ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

6 Φεβ 2021

Το «τέρας» που δημιούργησες εν αγνοία μέσα σου

 Προκάλεσε το! Πίεσε το! Κόψε του για λίγο τις παροχές! Μην το ταΐζεις! Σταμάτα να το δικαιολογείς και να το πιστεύεις! Και θα το ξετρυπώσεις, θα το αναγκάσεις να κάνει την εμφάνιση του! Το «τέρας» που δημιούργησες εν αγνοία μέσα σου και σε έχει κυριεύσει! Έτσι μόνο θα αντιληφθείς πόσο πραγματικά κινδυνεύεις, και προς τα πού σε οδηγεί για να σε αποτελειώσει!

 Μην φοβηθείς από την εικόνα του! Θέλει να σε τρομάξει και να σε υποτάξει! Μην πλανευτείς από τα Δώρα του! Θέλει να σε δελεάσει και να σε καθηλώσει! Αντιμετώπισε τον σαν υπηρέτη Σου! Εσύ είσαι αυτός που ορίζει! Το κακό όμως με σένα είναι ότι δεν γνωρίζεις τι πρέπει να ορίσεις! Και εκεί βρίσκει πάντα το αδύναμο σημείο σου και σε καταβροχθίζει!

Έχε όμως υπόψιν σου ότι αυτός είναι ένα συνονθύλευμα από προσωπικότητες σου! Και είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής άλογης εκπαίδευσης που δέχθηκες από τους ομοίους σου για να σε κατευθύνουν εκεί που οι ίδιοι καθηλώθηκαν! Αυτοί επέλεξαν για σένα «αυτόν» να σε κυβερνά! Νιώθοντας σίγουροι πως δεν θα τους αμφισβητήσεις! Μην βιαστείς και κάνεις το λάθος να αποδώσεις σε αυτούς την ΕΥΘΥΝΗ!

 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΥΣ! Και θα εκπλαγείς! Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι κάνουν! Απλά δέχθηκαν όπως εσύ να τρέφουν το ίδιο «τέρας» μέσα τους! Και βρίσκονται στην ίδια μοίρα με σένα! Μην περιμένεις ΤΙΠΟΤΑ από δαύτους! Για σένα το ζητούμενο είναι να αισθανθείς και να νιώσεις τι συμβαίνει μέσα σου και γιατί φέρεσαι όπως φέρεσαι! Μόνο τότε μπορείς να «δεις» πραγματικά την κατάσταση σου και να «νιώσεις» την θέση όπου βρίσκεσαι! Προκάλεσε τον! Μόνον έτσι θα ξυπνήσει η «διπλή» φύση σου!

από τον φίλο μου Φώτη Καρεμφυλλίδη

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: