ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

26 Σεπ 2015

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗΣ! NikolaTesla

DO- 396 Hz
Mετατρέπει τη θλίψη σε χαρά, απελευθερώνοντας την ενοχή και τον φόβο: αναζητεί κρυμμένα μπλοκαρίσματα, υποσυνείδητες αρνητικές πεποιθήσεις και ιδέες που οδήγησαν στην παρούσα κατάσταση σας.

RE- 417 Hz
Aνατρέπει τις καταστάσεις και διευκολύνει την αλλαγή: σας φέρνει σε επαφή με μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, που σας επιτρέπει να αλλάξετε τη ζωή σας.

MI- 528 Hz
Mετασχηματισμός και θαύματα (επιδιόρθωση του DNA): αυξημένη ποσότητα της ζωτικής ενέργειας, νοητική διαύγεια, ευαισθητοποίηση, αφυπνισμένη ή ενεργοποιημένη δημιουργικότητα, εκστατικές καταστάσεις όπως η βαθιά εσωτερική ειρήνη, ο χορός και η γιορτή. Επίσης, ενεργοποιεί τη φαντασία σας, την πρόθεση και τη διαίσθηση για να λειτουργήσετε για τον ανώτερο και καλύτερο σκοπό σας.

FA– 639 Hz
Eπανασύνδεση και εξισορρόπηση, σχέσεις: ενισχύει την επικοινωνία, την κατανόηση, την ανεκτικότητα και την αγάπη.

Sol– 741 Hz
Eπίλυση προβλημάτων, εκφράσεις, λύσεις: οδηγεί σε μία πιο υγιή, πιο απλή ζωή, καθώς επίσης και σε αλλαγές στη διατροφή. Επίσης, οδηγεί στη δύναμη της αυτό-έκφρασης, η οποία οδηγεί σε μια αγνή και σταθερή ζωή.

LA- 852 Hz
Aφυπνισμένη διαίσθηση, επιστρέφοντας στην πνευματική τάξη: ικανότητα να δείτε μέσα από τις ψευδαισθήσεις της ζωής σας, όπως κρυφές ατζέντες ανθρώπων, τόπων και πραγμάτων. Ανοίγει ένα άτομο στην επικοινωνία με το Όλον Πνεύμα, αυξάνει την επίγνωση και σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην πνευματική τάξη. Πέρα από τους ανωτέρω πρωτότυπους 6 τόνους, έχουν 3 επιπρόσθετοι τόνοι έχουν δειχθεί πώς έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Μαζί οι 9 τόνοι συνθέτουν συχνότητες Solfeggio.

Si- 963 Hz
Aφυπνίζει κάθε σύστημα στην αρχική του, τέλεια κατάσταση: επιτρέπει την άμεση εμπειρία, την επιστροφή στην Ενότητα.

174 Hz
Φυσικό αναισθητικό: μειώνει τον πόνο σωματικά και ενεργειακά.
  
285 Hz
Βοηθά στην επιστροφή του ιστού στην αρχική του μορφή: επηρεάζει τα ενεργειακούς πεδία, στέλνοντας τους ένα μήνυμα για την αναδιάρθρωση κατεστραμμένων οργάνων. Αφήνει επίσης το σώμα σας ανανεωμένο και γεμάτο ενέργεια.

The Biology of Belief: Unleashing the Power of Consciousness, Matter and Miracles. Bruce H. Lipton, Ph.D., Hay House, 2008

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: