ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

13 Μαΐ 2013

Οι 12 ιδιότητες του Θεού στο αγγελικό ρολόι! Το αγγελικό ρολόι ως μυστικό, υπέρλαμπρο, πύρινο, πνευματικό σπαθί. Και ως ισχυρή ασπίδα άμυνας.


Στο 12 είναι η Αγάπη! Η Αγάπη είναι ο Θεός! Πέρα από τα συναισθήματα, πέρα από αυτά που γνωρίζουμε, αλλά μέσα σ’ αυτά που ζούμε. «Εγώ και ο Πατήρ εν εσμέν». Όταν μιλάμε για αγάπη, μιλάμε για μας. Γι’ αυτό που εμείς είμαστε.

Στο 1 είναι η Ζωή! Η Ζωή δεν είναι η ζωή που ζούμε. ΖΩΗ είναι όλη η δύναμη της Δημιουργίας. Μέσα σ’ αυτή την δύναμη της Δημιουργίας είμαστε κι εμείς.

Στο 2 είναι η Σοφία! Δεν είναι η ανθρώπινη σοφία. Είναι η Σοφία με την οποία έχει κτιστεί όλο το σύμπαν -κυτταρικό, υποατομικό, ατομικό. Όλο αυτό έχει Σοφία.

Στο 3 είναι η Χαρά! Η Χαρά δεν έχει να κάνει με συναίσθημα, αλλά με μια δυνατότητα και στάση ζωής που είναι επιλεγμένη, όχι από εμάς, αλλά από την χάρη! Όταν έχεις την χάρη του Θεού, κινείσαι και συμπεριφέρεσαι με πολλή χαρά, γιατί έτσι σου βγαίνει! Άμα δεν έχεις την χάρη του Θεού, είσαι ηθοποιός.

Στο 4 είναι η Αλήθεια! Είναι η απόλυτη Αλήθεια! Οι άνθρωποι ζουν σχετική αλήθεια, γιατί έτσι τους λέει ο εγκέφαλος τους. Ποια είναι η απόλυτη Αλήθεια; Η Αλήθεια που μπορεί να ενώνει όλες τις αλήθειες, και όλα τα κομμάτια ως επιμέρους αλήθειες. Η απόλυτη Αλήθεια λέει ότι εσύ είσαι ένα ον αθάνατο, τέλειο, φωτεινό. Είσαι Υιός του Θεού! Ό,τι άλλο και να σου συμβαίνει είναι ψευδαίσθηση! «Μα πώς; Αφού χώρισα, αφού χτύπησα, αφού αρρώστησα!» ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ! 

Η Αλήθεια είναι πως αυτό που συμβαίνει αληθινά είναι πως είσαι Θεός! Και πως ακόμα και όταν πεθάνεις και φύγεις από δω, μόλις συνέλθεις από τον θάνατο, αμέσως θα βρεθείς κάπου, και θα είσαι με τον Θεό πάλι ως Αλήθεια! Η Αλήθεια είναι, λοιπόν, μια ευρύτητα. Οπότε όταν κοιτάζετε στο ρολόι την Αλήθεια, να θυμάστε ότι η Αλήθεια λέει πως είστε ευτυχισμένοι, παιδιά Θεού, και πως και σ’ αυτήν την ζωή και στην άλλη, θα συνεχίσετε να υπάρχετε δια παντός, και θα συγκρικώνετε όλες τις δυνατότητες.

Στο 5 είναι η Νοημοσύνη. Η Νοημοσύνη δεν είναι η σκέψη. Είναι ο άσαρκος νους! Είναι η μητέρα της δικής μας νόησης. Αλλά ό,τι δεν μπορούμε να καταλάβουμε, η Νοημοσύνη μας το δίνει να το καταλάβουμε. Και εμείς το θεωρούμε ως δική μας ιδέα! «Το βρήκα!» λέμε. Η Νοημοσύνη προέρχεται από την παγκόσμια Αλήθεια.

Στο 6 είναι το Φως! Τι να πεις για το Φως! Δεν μιλάμε μόνο για το φως του Ήλιου -το φως του Ήλιου είναι το Βελίστινα- αλλά και για το Σβελτίνα που είναι πίσω από το φως του Ήλιου, και για το κυτταρικό φως, το εγκεφαλικό φως την ώρα που σκέφτεσαι, και για το φως που έχουν τα μάτια όταν κινούνται. Μιλάμε για το παγκόσμιο θεϊκό φως!

Στο 7 είναι το Πνεύμα! Το Πνεύμα είναι το άφθαρτο. Δεν φθείρεται! Το Πνεύμα δεν πεθαίνει, δεν παθαίνει τίποτα! Είναι ασπίδα προστασίας. Το ζήτημα είναι πως «πνεύμα ει ο Θεός!» Είναι άφθαρτος, απεριόριστος, αθάνατος! Η πραγματικότητα όμως είναι πως το ίδιο πρέπει να σκεφτείς ότι είσαι κι εσύ, αφού είσαι παιδί του. Το γιατί αρρωσταίνουμε και πεθαίνουμε, είναι δικό μας πρόβλημα.

Στο 8 είναι η Ψυχή! Σημαίνει ότι ο Θεός έχει προσωπικότητα. Δεν είναι ένα πνεύμα παντοδύναμο που τριγυρνάει σαν ηλίθιο και δεν νοιάζεται ή μια αόρατη δύναμη. Έχει ψυχή! Αγαπά, δημιουργεί, έχει δυνάμεις! Κανείς δεν ξέρει τι είναι Πνεύμα και τι είναι Ψυχή. Δίνουν ορισμούς. Ανοησίες! Ψυχή σημαίνει ότι ο Θεός έχει συναισθήματα! Όχι συναισθήματα κακού. Ούτε σημαίνει το ότι έχει συναισθήματα πως περιέχει και τα αντίθετα τους. Τα περιέχει όλα σε τέλεια ισορροπία. Η ψυχή είναι επίσης άφθαρτη, αιώνια, τέλεια. Άρα έχουμε τις δυνάμεις που μας μιλούν για την αθανασία. Η μία σου λέει πως εσύ είσαι αθάνατος ως Πνεύμα και η άλλη πως ο Θεός είναι αθάνατος ως Ψυχή.

Στο 9 είναι η Αρχή! Ο Θεός είναι Αρχή. Δεν μιλάμε για γενικές αρχές. Είναι η Μία, Πρώτη, Μοναδική, Αιώνια Αρχή, η οποία είτε την καταλαβαίνεις με την νοημοσύνη σου, είτε την ερμηνεύεις είτε όχι, η Αρχή αυτή είναι και υφίσταται και υπάρχει. Ο Θεός είναι η απόλυτη και τέλεια Αρχή.

Στο 10 είναι η Ομορφιά! Η Ομορφιά είναι μείξη Αγάπης και Σοφίας ή Αγάπης και Χαράς ή Ζωής και Αλήθειας, ή Νοημοσύνης και Φωτός, ή Πνεύματος και Ψυχής. Οποιεσδήποτε ιδιότητες συνδυάζονται. Γι’ αυτό η Ομορφιά τοποθετήθηκε στο 10. Η Ομορφιά είναι μία, και όλα τα άλλα μπορούν να ενωθούν μαζί της. Ο συνδυασμός ιδιοτήτων, της Αγάπης, ας πούμε, και της Ζωής, δημιουργεί Ομορφιά. Της Αγάπης και της Σοφίας, δημιουργεί νοητική Ομορφιά. Ο συνδυασμός της Αγάπης και της Χαράς, δημιουργεί ψυχική Ομορφιά. Η Ομορφιά είναι ο συνδυασμός των προηγούμενων ιδιοτήτων.

Στο 11 είναι η Ισχύς! Ο Θεός είναι Ισχύς! Τι σημαίνει Ισχύς; Σημαίνει αυτό που σημαίνει. Το απόλυτα ισχυρό ΟΝ. Το ΟΝ αυτό είναι η απόλυτη Ισχύς. Ό,τι σκέφτεται μπορεί να το πραγματοποιεί, ό,τι δεν σκέφτεται μπορεί να το εξαφανίζει! Δεν υπάρχει δύναμη ανώτερη από αυτό. Είναι η απόλυτη, τέλεια ισχύς που δίνει ισχύ σε όλες τις άλλες δυνάμεις (ηλεκτρισμό, μαγνητισμό κ.λπ.)

Στο 12, τέλος, είναι η Αγάπη! Ο Θεός είναι Αγάπη, όπως είπαμε και πριν. Δεν υπάρχει καμία ερμηνεία του τι σημαίνει πως ο Θεός είναι Αγάπη! Πάντως η Αγάπη είναι μια περιοχή στην οποία μπορείς να μείνεις! «Ο Θεός αγάπη εστί, και ο μένων εν τη αγάπη εν τω Θεώ μένει, και ο Θεός εν αυτώ!» Η Αγάπη δεν είναι συναίσθημα! Η Αγάπη είναι ΤΟΠΟΣ, Άγιος Τόπος! Είναι ο Τόπος του 12, του 3, δηλαδή της Αγίας Τριάδας! Και του 00 γι’ αυτούς που δεν καταλαβαίνουν!

Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν είναι μηδέν-μηδέν! Οι άλλοι είμαστε στην Τριάδα. Επίσης, θέλω να προσέξετε τους συνδυασμούς που κάνει ο λεπτοδείκτης. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο να ολοκληρώσουμε την Ισχύ με την Ομορφιά. Βρίσκεται η ψυχή μας στο δίπολο μεταξύ της Ισχύος και Ομορφιάς τώρα. Αν θέλετε να ευχηθείτε κάτι, πείτε το και θα γίνει ωραίο!

Να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις δυνάμεις του Ωρολογίου! Να σας γίνει συνήθεια. Φτιάξτε το και να το κοιτάζετε. Αντί να τσακωθείς με κάποιον, πες: «Ισχύς και Ομορφιά! Θα κοιτάξω να είμαι όμορφος και θα κάνω μια δυνατή ευχή». Αυτή την στιγμή: Νοημοσύνη, Φως, Πνεύμα, Ψυχή! Στο κάθε σημείο ο Θεός μεταξύ Ισχύος και Ομορφιάς βάζει και κάτι άλλο (λεπτοδείκτης). Τώρα έβαλε την Ψυχή! Τώρα μπήκε η Αρχή! Τώρα κάνει Αρχή για την Ισχύ και την Ομορφιά! Αρχή σημαίνει επίσης αρχή των πάντων!

Φτιάξτε το αγγελικό ρολόι να το βλέπετε! Ομορφήνετε την ζωή σας! Μάθετε απέξω τις λέξεις. Αν τις κοιτάζετε σε χαρτί επί τρία λεπτά, το αγγελικό ρολόι κάθε στιγμή που θα βλέπετε την ώρα θα είναι στο μυαλό σας. Αντί να λες: «Μ’ έπιασε φόβος! Μ’ έπιασε αϋπνία! Μ’ έπιασε ανασφάλεια!» δες την ώρα! Τι λέει το αγγελικό ρολόι; Ισχύς και Ισχύς! Ώρα 11. «Εγώ είμαι παιδί του Θεού!»

Να σκέφτεστε ότι στο κέντρο ακριβώς είστε εσείς! Τα δυο πόδια σας πατάνε πάνω στις ώρες! Τα πόδια πατούν όχι τα χέρια! Να σκέφτεστε ότι είστε εσείς στο κέντρο του ρολογιού! Να πεις αργά: «Είμαι Σοφία! Είμαι Χαρά! Είμαι Αλήθεια! Είμαι Νοημοσύνη!» Και αμέσως μέσα σας ανοίγουν κόσμοι!

«Είμαι Φως, είμαι Πνεύμα! Είμαι Ψυχή! Είμαι Αρχή! Και όλα αυτά τα είδα μέσα από τις δυνάμεις της ώρας που είναι η Ισχύς και η Ομορφιά (11 παρά 10) Την ώρα της Όμορφης Ισχύος ή της Ισχυρής Ομορφιάς. Αφού είμαι όλα αυτά! Είμαι Ομορφιά και Ισχύς, αλλά κυρίως είμαι Αγάπη!» Αντί, λοιπόν, να σκέφτεστε προβλήματα κ.λπ., πάντοτε να κοιτάτε το ρολόι σας!

Φανταστείτε ότι είστε αδιάθετοι. Μπορείτε να περιμένετε να πάει ο δείκτης που δείχνει τα δευτερόλεπτα στο ΕΙΜΑΙ ΠΝΕΥΜΑ! Αυτό σημαίνει ότι η αδιαθεσία, η νοητική αστάθεια, η νοητική ταραχή πρέπει να υποχωρήσουν. Μόλις ο δείκτης αυτός πάει εκεί, ανάλογα με την ώρα πείτε: «Τα πόδια μου πατούν στην Ισχύ και την Ομορφιά του Θεού ή στην Ζωή και την Σοφία του Θεού και είμαι Πνεύμα!» Και τι θα γίνει; Τίποτα!

Αφού είσαι Πνεύμα, θα θεραπευτείς! ΤΩΡΑ! Μην ασχολείστε, δηλαδή, με το ότι είστε άρρωστοι ή θυμωμένοι ενώ ο ένας δείκτης είναι στην Αγάπη και ο άλλος στην Ζωή!«Πατώ τα πόδια μου πάνω στην Αγάπη του Θεού και στην Ζωή του Θεού γιατί αυτό είμαι!» Πώς ξεθυμώνει κανείς; Τι χρειάζεται; Σοφία! Περιμένεις τον δείκτη των δευτερολέπτων να πάει στην Σοφία, και λες: «Είμαι Σοφία που πατάει πάνω στην Αγάπη και στην Ζωή!» Ή στην Ισχύ και την Ισχύ(ώρα 11) αν συμπέσουν οι δύο δείκτες.

Κάντε κάτι ακόμα ωραιότερο. Αφού δεις ότι είσαι Σοφία, γύρισε το κεφάλι σου και πες: «Τι χρειάζομαι για να πετύχω την Σοφία;» Και κοιτάξτε τον δείκτη των δευτερολέπτων. Εκείνο που θα δείτε, εκείνο θα σας λείπει για να αποκτήσετε την Σοφία! Την Σοφία για να αντιμετωπίσετε τον θυμό.

Πρέπει πάντοτε να βρίσκετε τις τρεις ιδιότητες του Θεού που ξεκλειδώνουν την Magna Carta των υψηλών αρχείων του εγκεφάλου και δημιουργούν υψηλή ποιότητα και πιστότητα δύναμης και δυνατότητας. Να ξέρετε πως όταν πατάτε στο πάτωμα ο χρόνος κινείται γύρω σας. Και πάνω από το κεφάλι σας επίσης.

Την ώρα που πατάτε κάτω, είστε το αγγελικό ρολόι. Άρα συνεχώς είστε υπερασπισμένοι από την αγάπη του Θεού! Από δώδεκα αγγέλους, δώδεκα ιδιότητες: την Ζωή, την Χαρά, την Σοφία, την Αλήθεια, την Νοημοσύνη, το Φως, το Πνεύμα, την Ψυχή, την Αρχή, την Ομορφιά και την Ισχύ! Άρα, αν πιστεύετε στον Θεό, γιατί φοβάστε; «Ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών!»

Στο ηλιακό ρολόι την ώρα που γυρίζει το φως του ήλιου, η αίσθηση ότι ο ήλιος γυρίζει από μας (η ψευδαίσθηση του κόσμου όπου ζούμε) και η πραγματική κίνηση της Γης γύρω από τον ήλιο, αυτή η διπλή κυκλική ιδιότητα, είναι πάντοτε γύρω μας.

Αν βλέπεις, λοιπόν, το Ωρολόγιον (ορώ τον λόγο) με βλέμμα Θεού, κάθε βήμα που κάνεις είναι ευλογημένο. Αλλά πρέπει να ενεργοποιηθεί. Πρέπει να μπει δυναμικά στην ζωή μας και με πίστη. Ώστε όταν νιώθετε ανασφάλεια, θυμό ή αδυναμία, να κλείνετε τα μάτια και να βλέπετε να ανοίγει γύρω σας η ευλογία του κύκλου.

Σκεφτείτε το με την φαντασία σας. Αναζητείστε το ρολόι σας. Δείτε το στο πάτωμα να ανοίγει γύρω σας ολόλαμπρο, φωτεινό, ολόχρυσο ή ολόλευκο. Οποιοδήποτε - εκτός από το μαύρο- λαμπερό χρώμα. Δείτε τις ώρες ως αγγέλους, ιδιότητες, φωτιές! Και η λειτουργία αυτού «πυρός φλόγες». Μπορείτε να το επεκτείνετε!

Και μπορώ να σας πω και άλλες δυνατότητες που μπορείτε να σκεφτείτε για το ρολόι. Όλα με την ώρα τα κάνουμε. Άρα λείπει από την Ώρα μας ένα βασικό πράγμα: η αναγνώριση πως είμαστε υιοί και θυγατέρες Θεού, και ο Θεός! Γιατί αν το έχεις αυτό, και κάτι να σου συμβεί, ο Θεός σου δείχνει την λύση. Τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις. Με σοφία, με χαρά κ.λπ.

Το αγγελικό ρολόι είναι ένα μυστικό, υπέρλαμπρο, πύρινο, πνευματικό σπαθί. Και μια ισχυρή ασπίδα άμυνας. Να μάθετε να οραματίζεστε αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Νομίζουμε ότι ο ήλιος κινείται γύρω από την γη. Αυτό δεν συμβαίνει! Νομίζουμε ότι είμαστε εδώ και ότι ζούμε. Αυτό δεν συμβαίνει! Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η γη κινείται γύρω από τον ήλιο.

Αυτό που θα φανταστείτε συμβαίνει! Αυτό που σας συμβαίνει δεν συμβαίνει! Αυτό που θα δημιουργήσετε εσείς, είναι το μόνο που αποδέχεται ο Θεός και σφραγίζει. Αυτό που σας συμβαίνει, είναι αυτό που δημιουργείτε εσείς κατά λάθος! Διορθώστε το λάθος με σωστό οραματισμό! «Αυτό ισχύει στ’ αλήθεια;» Ναι, αλήθεια είναι!

Ο χρόνος που γερνάμε προέρχεται από την βαρύτητα, τον χωροχρόνο, λόγω των περιστροφών κ.λπ. Είναι αλήθεια αυτό! Και ψέμα ταυτόχρονα! Ο Θεός σφραγίζει αυτό που πιστεύετε. Τι είναι τώρα; Ισχύς και Αγάπη. Ομορφιά! Δείτε όλο τον κόσμο μες στην ομορφιά! «ΕΙΜΑΙ Ισχύς και Αγάπη. ΕΙΜΑΙ Ομορφιά».

Ο σατανάς αυτό που θέλει είναι να σε κάνει να μην ξέρεις τι είσαι! Εκεί χάνεις την αυτοπεποίθηση σου και την υγεία σου, την χαρά σου, την βεβαιότητα σου.

Να μάθετε το αγγελικό ρολόι! Και να φοράτε ρολόι. Το δικό μου φρόντισα να είναι λευκό με χρυσό. Θυμάστε που ο Μωυσής είχε σηκώσει το χέρι του και όση ώρα το είχε σηκωμένο ο λαός του νικούσε; Όταν κουράστηκε, του το κρατούσαν άλλοι για να μην πέσει! Τι είχε σηκώσει στο χέρι του; Τις ώρες! Την ώρα που ακούτε το πρόβλημα κάποιου, κοιτάξτε το ρολόι σας! Θα σας πει τι λείπει, τι πρέπει να δώσετε!

Φανταστείτε το ρολόι γύρω από το πρόσωπο αυτό, ότι πατάει πάνω, ας πούμε, στην Ισχύ και την Αγάπη! Οι ώρες μετατρέπονται σε αγγέλους, σε ιδιότητες! «Χρειάζεται το ρολόι για να γίνει αυτό;» Όπως χρειαζόταν να μάθεις την προπαίδεια και να την αποστηθίσεις!

Χρειάζεται να το δουλέψετε πάνω από τέσσερα χρόνια για να το εμπεδώσετε βαθιά. «Κι αν συμβεί κάτι κακό;» Αυτή την στιγμή είμαστε, ας πούμε, στην Αρχή και στην Ομορφιά! Θα αλλάξουν όλα σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Μην επιτρέπετε άλλη δυνατότητα-ιδιότητα να μολύνει τον νου σας! Ούτε άλλη σκέψη που τυχαία σας έρχεται, όπως το «όλα θα πάνε στραβά!» Ή θα δεχτείτε το Ωρολόγιο, τον λόγο του οράν τον Θεό, ή θα δεχτείτε οποιαδήποτε σκέψη σας κατεβαίνει στο μυαλό, επειδή έτσι έχετε συνηθίσει.

Η ζωή σου, αντί να είναι τοποθετημένη σε δώδεκα ισχυρές αρχές του Θεού, είναι τοποθετημένη σε ανοησίες του μυαλού! Άρα πώς μαζεύεται το μυαλό; Με το να οράται τον λόγο! Πριν πείτε λόγο, να τον βλέπετε! Τι λόγους επιτρέπεται να πείτε; Δώδεκα λόγους! «Μόνο δώδεκα;» Μα είναι η Αλήθεια, το Φως κ.λπ.! Δεν υπάρχουν άλλοι! Τι άλλο να σκεφτείς;

Να είστε κοντά μας, κοντά με όλα τα παιδιά! Ο σατανάς μας επιτίθεται επειδή δίνουμε χαρά! Να ακτινοβολήσουμε σε όλο τον κόσμο για τρεις ώρες που αντιστοιχούν στην Αγάπη, την Ζωή, την Σοφία!

Ασκηθείτε στο αγγελικό ρολόι, και μετά δεν θα χρειάζεστε το ρολόι. Μετά οι ώρες θα κινούνται σαν φύλακες άγγελοι χωρίς να τις σκέφτεστε! Κάθε ώρα παρουσιάζεται και σου λέει τι χρειάζεται κάθε κατάσταση, κάθε πρόσωπο. Αυτή είναι η ζώσα χρήση του ρολογιού!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: