ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

10 Δεκ 2016

Πώς δημιουργείται η σκέψη και τα πιστεύω των ανθρώπων;

Ποιος θέλει να αποκόψει την επικοινωνία μας με τις υπερβατικές σκέψεις αλλοιώνοντας τα κύτταρα μας;
Ο άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων.
Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει το ανάλογο είδος συχνότητας και μας προκαλεί ανάλογα συναισθήματα! Με τον ίδιο τρόπο δέχεται σαν δέκτης τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού!

Αυτός ο ψυχικός κόσμος, διαχωρίζεται σε δύο είδη συχνοτήτων. Το ένα είναι το συνειδητό του εγκεφάλου, που παράγει συναισθήματα σε σχέση με την υλική υπόσταση, και το άλλο το ασυνείδητο το οποίο δέχεται υπερβατικές συχνότητες, αλλά και εκπέμπει πέραν της υλικής υπόστασης.

Οτιδήποτε παράγει ενέργεια εκπέμπει συχνότητες!
Οποιοδήποτε οργανικό τμήμα του σώματος, (καρδιά,  πνεύμονες κ.λπ.) εκπέμπει συχνότητες! Με τον ίδιο τρόπο το κάθε τι γύρω μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, εκπέμπει εισερχόμενες συχνότητες από το ενεργειακό πλέγμα, και εξερχόμενες από την φύση που ενεργεί κι αυτή, μαζί με όλα τα όντα, και τον άνθρωπο μαζί, από τα πάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη! Και όλα μαζί αλληλεπιδρούν!

Η λήψη συχνοτήτων από το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγκέφαλο! Ο εγκέφαλος αρχίζει να συντονίζεται και να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Όπως για παράδειγμα, η συχνότητα μιας καταιγίδας είναι δυνατή να επιφέρει αλλαγή των αλυσιδωτών αντιδράσεων, και ας μην είμαστε σε θέση να την αντιληφθούμε.
Με λίγα λόγια αλλάζει τα συναισθήματα μας η επίδραση του καιρού, λόγω των λήψεων αυτών των συχνοτήτων από τον εγκέφαλο.

Πλέον στην σημερινή εποχή, οι συχνότητες που θεωρούμε φυσικές, και σε αρμονία με το περιβάλλον και τον άνθρωπο, έχουν αλλάξει λόγω της τεχνολογίας. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι είναι συνήθως καταστροφικές για τον άνθρωπο, λόγω ελέγχου του μυαλού και της σκέψης γενικότερα. Πλέον εκπέμπουν συχνότητες ώστε να ελέγχουν την σκέψη μας και οτιδήποτε θεωρούμε φυσιολογικό, τον πόνο, την λύπη, τον φόβο, κ.λπ. στην ουσία είναι σκέψη άλλων! Της Ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη!

Σε επιστημονικές έρευνες ελεγχόμενης έκθεσης στον ανθρώπινο εγκέφαλο, κύματα σε συχνότητες στα 523ΗΖ προξένησαν αίσθημα φόβου και πανικού!
Πρόσφατα ανακαλύφθηκε πως ακόμα και το DΝΑ (μορφή DΝΑ διπλή έλικα) παράγει συχνότητες, συνεπώς η έκθεση σε μη φυσιολογικές συχνότητες (δηλαδή τεχνητές) δίνει την δυνατότητα να σπάσουν και να δημιουργήσουν δυσλειτουργίες στο DΝΑ. Ο Ρώσος επιστήμονας στον τομέα της κυματογενετικής Pjotv Garjajer ανακάλυψε πως το DΝΑ αποτελεί κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου σώματος!

Άρα καταλαβαίνετε όλοι σας, ότι αν δεν το έχουν κάνει ήδη, προσπαθούν να κόψουν κάθε επικοινωνία μας με το περιβάλλον και το ενεργειακό πλέγμα γύρω μας, να μην έχουμε καμιά επικοινωνία με τον υπερβατικό χώρο (παραδείσια κατάσταση) και να δεχόμαστε μόνον τις συχνότητες υποταγής της συνείδησης των ανθρώπων!

Τα κύτταρα έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης των συχνοτήτων. Η αποθηκευτική δυνατότητα του DΝΑ υπολογίζεται σε 3GIGABIT. Πολλές τεχνολογικές εφαρμογές (ηλεκτρονικές καθημερινές συσκευές) προκαλούν βλάβες, έτσι δημιουργούνται διάφορα ερωτήματα όσον αφορά την προστασία μας από το σπάσιμο των γονιδίων μας και από την μη προστασία μας.

Να μην πω για το καθημερινό μας λούσιμο από συχνότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων γύρω μας από τους ανθρώπους της Ελίτ, που πλέον ελέγχουν ήδη την σκέψη μας και το μυαλό μας.
Και να σκεφτείτε ότι τα «θαύματα» μπορούν να συμβούν γύρω μας τόσο μα τόσο εύκολα!

Οι συχνότητες μπορούν και να ευεργετήσουν ένα οργανισμό
Έχει διαπιστωθεί πως όταν πετύχουμε συγχρονισμό των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου πετυχαίνουμε αυτοβελτίωση! Όταν βομβαρδίζουμε με συχνότητες «θετικές» τον οργανισμό αυτές μπορούν να γιατρέψουν παθήσεις, αφού κάθε κύτταρο από τα εκατομμύρια του εγκεφάλου αποφορτίζει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα.
Ο Αυστριακός Βίλχελμ Ράιχ είχε κατασκευάσει ένα ενεργειακό θάλαμο από κρυστάλλους εκπέμποντας τέτοιες συχνότητες μέσω της οργόνης σε ασθενείς. Λέγεται ότι θεράπευσε ανίατες ασθένειες μέσα σε διάστημα λίγων ημερών! Η τύχη του Ράιχ ήταν να καταλήξει στη φυλακή των ΗΠΑ ως τσαρλατάνος! Η παραδοχή του επιτεύγματός του θα έκανε οριστική παύση της χρήσης φαρμάκων! Πέθανε στην φυλακή ενώ μεγάλο μέρος των βιβλίων του κάηκε!
Καταλάβατε τώρα; Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε! Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου, και το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι είναι ανόητοι για να χειριστούν αυτή την ενέργεια!
***
Η ψυχή έχει μόνον θετικά συναισθήματα!
Άρα είχαν δίκιο οι πρόγονοι μας και μάλιστα ο Ερμής ο Τρισμέγιστος όταν αναλύοντας τι είναι η ψυχή, την διαχώρισε από το θνητό μας σώμα ως δέκτη και σωματοποιητή των συχνοτήτων (ενεργειών) θετικών και αρνητικών.

Η ψυχή, είπε, έχει από μόνη της δικές της τέλειες συχνότητες (θετικές ενέργειες) και δεν μπαίνουν άλλες ενέργειες από έξω, αλλά ούτε και βγαίνουν από την ψυχή οι δικές της τέλειες συχνότητες (ενέργειες)!
Γίνεται πλέον κατανοητό αυτό που είπε ο Χριστός, πως στον παραδείσιο κόσμο, επικρατεί το «ναι ναι και το ου ου» Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό στον ιδεατό κόσμο! Διότι και τα σώματα είναι θεϊκά.
Σε αντίθεση με εμάς εδώ όπου τα σώματα φθείρονται και ζουν στην συνεχή σύγκρουση των αντιθέτων.

Μιλούσε ο Ερμής για τις «ενέργειες» δηλαδή τις «συχνότητες»!

Ερμητικά Κείμενα
Οι ενέργειες (συχνότητες) καθώς είναι ασώματες βρίσκονται μέσα στα σώματα και ενεργούν μέσω αυτών.
Από τις ενέργειες (συχνότητες), άλλες ανήκουν στα θεϊκά σώματα και άλλες στα φθαρτά! Θεϊκές είναι εκείνες που κατοικούν στα αθάνατα σώματα (ψυχές), και είναι τέλειες, αφού λειτουργούν σε τέλειο σώμα.

Σε ένα σώμα ανθρώπινο, θνητό, υπάρχουν πολλές φορές και μια και δεύτερη και μια τρίτη ενέργεια εκτός από τις καθολικές που τις ακολουθούν! Καθολικές ενέργειες ονομάζω τις αποκλειστικά σωματικές, δηλαδή αυτές που προκαλούνται  από τις αισθήσεις και τις κινήσεις, χωρίς τις οποίες δεν μπορεί να λειτουργήσει το σώμα. Διότι τις ενέργειες τις συνοδεύουν οι αισθήσεις -και μάλλον οι αισθήσεις είναι αποτέλεσμα των ενεργειών! Είναι σωματικές και θνητές, και παραμένουν τόσο όσο και το σώμα! Και οι αισθήσεις είναι αποτέλεσμα των συχνοτήτων, ενεργειών! Αλλά και οι κινήσεις!
morfeas sky

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: