ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

6 Φεβ 2019

Όταν ο νους υπάγεται στο πνεύμα τότε είναι φωτεινός, φρέσκος, αναβλύζων, πρωτότυπος! Δεν αναμασάει το παρελθόν ούτε σχεδιάζει το μέλλον!

Δεν αντέχεις να μείνεις ολόκληρος στο άγιο ΤΩΡΑ της θεϊκής Παρουσίας γιατί σκέφτεσαι τον χαμένο χρόνο ως αποτυχία που σε αναιρεί! Τι ψέμα! Δεν υπάρχει καν χρόνος! Δεν υπάρχει παρελθόν! Μόνο Άγια ζωή! 
*
Δεν γνωρίζουμε την ιστορία των Ελλήνων πριν τους ιστορικούς χρόνους! Ήδη ο Πλάτωνας στον Τίμαιο μιλάει για ένα ένδοξο παρελθόν που οι σύγχρονοι του έχουν ξεχάσει!
Αυτοί λέει αναχαίτισαν τους Άτλαντες όταν εισέβαλαν στην Ευρώπη! Πριν τον Κατακλυσμό (9000 χρόνια πριν!) Υπερηφανευόμαστε για τον Μέγα Αλέξανδρο και την μεταλαμπάδευση του ελληνικού πολιτισμού στην Ανατολή και αγνοούμε  πως η Ελληνική παρουσία προϋπήρχε εκεί αιώνες πριν με την εκστρατεία του Διονύσου κ.λπ.! Είναι ο περίφημος πολιτισμός των Δραβίδων, οι «Γιοί των θεών» που διέσπειραν το ελληνικό φως στην Γη!
* 
Η σοκαριστική αλήθεια είναι ότι η σκέψη σού αφαιρεί ζωτική δύναμη ζωής!
Ο άνθρωπος δεν γεννήθηκε για να σκέφτεται!  Αλλά για να ζει! Και τότε του συμβαίνει ζωή! Σε κλίμακα και ένταση που τώρα ούτε φαντάζεται! Σε σύνδεση και ροή με το Όλον! Ο θάνατος είναι το τίμημα του να υπάρχεις ως εγώ! 
*
Ας αναλάβει επιτέλους ο άνθρωπος την ευθύνη του ως Υιός Θεού!
Αν δεν γνωρίσει την πνευματική του καταγωγή θα παραμείνει ένα αναλώσιμο ον στην χοάνη του χωροχρόνου!
Μας το είπε ο Αθώος: "Ά εγώ ποιώ τούτων μείζονα υμείς ποιήσετε!' "Θα λέτε στο βουνό να πάει απέναντι και θα μετακινείταιι!" 
*
Μια ιστορία για γέλια και για κλάματα η ιστορία της ανθρωπότητας που ξέρουμε! Γραμμένη από τους ανόητους που εκάστοτε έχουν την εξουσία!
 Μια χαμηλή πτήση ενός από αλλού φερμένου όντος, βλέπει άλλα! Τα πιο ενδιαφέροντα είναι η απογύμνωση των ιδεαλιστικών στερεότυπων: των "μεγάλων!" Πόσο διαφορετική η αλήθεια! Γεγονός είναι ότι δεν έχει παιχτεί ακόμα η τελική πράξη που θα αλλάξει το τοπίο της Γης! O χρόνος των θαυμάτων είναι ΤΩΡΑ! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: