ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Απρ 2020

Επτά επιτακτικοί στόχοι για συνολική επανεκκίνηση της ανθρωπότητας! Επτά επιτακτικά προτάγματα για τα οποία πρέπει όλοι να στρατευτούμε!

1. Κλείσιμο των εργαστηρίων βιολογικών, χημικών και ηλεκτρονικών όπλων. Κλείσιμο των πολεμικών βιομηχανιών. Εγκαθίδρυση παγκόσμιας ειρήνης με καθολικό αφοπλισμό.
2. Παγκόσμια διαγραφή χρεών και απαγόρευση του έντοκου δανεισμού και της μόχλευσης. Κατάργηση των χρηματιστηρίων-καζίνο. Επιστροφή στην πραγματική οικονομία.
3. Εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης, καθώς και υγειονομικής και κοινωνικής περίθαλψης για όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Κατάργηση της ακραίας οικονομικής ανισότητας.
4. Παύση κάθε δραστηριότητας που καταστρέφει το οικοσύστημα. Απαγόρευση των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων και των τεχνολογιών τροποποίησης καιρού. Καθολική στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
5. Απόλυτος σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Απαγόρευση της παρακολούθησης των πολιτών και των τεχνολογιών mind control. Θέσπιση δημοψηφισμάτων και δομών Άμεσης Συμμετοχικής Δημοκρατίας για εκλογή κυβερνήσεων, δικαστών και κρατικών λειτουργών. Επανίδρυση των διεθνών οργανισμών, με εκλογή των μελών τους απευθείας από την παγκόσμια κοινότητα.
6. Κατοχύρωση δικαιώματος για ελεύθερη, δωρεάν πρόσβαση στην Παιδεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα για όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Διαρκής, δια βίου επιμόρφωση για όλους.
7. Κατοχύρωση δικαιώματος για ελεύθερη, δωρεάν πρόσβαση όλων των ανθρώπων του κόσμου σε δομές διαρκούς εκπαίδευσης στην αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την πνευματική ανάπτυξη.
από ανώνυμη πηγή
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: