ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

10 Απρ 2017

Μόνο αλήθειες! Γιατί μακραίνει η μύτη σας!

Ναι, είναι πολύ πειστικό το άγριο θέατρο του Matrix! Αλλά να θυμάσαι πως μόνο Εσύ και ο Θεός υπάρχουν! Αγάπησε για όλους! 

Να ζητάς με σταθερότητα και ευγένεια! Η θεϊκή δύναμη ανταποκρίνεται πάντα στην αθώα από προθέσεις ψυχή! 

O Θεός είναι πάντα μπροστά! Μην στρέφεσαι πίσω! "Δεν είναι αρκετή η κακία της ημέρας;" είπε ο ίδιος ο Χριστός!
*
Πάντα φαίνεται αδύνατον μέχρι να γίνει!
Νέλσων Μαντέλα

Αντί να είσαι οι σκέψεις και τα συναισθήματα σου να είσαι η επίγνωση πίσω από αυτά!
Ε. Τόλλε
*
Από τον γέροντα Αιμιλιανό τον Σιμωνοπετρίτη! 
Θυμίζει τίποτα στην φυλή seven islands; 
Χρησιμοποιεί κάθε αφορμή για να μας πλησιάσει σεβόμενος την ελευθερία μας! Γίνεται φτωχός για μας αλλά και πλούσιος! Αλλάζει τρόπους, σχήματα, προσχήματα «ίνα πάντως πάντας σώσει!» Χορεύει και τραγουδά γύρω μας για να μας ελκύσει και να τον αγαπήσουμε! Γίνεται «τα πάντα τοις πάσιν»! 
*
Ας μην αφήνουμε τα λάθη να παγώνουν και να γίνονται πέτρες που μας πλακώνουν!
Κάθε στιγμή όρθιοι! Καινούργιοι! Καθαροί! Η παραδοχή του λάθους είναι ελευθερία!

Τι είναι έλλειψη χάρης; Να μη νιώθεις ευλογημένος! Να μην έχεις χαρά!

Θα σας φανεί λίγο -και όμως θα έφτανε ο σεβασμός προς ό,τι αξίζει σεβασμού για να έλξεις την θεϊκή χάρη! 

Στο ένα δωμάτιο θησαυροί στο άλλο φτώχεια! Μεταξύ τους δεν επικοινωνούν παρά μόνο μέσα από τον βόθρο του νου! Σας θυμίζει τίποτα; 

Στους περισσότερους ανθρώπους παρατηρείς έλλειψη αφομοίωσης "προσωπικοτήτων"! Τα ρινίσματα δεν έχουν λιώσει σε ένα ενιαίο μέταλλο! 
                                                                          *
Όσο υπάρχει ζωή, υπάρχει και ελπίδα!
Το μήνυμα αυτής της διάλεξης είναι ότι οι μαύρες τρύπες δεν είναι όσο μαύρες περιγράφονται. Δεν είναι οι αιώνιες φυλακές που κάποτε πιστευόταν ότι ήταν. Πράγματα μπορούν να βγουν από μία μαύρη τρύπα και προς τα έξω και στις δύο πλευρές και πιθανόν σε κάποιο άλλο σύμπαν. Έτσι, αν νιώθετε ότι είστε σε μία μαύρη τρύπα μην τα παρατάτε. Υπάρχει τρόπος διαφυγής.

Να θυμάστε να κοιτάτε επάνω στα αστέρια και όχι κάτω στα πόδια σας! Ποτέ μην σταματήσετε να δουλεύετε. Η δουλειά σας δίνει νόημα και σκοπό και η ζωή είναι άδεια χωρίς αυτήν. Αν είστε αρκετά τυχεροί ώστε να βρείτε την αγάπη, να θυμάστε ότι είναι εκεί και μην την χαλάσετε!

Όσο άσχημη και να φαίνεται η ζωή, υπάρχει πάντοτε κάτι που μπορείτε να κάνετε και να είστε επιτυχημένοι σε αυτό! Όσο υπάρχει ζωή, υπάρχει και ελπίδα!

Διαπιστώνω ότι οι άνθρωποι σε γενικές γραμμές είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, αλλά πρέπει να τους ενθαρρύνετε να αισθάνονται ότι οι προσπάθειές τους να σας βοηθήσουν αξίζουν, με το να τα πηγαίνετε εσείς όσο καλύτερα μπορείτε!
Στήβεν Χόκινγκ
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: