ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Οκτ 2016

Όταν σκέφτεσαι αρνητικά, στην πραγματικότητα εκείνη την στιγμή ζεις απουσία Θεού!

Kόβοντας τα σχοινιά της κάθε είδους προσκόλλησης, για πρώτη φορά θα νιώσεις την ελευθερία του αέρα! Θα διαπερνάς τα πάντα αφήνοντας με ομορφιά τα δώρα σου! 
*
Αγγέλων Φως
 «Φαντάσου το Σύμπαν σαν το πιο τέλειο πολυμηχάνημα! Ένα πολυμηχάνημα που υλοποιεί τα πάντα με ακρίβεια, αργά ή γρήγορα, ανάλογα με το τι εσείς εκπέμπετε κάθε στιγμή! Και εκτός ότι υλοποιεί τα πάντα στο ακέραιο, αυτό που εσείς του προσφέρετε σας το επιστρέφει πίσω στο πολλαπλάσιο! Το Σύμπαν είναι ενέργεια! Μία υπέροχη ενέργεια που κινεί όλα τα νήματα της Ζωής, υλοποιώντας και προσφέροντας σας ό,τι εσείς επιθυμείτε ή φοβάστε αντίστοιχα! Το τι θα υλοποιήσετε εξαρτάται από εσάς και τις επιλογές που κάνετε κάθε στιγμή!
Οι σκέψεις σας, ο λόγος σας και τα συναισθήματα σας έχουν Δύναμη και υλοποιούν την πραγματικότητα σας! Αυτή είναι μία από τις πιο όμορφες Αλήθειες του Σύμπαντος, που σας βοηθά να γίνετε και να παραμείνετε Συνειδητοί στο εδώ και το τώρα σας! Τι θα έλεγες εάν σήμερα λάμβανες υπόψιν σου αυτές τις Αλήθειες και δρούσες έξυπνα;
Αφού το Σύμπαν υλοποιεί τα πάντα και μάλιστα ό,τι του δίνετε σας το επιστρέφει στο πολλαπλάσιο, γιατί να μην παρατηρήσεις τις σκέψεις σου, τοn λόγο σου και τα συναισθήματα σου και καθώς τα παρατηρείς να σκεφτείς… «Αυτά που τώρα λέω, σκέφτομαι και νιώθω θα ήθελα να μου γυρίσουν πίσω στο πολλαπλάσιο και να γίνουν η πραγματικότητα μου!»
Εάν όχι, τότε κάτι χρειάζεται να αλλάξεις προκειμένου να δημιουργήσεις την πραγματικότητα που επιθυμείς…
Εάν ναι, τότε δώσε στο Σύμπαν παραπάνω από αυτά που τώρα σκέφτεσαι, μιλάς ή νιώθεις! Το Σύμπαν είναι με το μέρος σου! Δεν κάνει διακρίσεις. Δεν υπάρχουν κανόνες με βάση τους οποίους θα υλοποιήσει κάτι ενώ κάτι άλλο δεν θα το υλοποιήσει. Για αυτό υλοποιεί τα πάντα! Το τι θα υλοποιήσει στις ζωές σας εξαρτάται από εσάς και το τι εκπέμπετε. Τι σκέψεις κάνετε, τι λέξεις χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε και φυσικά πώς και τι νιώθετε!
Επέλεξε συνειδητά τι επιθυμείς να έχεις στην zωή σου και δώσε το προς τα έξω… Οι επιλογές που κάνεις στην Ζωή σου, ο τρόπος που φέρεσαι στους Άλλους αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό, είναι ένας από τους τρόπους που δηλώνεις στο Σύμπαν τι επιθυμείς, και πώς νιώθεις και θα υλοποιήσει με βάση αυτή σου την Αλήθεια! Γιατί όλα όσα κάνεις, λες, σκέφτεσαι και νιώθεις είναι η Αλήθεια σου! Είναι ο εαυτός σου! Είναι αυτός που είσαι τώρα!
Οδήγησε τις σκέψεις σου, τον λόγο σου και τα συναισθήματα σου στο επιθυμητό, αναβαθμίζοντας τις σκέψεις σου στις πιο θετικές, τον λόγο σου στον πιο λαμπερό, τα συναισθήματα σου στα πιο χαρούμενα και αγνά! Και μετά άφησε το Σύμπαν να κάνει τα μαγικά του υλοποιώντας για εσένα, μέσα από εσένα…
Τώρα αντικατάστησε την λέξη Σύμπαν με την λέξη Δημιουργός-Θεός! Είναι υπέροχο! Ο Δημιουργός υλοποιεί τα πάντα! Είναι η Μία και Μοναδική Ενέργεια που κινεί όλα τα νήματα και που υλοποιεί χωρίς διακρίσεις. Μέσω του Δώρου της Ελεύθερης Βούλησης που σας έχει δώσει, καλείστε απλά κάθε στιγμή να επιλέγετε τι θα εκπέμπετε! Φρόντισε να εκπέμπεις μέσω της Αγάπης και των Επιθυμιών και όχι του φόβου! Μπορείς! Χρειάζεται να εξασκήσεις τον εαυτό σου πάνω σε αυτό! Αλλά μπορείς! Ξεκίνα σήμερα! Τώρα!
Ο Δημιουργός-Θεός είναι με το μέρος σου! Είναι πάντα δίπλα σου! Συνεργάσου μαζί Του και Συν- Δημιουργήστε την πιο τέλεια και παραμυθένια ζωή! Για αυτό Είσαι εδώ!»

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: