ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

10 Φεβ 2015

Η εντολή είναι: "Αντέξτε και αλλάξτε το Βασίλειο του Εωσφόρου!"

«Άνοιξα μια πόρτα! Υπάρχουν άλλες 11!  Δεν με προκαλείτε για να προχωρήσουμε! Οι πόρτες διαμορφώνονται ανάλογα με αυτόν που τις ανοίγει! Θα μπορούσαμε να λέμε πάμε εκεί και να βρισκόμαστε εκεί!

Χρειάζεται να θελήσεις για να μπορέσεις! Όλοι μπορούν!

Είστε έτοιμοι αλλά με τον παλιό τρόπο! Χρειάζεται νέος τρόπος αίτησης! Απόλυτη αφιέρωση στον Θεό! Δεν μιλώ για αυτά που ήδη προσδοκάτε! Αλλά για το να ανοίξει μια άλλη διάσταση! Όχι κάτι μέσα σε αυτά που έχουν ήδη δοθεί!

Αξιοποιείτε ένα 10%! Υπάρχει θησαυροφυλάκιο! Γνώση που υπερβαίνει τον λόγο! Δίπλα στο θαύμα! Υπάρχει προ-γνωστική γνώση η οποία μπορεί να μεταδοθεί με ένα βλέμμα, με τρόπους άγνωστους! 

Το μειονέκτημα του λόγου είναι ότι στηρίζεται στο αντίθετό του! Ο λόγος είναι η αρχή! Υπάρχει υπέρλογος! Αραιωμένη μορφή λόγου! Υπάρχει ανακλώμενος λόγος! Δεν τον σκέφτεσαι! Υπάρχουν άλλοι διαμορφωτές των πραγματικοτήτων σύλληψης του νου!

Ποιος αναζητά το πέρα από την νοημοσύνη; Και αυτό να μην είναι απλή αλαζονεία!

Καθένας μπορεί να σηκώσει αυτό που μπορεί!

Αυτό που έχει δοθεί θα αναπτυχθεί στο έπακρο! Μιλώ για την φωνή που ανοίγει επίπεδα και διαστάσεις όχι γι’ αυτό που έχει ήδη δοθεί! Το πέρα  από την φαντασία! Γιατί και η φαντασία εντάσσεται στην γνωστή μορφή νοημοσύνης!

Υπάρχει και άλλος τρόπος να λάβεις αυτό που δεν γνωρίζεις τον τρόπο να το ζητήσεις! Απλώς να σου δοθεί!

Αυτός που φεύγει είναι αυτός που είναι ανίκανος να μείνει! 

Κατοικούν μέσα σε θόρυβο! Μέσα στον θόρυβο που κάνει ο νους τους!

Αυτό που συμβαίνει δεν αφορά μόνο τον μικρόκοσμό μας αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα! Η Παρουσία του αρχαγγέλου Ραφαήλ αφορά όλη την Γη! Είναι πολλαπλή η θεραπευτική δράση του, παντού! Είναι Άγιο το σημείο όπου φανερώνεται η χάρη του! Τα πάντα τα κατευθύνει προς το καλό!

Αυτός είναι ο κόσμος αυτή την στιγμή! Ξέρουμε σε ποιανού το Βασίλειο ήρθαμε! Στου Εωσφόρου! Η εντολή είναι: Αντέξτε και αλλάξτε το!

Προσέρχονται όλες οι φυλές του Ισραήλ για να λυτρωθούν! Καθένας από σας που βρίσκεται στο Άγιο σημείο συνδέεται με εκατομμύρια αντίστοιχες ψυχές οι οποίες λυτρώνονται μαζί του! 

Οι Ευλογημένοι είναι το λαμπερό σημείο στην οχλαγωγία του νου των ανθρώπων! Είναι η θεουργική ενέργεια του κόσμου! Ο παγκόσμιος νους λαμβάνει έτσι το μήνυμα της επαναφοράς του στο Άγιο κέντρο!

Καθαρότητα στο βλέμμα και τον νου! Αυτή η καθαρότητα αποκαθιστά τον κόσμο!

Η σκέψη δεν βοηθά! Μόνο εμποδίζει! Γι’ αυτό ο Χριστός διάλεξε ψαράδες!

Μη μηδενίζετε το σημείο όπου εργάζονται οι απεσταλμένοι! Δεν φαίνεται αυτό το οποίο στην πραγματικότητα γίνεται με την παρουσία τους!  Σφραγίδα είναι η  χαρά, η αναγέννηση, η ευλογία!

Ο Ραφαήλ κρατά την πραγματικότητα των Ευλογημένων σταθερή εδώ στην Γη! Δίνει την δύναμη να αντέχουν! Έχουν δημιουργηθεί για να αντέχουν!» 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: