ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

9 Σεπ 2015

Έρχονται μεταμφιεσμένα τα γεγονότα! Λύπες που κρύβουν την χαρά που έρχεται, χαρές που κρύβουν πόνο...

 Μην κάνεις τον εαυτό σου πεδίο μάχης όπου η μια σκέψη θα πολεμάει την άλλη! Αντίθετα, γίνε παρατηρητής, παρατήρησε απλώς τις σκέψεις που επιπλέουν! Σταματούν, αλλά δεν τις σταματάς εσύ! Σταματούν, όταν εσύ αποκτάς περισσότερη επίγνωση, όχι όταν προσπαθείς να τις σταματήσεις ο ίδιος!
Osho

Όταν η Παρουσία αναδυθεί, μεταμορφώνει την ζωή! Γίνεται ευλογία και χάρη!
Mooji

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι δεν προσέχουν αν είναι καλοκαίρι ή χειμώνας!
Τσέχωφ
*
Ήρθε η ώρα της επανάστασης των Ελλήνων
 Η εκκλησία δεν φτιάχνει οπαδούς! Η εκκλησία φτιάχνει αγίους! Διαφέρει το ένα από το άλλο! Και άγιος σημαίνει ελεύθερος άνθρωπος!
Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα μας αφήσει ο Θεός, αλλά αν εμείς θα αφήσουμε τον Θεό! Τον αφήσαμε! Τον αφήσαμε! Δυστυχώς!

Πρέπει να γίνει επανάσταση Πίστεως! Διότι το έρεισμα της Πίστεως μας σπάσανε! Γι’ αυτό μετά δεν υπάρχουν αξίες!

Η επανάσταση είναι πολιτισμός! Σήμερα όλοι πιστεύουν ότι πόλεμοι και επαναστάσεις γίνονται με την οικονομία! Όχι λοιπόν! Οι πόλεμοι γίνονται με τον πολιτισμό!

Άφησα την επιστήμη γιατί δεν πιστεύω σε μια επιστημονική επανάσταση, σε ανατροπή του κόσμου από την επιστήμη! Πιστεύω στην ανατροπή των δεδομένων από τον πολιτισμό!
Μεσογαίας Νικόλαος
*
Biocentrism
Ο Δρ  Robert Lanza, ένας επιστήμονας που οι New York Times κατατάσσουν ως το τρίτο πιο σημαντικό πρόσωπο στον κόσμο,  ισχυρίζεται ότι η ζωή δεν τελειώνει όταν το σώμα πεθαίνει, αλλά, αντίθετα, είναι εντελώς αιώνια! Και ότι η ζωή και η συνείδηση είναι τα κλειδιά για την κατανόηση της αληθινής φύσης του σύμπαντος!

Ο Lanza πιστεύει ότι  η νοημοσύνη προϋπάρχει της πραγματικότητας, αποκαλώντας την ως ένα είδος διάχυτο, ως ένα ατέλειωτο πράγμα! Ισχυρίζεται, επίσης ότι ο χώρος και ο χρόνος είναι τα εργαλεία της κατανόησης μας! Ο χώρος και ο χρόνος μεταφέρονται μέσα μας, που σημαίνει ότι η συνείδηση υπάρχει έξω από αυτά!

Έτσι, στην συνέχεια, αν ο οργανισμός δημιουργεί συνείδηση, η συνείδηση ​​πεθαίνει όταν το σώμα την δημιουργεί! Αυτό είναι απλό! Αλλά αν η συνείδηση ​​έχει παραληφθεί έξω από τον οργανισμό, τότε, δεν θα έχει τόση σημασία αν ο δέκτης πεθάνει αφού το σήμα θα είναι ακόμα εκεί!

Ο Lanza πιστεύει ότι είναι δυνατό να υπάρχουν πολλαπλά σύμπαντα στα οποία η συνείδηση ​​μπορεί να κινηθεί! Σε ένα σύμπαν, το σώμα είναι νεκρό! Σε ένα άλλο, είναι ζωντανό! Αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν στο οποίο ο οργανισμός είναι ζωντανός, έλαβε την συνείδηση ​​από το σύμπαν στο οποίο το σώμα είναι νεκρό!

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σύμπαντα όπου η ψυχή μπορεί να κινηθεί μετά το θάνατο, σύμφωνα με την θεωρία του νεο-biocentrism!
*
Η Παναγία Αγάπη είναι η ισχυρότερη δύναμη στις ψυχές! 
Ένα όμορφο πολύχρωμο μπαλόνι στον ουρανό το μέχρι εδώ! Οι παλιές ιδέες οι παλιές αγάπες... Πάμε γι' άλλα! 

Παρατήρησε τον Παρατηρητή εντός! 

Ησύχασε! Μέχρι την Πεντηκοστή σου... 

Είναι το πιο απλό που είναι δύσκολο να γίνει!
Μ. Μπρέχτ 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: