κάθε χρόνο συμπληρώνεται το παζλ της καταστροφής! Μέχρι να ξυπνήσουμε και να δούμε ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!

Η παράφρων λογική του ανθρώπου! Για γέλια! Προστατεύουμε το σκυλάκι μας και την γατούλα μας αλλά σε άλλες χώρες τα τρώνε!

Θαλάσσιες χελώνες δαγκώνουν απρόκλητα λουόμενους στην Κρήτη (έχουν στείλει και στο νοσοκομείο!) και ακούω φιλοσοφίες του τύπου "είναι το φυσικό τους περιβάλλον!" αντί να κάνουν κάτι να προστατεύσουν τους ανθρώπους! Και τα προβατάκια και οι αγελάδες κ.λπ. ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον -και όχι μόνο δεν μας βλάπτουν αλλά μας προσφέρουν- και τα σφάζουμε και τα τρώμε!

 Αρκετά με την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός "ενήλικου" ατόμου που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες!

Μας άφησε άφωνους ακούγοντας τον να βρίζει χυδαία τον πατέρα του όπως και σε άλλη περίσταση την μητέρα του! Ας ψυχαναλυθεί μόνος του! Όλοι έχουμε λόγους να είμαστε τέρατα αν το επιλέξουμε/επιτρέψουμε!

 Τώρα αυτοί που ευημερούν θα κάνουν κάτι για όσους υποφέρουν;

Θα μπορούσε να καεί το δικό σου σπίτι φίλε!

Αρχή φόρμας

 Να έχει αξία κάθε στιγμή της ζωής σου! Να προσφέρεις! Να είσαι χρήσιμος! Να χαρίζεσαι!

 Αχ θάλασσα πάνω που ξυπνάς πώς ξανακαινουργιώνονται όλα! Οδ. Ελύτης

 Συγχώρεσε τους Παναγιά μας! Δεν ξέρουν τι κάνουν!

Η συνέχεια των Ολυμπιακών αγώνων σε 4 χρόνια στο Los Angeles! Στους Αγγέλους! Ελπίζουμε στους αγγέλους του φωτός του Φωτός for a change!

 Μια σαύρα που κατέβηκε από τον ουρανό μας αποχαιρέτησε κλείνοντας τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024! Ασυναρτησία, ανθρώπινες φιγούρες χωρίς πρόσωπο, κ.α. Μια Ευρώπη για γέλια και για κλάματα! Παντελώς αποπνευματωμένη μας εισάγει στην New Era, λέει! Η Ελληνική σημαία και ο Εθνικός ύμνος παντελώς από άλλη ταινία...

*

Εύγε στον NGradio! Προσευχή στην Παναγία! Respect η ραδιοφωνική μας παραγωγός Άννα Μαρία Νικολαίδου!

 Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς!

Επειδή δεν υπάρχει χρόνος όλα διορθώνονται μέσα στο παρόν! Ο Κανένας

Practice για την κόλαση οι φωτιές, είπε ο γέροντας! Επειγόντως βγάλτε από τις καρδιές σας παράδεισο να τις σταματήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: