ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Φεβ 2015

Στον τρισδιάστατο κόσμο η μετενσάρκωση είναι τόσο αληθινή όσο είναι ο χρόνος, όσο ένα βουνό ή όσο οι ωκεανοί

Όταν κοιτάζετε τα μάτια κάποιου άλλου, οποιουδήποτε ανθρώπου, και βλέπετε την δική σας ψυχή να σας κοιτάζει, τότε θα ξέρετε πως έχετε φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο συνειδητότητας. Στον τρισδιάστατο κόσμο η μετενσάρκωση είναι τόσο αληθινή όσο είναι ο χρόνος, όσο ένα βουνό ή όσο οι ωκεανοί. Είναι μια ενέργεια όπως και άλλες ενέργειες η πραγματικότητα της εξαρτάται από την ενέργεια του δέκτη.
Όσο ο δέκτης αντιλαμβάνεται ένα φυσικό σώμα και στερεά αντικείμενα, η μετενσάρκωση είναι αληθινή γι' αυτόν.
Η ενέργεια είναι φως, αγάπη και γνώση. Σοφία είναι η εφαρμογή αυτής της γνώσης με αγάπη!
Μπράιαν Βάις
*
Στην σχέση με τον Θεό χάνεις για να κερδίσεις.... 
Το καλό νέο της ημέρας: όλα αλλάζουν! Γιατί κάποιος μας αγαπά και τα αξιοποιεί όλα για την χαρά και την ολοκλήρωσή μας! Guess who! 

Ο δρόμος της διόρθωσης και της αποκατάστασης ξεκινούν από την προσευχή! Να προσεύχεσαι! Η προσευχή είναι το θεϊκό  σου όπλο!
Όταν βρεις μέσα σου την αγάπη του Θεού τότε το απόλυτο έχει νικήσει το σχετικό, τα πάντα το τίποτα, η πληρότητα την έλλειψη! 
*
Η ομορφιά είναι σαν την αυγή των πραγμάτων... 
Κάθε σχέση είναι καρμική εμπλοκή! Γι’ αυτό και με έναν τρόπο μόνο λυτρώνεται: με την αγάπη! Όχι την ατελή συναισθηματική αγάπη που γνωρίζουμε! Αλλά με τον τρόπο που δίδαξε στον άνθρωπο ο Χριστός! Κάθε δυσκολία είναι πρόκληση για την δική μας ανάπτυξη!
*
Να έχεις χαρά! Μόνο τότε έλκεις τις δυνάμεις αποκατά-στασης! 
Να είσαι ελεύθερη από το παιδί! Αυτοδύναμη! Ανεξάρτητη!
Να του λες ευθέως αυτό που πιστεύεις χωρίς να υπολογίζεις την αντίδραση του! Να του δείξεις το σωστό! Να ακούσει την αλήθεια ανεξαρτήτως του τι θα την κάνει!
Να είσαι δυνατή και επιτυχημένη! Μόνο έτσι μπορεί να σε αποδεχτεί! Όχι ως αδύναμη «μανούλα» που την χειρίζεται!

Τα αγόρια χρειάζονται ενεργητική, «αντρική» συμπεριφορά! Κανόνες! Να μη φοβάσαι την σύγκρουση! 

Αν δεν έχεις κύρος στο παιδί αργά ή γρήγορα θα σε αποδομήσει μέσα του! Αν δεν του έχεις βάλει όρια, αν δεν είχες την "αυστηρότητα" να του στήσεις σωστά τον κόσμο μέσα του! 

Φυτεύουν οι πολυάσχολες μητέρες «ρομποτική» νοημοσύνη στο παιδί, με έτοιμα στερεότυπα μοντέλα. Το μυαλό έτσι διαμορφώνεται περιορισμένα! Δεν «ανοίγει»! 

Όταν με την συμπεριφορά της η μητέρα προσπαθεί να "εξαγοράζει" το παιδί, επιδιώκοντας την εκμαίευση της αγάπης και της ευαρέσκειας του λόγω της δικής της ανασφάλειας, αυτό το παιδί το καταλαβαίνει και την περιφρονεί! Καταλαβαίνει ότι έχει εξουσία μέσα της και την χειρίζεται! Μεγαλώνοντας νιώθει την εξάρτηση της και την μισεί γι' αυτό! 

Όταν ο κόσμος δεν είναι σωστά στημένος από τον γονιό στο παιδί, τότε καθώς το οπλίζει με κριτική αξιολόγηση για να το προστατεύσει από τον κόσμο, αυτό στρέφει όλα τα διανοητικά του όπλα και την απορριπτική κριτική του εναντίον του! 
Τον τιμωρεί για το ότι δεν νιώθει πληρότητα! 

Είναι λάθος ο γονιός να βάζει το παιδί στον θρόνο της δικαίωσης πριν το κερδίσει! Πριν αποδείξει πως αυτό το αξίζει! Είναι λάθος να το αντιμετωπίζει επί ίσοις όροις και όχι ως γονιός προς παιδί! Γι’ αυτό και δεν τον υπολογίζει! Δεν τον ακούει! 

Μην εξιδανικεύεις το παιδί! Να βλέπεις πού πραγματικά βρίσκεται για να μπορέσεις να το βοηθήσεις! Αν ένα παιδί δεν αγαπά και δεν σέβεται την μητέρα του, δεν μπορεί κανέναν να αγαπήσει! Ούτε τον εαυτό του! Την σκληρότητα που της δείχνει, δείχνει και στον εαυτό του! Η σχέση με την μητέρα είναι πρωτογενής! Αρχετυπική! 
*
Ευτυχώς ο Θεός την αγάπη, δηλαδή τον Εαυτό του, την έχει φυτέψει σε κάθε ψυχή! Προστατεύει το παιδί ήδη από την μήτρα! 
Το παιδί σε εκδικείται μεγαλώνοντας γιατί δεν έχει πάρει την αγάπη που ήθελε! Γιατί δεν ασχολήθηκες όσο ήθελε μαζί του! 

Το πρόβλημα στην σχέση γονέων και παιδιών είναι κατά κανόνα οι γονείς όχι το παιδί! Όλα ξεκινούν από το δικό τους αξιακό σύστημα! Το πώς έχουν στήσει τον κόσμο μέσα τους οι ίδιοι! Γιατί το ίδιο κάνουν και με τον κόσμο του παιδιού τους! Δεν στήνουν μέσα στο παιδί σωστά τον Θεό, την αγάπη, τον σεβασμό, την ιεράρχηση των πραγμάτων…
*
Ποιος μπορεί να μας χωρίσει από την αγάπη του Χριστού; 
Εκείνος που δεν σπλαχνίστηκε τον ίδιο του τον Γιο αλλά για όλους εμάς τον παρέδωσε, δεν θα μας χαρίσει μαζί με αυτόν τα πάντα;

Εάν ο Θεός είναι με το μέρος μας ποιος μπορεί να είναι εναντίον μας;

Για αυτούς που αγαπούν τον Θεό όλα συνεργούν για το καλό -για αυτούς που είναι καλεσμένοι καθώς οι ίδιοι προτίθενται! Γιατί αυτούς που ο Θεός γνώρισε από πριν, αυτούς προόρισε να είναι σύμμορφοι προς την εικόνα του Υιού του ώστε εκείνος να είναι πρωτότοκος μεταξύ πολλών αδελφών! Αυτούς που προόρισε, αυτούς και κάλεσε, και αυτούς που κάλεσε, αυτούς και δικαίωσε, και αυτούς που δικαίωσε, αυτούς δόξασε!
Απ. Παύλος 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: