ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

12 Μαρ 2018

Μόνο η αθωότητα σώζει!


Ο Νίτσε, ο εμβληματικότερος δυτικός φιλόσοφος, μιλά για το παιδί ως την τελευταία μεταμόρφωση του πνεύματος, ο Σωκράτης ο σοφότερος των ανθρώπων λέει πως ένα ξέρει πως τίποτα δεν ξέρει, ο Χριστός ο Γιος του Θεού λέει πως η Βασιλεία των Ουρανών ανήκει στα παιδιά… Τι δεν καταλαβαίνουμε;
*
Έτοιμα τα φανταράκια! 
"Γιατ' είμαστε μικρά παιδιά είμαστε δυο Ελληνάκια μες στα γαλάζια πέλαγα και στ' άσπρα συννεφάκια. Γιατ' είμαστε μικρά παιδιά κι η αγάπη μας μεγάλη που αν τη χωρέσουμε απ' τη μια περσεύει από την άλλη! "
Oδ. Eλύτης 

Ο Φύλακας Άγγελος σου, όλο το 24ωρο, είναι προσωπική σου υπόθεση! Είτε το γνωρίζεις είτε όχι,  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
*
Το παιδί, η τελευταία μεταμόρφωση!
Καμήλα, λιοντάρι, παιδί, λέει ο Νίτσε, είναι οι μεταμορφώσεις του πνεύματος! Η καμήλα μαζεύει την σοφία του παρελθόντος, το λιοντάρι ελευθερώνεται από το παρελθόν, για να ετοιμάσει τον μέλλον! Το παιδί είναι η τελευταία μεταμόρφωση: η αθωότητα, η καινούργια αρχή, το άγιο Ναι... 
*
Η χλιαρότητα του "καλού" είναι απεχθέστερη από την κακία του κακού! 
Υπάρχει κοντά που είναι μακριά και μακριά που είναι κοντά! Μόνο το πρώτο πονά! 

Με συγκινούν βαθιά οι απρόσμενες κινήσεις γενναιοδωρίας της ψυχής... 
*
Μην προσφέρεις χωρίς να είσαι καθαρός!
Δηλαδή χωρίς αγάπη! Κάθε προσφορά είναι εμποτισμένη από την ποιότητα και την δόνηση που εκπέμπεις! Μην προσφέρετε νερό, φαγητό στους άλλους χωρίς αγάπη! Είναι άθλιο! 
*
Να θυμάστε: ο Χριστός-Εαυτός είναι ισχυρότερος από κάθε εναντιότητα!
Η Παναγία-Αγάπη έχει νικήσει στους αιώνες των αιώνων! Και μέσα στον χωροχρόνο δεν μπορεί παρά να ζήσουν την θεϊκή Λάμψη οι εξόριστες ψυχές... 

Δεν είναι δίκαιο όλοι να ζητούν από Αυτόν που έχει, και να μην δίνει καθένας αυτό που του αναλογεί! Είναι σαν να κλέβεις τον Θεό! Μα σου χαρίζεται ούτως ή άλλως! 
*
Άβολες αλήθειες!
«Σε 48 ώρες καθιστώ την Ελλάδα υπερδύναμη!» Γεώργιος Γκιόλβας, ο Έλληνας που παρέδωσε υπερόπλα σε πολιτικούς και εκείνοι τα έδωσαν στο ΝΑΤΟ!  

Παναγιά μάνα μας κράτα μας στην αγκαλιά Σου! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: