ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

10 Απρ 2017

«Δεν ξέρω πώς να το κάνω!» Μα δεν είναι η δουλειά σου να το κάνεις! Αυτό το κάνει ο Θεός! Η χάρη! Εσύ κάνεις αυτό που ξέρεις!

 Τώρα είμαστε στο καλύτερο σημείο! Όταν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! Ξέρει ο Θεός! Αφού ξέρει ο Θεός δεν χρειάζεται να ξέρεις εσύ! Κανένα παιδάκι δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει! Δες πόσο απλό είναι: ξυπνάς το πρωί και ο Θεός είναι ένα με εσένα, όπως το μάτι είναι ένα με την ματιά! Ο Θεός με το σώμα και τον νου σου είναι ένα! Ο Θεός σκέφτεται μέσα από σένα! Ο Θεός ζωοποιεί το σώμα σου, ο Θεός κοιτάζει μέσα από σένα! Η διαδικασία της απόρριψης και του διαχωρισμού σου από το ευγενές κοίταγμα του Θεού και η παρακράτηση αυτής της ενέργειας είναι ο «εγωισμός»!
*
Ο Θεός δεν γουστάρει να τον ψάχνεις! Δεν μπορεί να ψάχνεις την ματιά σου! Γιατί όσο και να ψάχνεις την ματιά σου, δεν θα την βρεις! Η ματιά είναι αόρατη!
Η καλή λειτουργία του ματιού και αυτό που κάνει είναι ένα πράγμα! Εγώ μιλώ για το βλέμμα σου! Το τρυφερό, το συναισθηματικό βλέμμα! Το βλέμμα της κατανόησης! Αυτό δεν περιέχεται μέσα στο όργανο του ματιού! Δεν μπορείς να διαχωρίσεις τον Θεό από τον νου σου! Ο Θεός σκέφτεται μέσα από σένα! Αλλά επειδή σκέφτεσαι ότι πολλές φορές σκέφτεσαι λάθος, αφαιρείς την δυνατότητα του Θεού να σκέφτεται μέσα από σένα!
*
Όταν θέλεις να είσαι κακός, δεν μπορείς να είσαι μαζί με τον Θεό! Γιατί ο Θεός δεν περιέχει κακό!
Άρα πρέπει να διαχωρίσεις την ικανότητα του Θεού που είσαι όταν ξυπνάς, που είσαι άνθρωπος, που είσαι η ίδια η ζωή, από αυτό που θέλεις να εκφράσεις! Γιατί ο Θεός δεν είναι εκφραστής πραγμάτων αντίνομων προς τον εαυτό του! Άρα όταν εκφράζεις μια αρνητικότητα, παρακρατείς την δυνατότητα του Θεού, μεταφράζεις την δική σου άγνοια σε θέληση του εγώ, και τότε εκφράζεσαι ως εγώ αλλά όχι ως ΕΙΜΑΙ! Ως Χριστότητα!
*
Αυτό που δείχνουμε εμείς είναι ελευθερία ζωντανή! Αν μάθεις αυτόν τον δρόμο, κανείς δεν θα σε αιχμαλωτίσει!
Μαθαίνεις την τεχνική. Και αφού είσαι οπλισμένος, ζήσε ό,τι θέλεις! Γίνε ηθοποιός, άνοιξε μπορντέλο, γίνε ιερέας! Δεν σε εμποδίζουμε! Μάθε την Τέχνη! Μείνε ελεύθερος από τον κόσμο νοητικά! Εμείς δεν διδάσκουμε τίποτα παρά μόνο την ελευθερία από τον κόσμο! Γίνε ό,τι θέλεις μετά!  Δίνουμε το αντίδοτο για τις διδασκαλίες του κόσμου! Θα είσαι ελεύθερος, ανεξάρτητος, αναρχοαυτόνομος! Αυτή είναι η δική μας Σχολή! Η μόνη διδασκαλία που έχουμε, είναι το αντίδοτο προς τα κοινωνικά δεσμά! Δεν υπάρχει διδασκαλία ούτε περιορισμός! Δίνουμε το αντίδοτο για να μην δεθείς από κανέναν!

Κάθε δάσκαλος έχει τον κατάλληλο μαθητή! Δεν είναι όλες οι Σχολές για όλους! Δεν μπορούν όλοι να ξεκλειδωθούν με τον ίδιο τρόπο!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: