ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Σεπ 2024

Ένα μήνυμα από τον Λευκό Αετό

 Η μυθολογία των Ινδιάνων Χόπι λέει για μια μεγάλη κάθαρση της Γης. Αυτό πρέπει να συμβεί για να πάει η ανθρωπότητα στον «Πέμπτο Κόσμο». Οι προφητείες των Χόπι είναι χιλιάδων ετών. Η μέρα της κάθαρσης ΟΛΑ θα αλλάξουν. Αυτές οι εξαγνίσεις συμβαίνουν πάντα όταν η ανθρωπότητα αγνοεί τους κανόνες του Δημιουργού. Όσοι τα αγνοούν θα ληφθούν μακριά από τη Γη την Ημέρα του Καθαρισμού.

 Οκτώ από τα εννέα σημάδια που αναγγέλλουν τη μεγάλη διαδικασία εξαγνισμού έχουν ήδη βρεθεί εκεί. Το ένατο σημάδι σηματοδοτεί την αρχή της κάθαρσης.

 ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Ο αρχηγός των Ινδιάνων Χόπι White Eagle σχολίασε την τρέχουσα κατάσταση: Αυτή η στιγμή που βιώνει τώρα η ανθρωπότητα μπορεί να θεωρηθεί ως μια πόρτα ή μια τρύπα. Η απόφαση να πέσεις στην τρύπα ή να περάσεις την πόρτα είναι δική σου. Αν καταναλώνεις πληροφορίες με αρνητική ενέργεια 24 ώρες το 24ωρο, αν είσαι συνεχώς νευρικός, με απαισιοδοξία, θα πέσεις σε αυτό την τρύπα.

 Αλλά αν εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να κοιτάξεις τον εαυτό σου, να αναλογιστείς τη ζωή και τον θάνατο, να φροντίσεις τον εαυτό σου και τους άλλους, τότε θα περάσεις από την πύλη.

 Φρόντισε το σπίτι σου, φρόντισε το σώμα σου. Συνδέσου με το πνευματικό σου σπίτι. Όταν φροντίζεις τον εαυτό σου, φροντίζεις και όλους τους άλλους ταυτόχρονα.

 Μην υποτιμάς την πνευματική διάσταση αυτής της κρίσης. Έχε το βλέμμα αετού, δες τα πάντα από ψηλά με μια ευρύτερη θέα. Υπάρχει ένα κοινωνικό ερώτημα σε αυτή την κρίση, αλλά και ένα πνευματικό ερώτημα. Και τα δύο πάνε χέρι-χέρι.

 Χωρίς την κοινωνική διάσταση πέφτουμε σε φανατισμό. Χωρίς την πνευματική διάσταση πέφτουμε σε απαισιοδοξία και ματαιότητα.

Είσαι έτοιμος να ξεπεράσεις αυτή την κρίση. Πάρε την εργαλειοθήκη σου και χρησιμοποίησε όλα τα εργαλεία που έχεις στη διάθεσή σου.

 Μάθε την αντίσταση του παραδείγματος των αυτόχθονων και αφρικανικών λαών: Εξοντωθήκαμε και είμαστε ακόμα. Δεν σταματάμε όμως ποτέ να τραγουδάμε, να χορεύουμε, να ανάβουμε φωτιά και να διασκεδάζουμε.

 Μην αισθάνεσαι ένοχος που νιώθεις ευτυχισμένος σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Το να είσαι λυπημένος ή θυμωμένος δεν βοηθάει. Η αντίσταση είναι αντίσταση μέσα από τη χαρά!

 Έχε κάθε δικαίωμα να είσαι δυνατός και θετικός. Και δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να το κάνεις αυτό από το να διατηρήσεις μια ευχάριστη και χαρούμενη στάση.

 Αυτό δεν έχει να κάνει με την αλλοτρίωση (άγνοια του κόσμου). Αυτή είναι μια στρατηγική αντίστασης.

 Όταν μπαίνουμε στην πόρτα, έχουμε μια νέα άποψη του κόσμου καθώς αντιμετωπίζουμε τους φόβους και τις δυσκολίες μας. Αυτό είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα:

- Γαλήνη στην καταιγίδα

- Μείνε ήρεμος, προσευχήσου κάθε μέρα

- Δημιούργησε τη συνήθεια να βρίσκεις την ιερότητα σε κάθε τι κάθε μέρα.

Δείξε αντοχή μέσα από την τέχνη, την χαρά, την εμπιστοσύνη και την αγάπη.

The Hopi Indian Chief White Eagle

Δεν υπάρχουν σχόλια: