ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

16 Ιαν 2017

Γεμάτοι Θεό!

Όταν είσαι μέσα στον Θεό και ο Θεός είναι μέσα σου δεν υπάρχει χώρος για τον φόβο ούτε για άλλο αρνητικό συναίσθημα. Γιατί ο φόβος είναι η έλλειψη αγάπης! Και όταν είναι ο Θεός μέσα σου σημαίνει ότι είσαι απόλυτα γεμάτος από Εκείνον και πλημμυρίζεις αγάπη και θείο Φως. Όταν όμως επιτρέπεις ο φόβος να καταλάβει ένα κομμάτι του εαυτού σου, τότε εμποδίζεις τον Θεό να σε γεμίσει!
Τον φόβο τον αποβάλλεις όταν εμπιστεύεσαι απόλυτα Εκείνον για κάθε ανησυχία που δημιουργείται στο μυαλό σου! Μάθε να ευγνωμονείς συνέχεια τον Θεό για κάθε τι που παρουσιάζεται στην ζωή σου και εμπιστεύσου Τον για κάθε τι που πρόκειται να έρθει! Εκείνος θέλει το καλύτερο για σένα αλλά σου έδωσε το ελεύθερο να επιλέγεις! Μην βάζεις εμπόδια τους φόβους σου και τις ανασφάλειές σου σε Εκείνον!
Δες το μεγαλείο του Θεού παντού! Όπου σταθείς και όπου βρεθείς βλέπεις Θεό, μυρίζεις Θεό, ακούς Θεό, γεύεσαι Θεό, αγγίζεις Θεό, νιώθεις Θεό. Θαύμασε κάθε τι που σου συμβαίνει και κάθε πλάσμα που συναντάς γιατί μέσα στα πάντα είναι ο Θεός! Εκφράσου με αγάπη και ξεκίνα να συγχωρείς κάθε τι που σε ενοχλεί! Στο τέλος θα έχεις τόση αγάπη μέσα σου που δεν θα χρειάζεται να συγχωρέσεις κανέναν, αφού τίποτα και κανένας δεν θα σε ενοχλεί! Τότε, θα είσαι γεμάτος αποδοχή και κατανόηση! Θα είσαι γεμάτος Θεό!
από Dora Nika
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: