ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Φεβ 2019

Η νοερά προσευχή είναι εσωτερική Ιεροσύνη! Θεία Λειτουργία του νου!

Οικογένεια σου είναι ό,τι αγαπάς! Μέχρι να χωρέσει όλον τον κόσμο η αγάπη σου! Τα πάντα εν πάσι Χριστός! 

Τώρα, δυο λουλούδια και δυο ακτίνες
δεν κάνουν τέσσερα, κάνουν την ψυχή μας!
Γ. Ρίτσος 
*
ΕΙΜΑΙ
Θεϊκός, Συνδεδεμένος, Εκφραστικός, Αγαπημένος, Ισχυρός, Δημιουργικός, Ασφαλής!

Είναι αδιόρατη αλλά τεράστια η διαφορά του να κάνεις το «καλό» μόνος σου, όταν εσύ κρίνεις, και σε όσους κρίνεις ότι το αξίζουν, από το να κάνεις το καλό απλά γιατί είσαι μαζί με τον Θεό! 
*
Να έχεις εμπιστοσύνη στην δύναμη του καλού! Της αλήθειας!
Στην θεουργία του φωτός! Όταν δίνεις το άγιο του εαυτού σου είναι ο Θεός μαζί σου! Και τότε τα έργα σου έχουν ζωοποιό δύναμη! 

Δίκια που καλύπτουν αλαζονεία και την «ανωτερότητα» του εγώ, είναι αναποτελεσματικά! Η δικαιοσύνη είναι υπέρβαση! Ας το πούμε ηθική υπέρβαση πρωτίστως! Πηγάζει από αγαθότητα όχι από θιγμένο εγωισμό! 
*
Ένα από τα τρομερότερα όπλα της ενάντιας δύναμης, είναι να σε απελπίσει ότι τίποτα δεν αλλάζει, ότι το καλό είναι ανίσχυρο!
Ότι κανείς δεν θέλει τους απεσταλμένους και τους «καλούς» ούτε τους ζήτησε! Είναι αυτόκλητοι μάρτυρες! Από δική τους επιλογή! Αφού πάνε εκεί που δεν τους θέλουν! Μα ούτε ο Εωσφόρος θέλει τον Θεό! Ο Θεός όμως δεν αποσύρεται από την Δημιουργία! Είναι παρών για όσους τον βλέπουν! 
*
Τα τέρατα φεύγουν από την ζωή μας αν σταματήσουμε να τους δίνουμε εξουσία μέσα μας!
Δεν είναι τυχαία τα συναπαντήματα! Είναι είτε κάρμα είτε ευκαιρία ανύψωσης! Αυτός που ανταποδίδει καλό στο κακό καταργεί την Πτώση στο σημείο όπου στέκεται! Και άπειρα όντα ευεργετούνται! Γι’ αυτό είπε ο Χριστός «Ευλογείτε αυτούς που σας καταριούνται!» Αυτά είναι «άλλα κόλπα» φίλε μου! Είναι άμεση κατάργηση του κακού που αντιλαμβάνεσαι! Δηλαδή τεράστια εξασθένηση, αποδυνάμωση του Εωσφόρου! Εν μια νυκτί μπορούμε να τον νικήσουμε! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: