ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

10 Απρ 2017

Εργαζόμαστε για να δώσουμε τα χρήματα, τις γνώσεις μας, τον χρόνο μας, στους ανθρώπους! Να δουν τις δυνάμεις τους! Τι μπορούν να κάνουν! Αυτό ήρθαμε να διδάξουμε!

Εμείς το κάνουμε για να παίξουμε! Να γελάσουμε! Να μοιράσουμε πράγματα!  Είμαστε ο άγνωστος παράγοντας γι' αυτούς! Ο καλύτερος τρόπος για να ρίξεις το σύστημα είναι να μπεις μέσα και να ρίχνεις φως! Το σκοτάδι οπισθοχωρεί από το φως!
*
Το θαύμα μπορεί να γίνει από μέσα! Να μην δεις τίποτα και να τα έχεις δει όλα! Να περπατάς και να είσαι ένα ζωντανό θαύμα!
Μόνον οι Έλληνες κατάφεραν να δώσουν πνοή στην ύλη! 
*
Μοναδικό φαινόμενο στην Ελλάδα! Ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες περιστρέφεται! Ναός-Πυξίδα που στοχεύει συνεχώς στους αιώνες τον Σείριο, το άστρο του Κυνός, από το οποίο κατάγεται σύμφωνα με τη «μυθολογία»  ο  Απόλλων!
Το θαύμα των αρχαίων επιστημών! Περιστρέφεται γύρω από τον άξονα του κατά 50,2 δευτερόλεπτα της μοίρας, όση είναι και η ετήσια μετάπτωση των ισημεριών με στόχο να βλέπει συνεχώς το ίδιο αστρικό σημείο και τα μυστήρια δεν τελειώνουν εκεί, καθώς η πλαγιά είναι διαμορφωμένη τεχνητά και ο ναός τοποθετήθηκε πάνω σε αυτή ακολουθώντας τον άξονα Βορρά προς Νότο σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ναούς! Για να πετύχουν την ολίσθηση του ναού τοποθέτησαν πάνω στην πλάκα και ένα στρώμα αργίλου και βότσαλα θαλάσσης και πάνω σε αυτά τα στρώματα τοποθετήθηκαν τα θεμέλια του ναού!
*
Ό,τι είναι θυσία για το εγώ είναι ελευθερία για Σένα! 
Είσαι ο καπετάνιος της ψυχής σου; Αυτός που ταξιδεύει στον θεϊκό Εαυτό; 

Πάντα με ανοιχτά τα πανιά να ταξιδεύεις στην πανταχού παρουσία της Ζώσας ζωής! 

Ό,τι και να συμβαίνει μην το πιστεύεις! Να θυμάσαι! Πάντα υπάρχει η παρούσα στιγμή! Μέσα στα καθαρά της νερά μπορείς να εμβαπτιστείς και να αναγεννηθείς! 
*
Για τον Θεό δίκιο είναι η θυσία! Η θυσία του εγωισμού! 
Αυτός που σκοτώνει την μεταφυσική του ρίζα απλά τρελαίνεται! 

Η αγάπη είναι πράξη ελευθερίας! Όλα τα άλλα είναι ανάγκες φόβοι και ψυχαναγκασμοί!
*
Το κακό είναι παρυπόσταση!
Καταλαμβάνει τον χώρο της ύπαρξης όταν απουσιάζει το καλό! Εξαιτίας της ελεύθερης επιλογής!
Από την Ορθόδοξη θεολογία!

Είμαι έτσι όπως με δημιούργησε ο Θεός!
Μαθήματα θαυμάτων


ΕΙΣΑΙ! ΕΔΩ! ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: