ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Νοε 2018

Λόγος αγγελικός…

«H αγιοσύνη έχει άπειρες εκφράσεις στα μάτια του Θεού, γιατί έτσι είναι και ο ίδιος: είναι ένας με άπειρες δυνατότητες! Μην προσπαθείτε να ενταχθείτε σε μια αγιοσύνη! Μην προσπαθείτε να αντιληφθείτε ψυχικά τους αγίους! Δεν γίνεται. Γιατί η επαφή η ζώσα στον καθένα τους είναι διαφορετική! Να είστε η δική 
σας αγιοσύνη! Να γίνεται εσείς άγιοι όπως σας έχει και σας θέλει ο Θεός! Μην φτιάχνετε απέξω τα αποτελέσματα! Όσοι άγιοι γνωρίζετε είναι φώτα από μόνοι τους! Σέβονται και αγαπούν τους αγίους, αλλά είναι άγιοι από μόνοι τους! Η αγιοσύνη πηγάζει από μέσα τους. Όποιος πάει να κινηθεί εξωτερικά δεν αποδέχεται τον Θεό μέσα του και τον τρόπο που εκείνος του μιλά. Η κορώνα που σκέπει ο Θεός τα πλάσματα του είναι δική του, και επειδή είναι δική του κανείς δεν μπορεί να του την πάρει. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο!» 
*

Ο κυνισμός η ειρωνεία η σκληρότητα ξεραίνουν το δέντρο της ζωής του ανθρώπου!
Και δεν έχουν δικαιολογία! Να κρατάμε την καρδιά μας ζεστή... Είναι ό, τι πολυτιμότερο έχουμε... 
*
Το θαύμα της νoημοσύνης!
Ο εγκέφαλος είναι το μόνο όργανο που έχει έναν χάρτη του σώματος, έναν χάρτη του έξω κόσμου κι έναν χάρτη των εμπειριών μας. Ζυγίζει 1.300 γραμμάρια και περιέχει περίπου 1.000 πυρήνες, 2.000 μείζονες διασυνδέσεις, 200 σημαντικά ένζυμα, 20.000 γονίδια που εκφράζονται στον εγκέφαλο και 87 δισεκατομμύρια νευρώνες! 

Από την περιφέρεια στο κέντρο! Τότε θα σταματήσει η περιπλάνηση της ψυχής στους κόσμους των εκδοχών! 
*
Η ανθρωπότητα ήταν σαν ένας χρήστης που έφτιαξε έναν υπολογιστή!
Ο υπολογιστής άρχισε να δουλεύει μόνος του και ο άνθρωπος ξέχασε ότι μπορεί να τον χειρίζεται!
Αυτός λοιπόν ο υπολογιστής το μόνο που κάνει είναι να αναπλάθει τα δεδομένα που ήδη έχει, και να αναπαράγει το παρελθόν σαν μέλλον!
από Stamatis Missirlis 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: