ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

13 Ιουλ 2021

ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

 Αγαπημένοι μου,

Δώσαμε μέχρι τώρα την εικόνα ενός Νέου Κόσμου, ανθρωπισμού, ευημερίας, χαράς, νέων ευκαιριών και αληθειών, υψηλών συχνοτήτων και δονήσεων.

Μιλήσαμε για τη Νέα Διάσταση της Γης και για την προοπτική του Ανθρώπινου Γένους να συναντηθεί με τις Ανώτερες Διαστάσεις της Ζωής στο μέλλον του γήινου χωρόχρονου, ξεκινώντας να εργάζεται στο παρόν του προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης Υψηλής Συνειδητότητας και της απαλλαγής του από τους Μύθους, τους Προγραμματισμούς και τις ψευδαπάτες που το κρατούν εγκλωβισμένο.

 Μιλήσαμε για τον Κβαντικό Κοσμικό Ωκεανό, όπου κολυμπούν και διασυνδέονται τα πάντα, οι σκέψεις, τα αισθήματα, όλες οι μορφές της ενέργειας και της ζωής, τα όντα, οι πλανήτες και οι Κόσμοι. Για τον Ωκεανό της Ενέργειας, των Άπειρων Πιθανοτήτων και Δυνατοτήτων, που καθώς μορφοποιούνται σε ζωντανές πραγματικότητες, δημιουργούν την πραγματικότητά μας στο Πεδίο της Γης. Είδαμε το πώς οι Δυνάμεις της Εστιασμένης και Συντονισμένης Πρόθεσης και Στάσης Ζωής μας μπορούν να ενεργοποιήσουν και να υλοποιήσουν δυνατότητες που μέχρι τώρα θεωρούσαμε αδύνατο να υπάρξουν, σηκώνοντας μέσα από τον Κβαντικό Κοσμικό Ωκεανό το Κύμα εκείνο που θα τις μεταφέρει και θα τις ακουμπήσει μπροστά μας στο Πεδίο της Γης και στον παρόντα χρόνο μας. Είδαμε το πώς το Διαρκές Θαύμα μπορεί να γίνει όχι μια επιλεκτική εύνοια, αλλά δυνατότητα και προνόμιο όλων των ανθρώπων του Πλανήτη, αρκεί να διδαχθούν τον τρόπο του Συντονισμού τους με αυτό, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

 Μιλήσαμε για την Αφθονία που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα της Ζωής στο Σύμπαν και για το πώς αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει την αδιαπραγμάτευτη πραγματικότητα της Ζωής στη Γη καταρρίπτοντας το Μύθο της Έλλειψης, που ορίζει την έλλειψη, την ένδεια, τη φτώχεια, την ανάγκη, την ανεπάρκεια των αγαθών σαν τις αναπόφευκτες πραγματικότητες της ζωής στον Πλανήτη. Είδαμε πώς ο Μύθος αυτός οδήγησε την Ανθρωπότητα στο να μην μπορεί να πιστέψει στην απεριόριστη δυνατότητά της για επάρκεια και Αφθονία τόσο στην ύλη, όσο και στην εκπλήρωση των Αγαθών Επιθυμιών της μέσα σε ένα Σύμπαν Υπέρτατης Αφθονίας και Άπειρων Δυνατοτήτων.

 Είδαμε επίσης το πώς η Ανθρωπότητα έχει γαλουχηθεί, εκπαιδευτεί και προγραμματιστεί εδώ και αιώνες να αποδέχεται και να βιώνει το Μύθο περί των «περιορισμένων δυνατοτήτων» της, έτσι που να μην μπορεί να αντιληφθεί τη Δύναμή της και να πιστέψει στις «Άπειρες Δυνατότητες»…

Είδαμε το πως οι Μηχανισμοί του Πόνου, του Φόβου και της Ενοχής χρησιμοποιήθηκαν μέσα στο Παλαιό Αρχέτυπο της Ανθρωπότητας και μετατράπηκαν σε πανίσχυρους Προγραμματισμούς του Ανθρώπινου Γένους.

 Είδαμε πώς το Ανθρώπινο Γένος πείστηκε μέσω των θρησκευτικών και εκπαιδευτικών συστημάτων του για τη μοναδική εκπαιδευτική, ηθική και πνευματική αξία του ιδεώδους του πόνου – μαζί της θυσίας και του θανάτου- ως κυρίαρχου μέσου για τη λύτρωση του, κάτι που αποτέλεσε τη θλιβερή και βασανιστική πραγματικότητα όλου του Παλαιού Κόσμου.

 Είδαμε το πώς η απαλλαγή της Ανθρωπότητας από τον Προγραμματισμό του Φόβου και της Ενοχής για τα πιστεύω της, για τον τρόπο ζωής της, τις αξίες και τα ήθη της μπορεί να αποτελέσει το κλειδί που θα την οδηγήσει στο να ξαναβρει την Αλήθεια της και την Υψηλή της Συνειδητότητα της, ώστε να οδηγηθεί στη διαμόρφωση μιας νέας απενοχοποιημένης κουλτούρας και νέων συστημάτων αξιών, που θα χαρακτηρίζονται από τις πραγματικά διαχρονικές αξίες, αλλά και από άλλες αναδυόμενες ή νέες αξίες, που να ταιριάζουν στο προφίλ, την ελεύθερη σκέψη και τη Συνειδητότητα του Νέου Ανθρώπου.

 Μιλήσαμε για το «Υπερ-Πρόγραμμα του Εγώ» ως έναν από τους κυριότερους, κληροδοτημένους από γενεά σε γενεά, νοσηρούς πυλώνες του Παλαιού Αρχέτυπου Ζωής της Ανθρωπότητας. Μάθαμε να αναγνωρίζουμε τα επιμέρους ποικίλα ατομικά προγράμματα του «εγώ» που συνιστούν το «Υπερ-Πρόγραμμα του Εγώ», τα οποία λειτουργούν σαν τους δισεκατομμύρια επικουρικούς στυλοβάτες του Παλαιού Αρχέτυπου και των κάθε είδους Προγραμματισμών του και είδαμε το πώς αυτά περιορίζουν την αυτογνωσία, την αλληλο-συνεννόηση, την αγάπη για τον εαυτό και τον πλησίον και κυρίως την εσωτερική απελευθέρωση και εξύψωση του ανθρώπου, κρατώντας τον δέσμιο στην τυφλότητα και την άρνηση για την αλήθεια του εαυτού του και του Κόσμου. Είδαμε, τέλος, τους τρόπους για την αντιμετώπιση και την υπέρβαση όλων των Προγραμμάτων της Προσωπικότητας, εγωικών ή μη, και γνωρίσαμε και αναγνωρίσαμε την αξία του Δημιουργικού Οραματισμού στην κάθαρση και τη θεραπεία της ανθρώπινης προσωπικότητας αλλά και στον ανασχεδιασμό της σε μία βάση Καθαρότητας και Ανώτερης Δόνησης.

 Μιλήσαμε για το Πλανητικό Αρχέτυπο του παρόντος, που σαν ένα απέραντο παζλ, μορφών, γεγονότων, ιδεών, πεποιθήσεων, επιτευγμάτων, περιλαμβάνει όλη την ιστορία, τις κουλτούρες, τα πρότυπα, την εξέλιξη όλων των λαών της Γης μέσα στον πλανητικό χώρο και χρόνο, αλλά και για το επικυρίαρχο ως και τις μέρες μας «Παλαιό Αρχέτυπο της Ζωής», που διαιωνίζει παλιές ριζωμένες πεποιθήσεις, πρότυπα, στερεότυπα, ατομικά προγράμματα και συλλογικούς προγραμματισμούς της Ανθρωπότητας. Σταθήκαμε στα χαρακτηριστικά του Παλαιού Αρχέτυπου της Ζωής που εγκλώβισαν και συνεχίζουν να εγκλωβίζουν τις ανθρώπινες συνειδήσεις και στην αναγκαιότητα ο σύγχρονος άνθρωπος να τα αφήσει οριστικά πλέον πίσω του…

Είδαμε την ενδογενή ανάγκη του ανθρώπου να ανακαλύψει τη Συμπαντική του Καταγωγή και Ταυτότητα και να συνδεθεί με τις Ανώτερες Διαστάσεις και Μορφές της Ζωής αλλά και με την ίδια την «Πηγή της Δημιουργίας», να μετατρέπεται μέσα στο Παλαιό Αρχέτυπο Ζωής της Ανθρωπότητας σε θρησκευτικά συστήματα, δόγματα, ιεραρχίες, τυπολατρίες, συμβολολατρείες, τελετουργίες, διωγμούς, βασανισμούς, «ιερούς πολέμους», αιματοχυσίες, που ανά τις εποχές τυράννησαν άτομα και λαούς και εγκλώβισαν μέσα σε ανθρώπινα χαμηλοδονητικά επινοήματα και σχήματα την πιο βαθιά, ελεύθερη και εσωτερική σχέση του ανθρώπου, τη σχέση του με το Ένα Όλον. Εξηγήσαμε το πώς λειτουργούν μέσα στο Παλαιό Αρχέτυπο οι αποκαλύψεις, οι οπτασίες, τα οράματα και τα λογής «θαύματα», με τα οποία εδώ και αιώνες πείθονται και χειραγωγούνται οι ανθρώπινες συνειδήσεις. Εξηγήσαμε με όρους της κβαντικής φυσικής και του «Κοσμικού Ωκεανού» αλλά και με βάση τους τρόπους λειτουργίας του Αρχέτυπου, το πώς το «θαύμα» ενός ανώτερου επιπέδου έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει όχι μόνο περιστασιακά και από ανάγκη, αλλά μόνιμα, οριστικά και αμετάκλητα το χαρακτήρα, τον ψυχισμό και τη συνειδητότητα του ανθρώπου εκπληρώνοντας ταυτόχρονα τις αγαθές επιθυμίες του και φέρνοντάς τον σε επαφή με τις Απεριόριστες Δυνατότητες του. Επίσης εξηγήσαμε σε ένα πρώτο επίπεδο το πώς μπορεί αυτό να γίνει κτήμα όλης της Ανθρωπότητας.

 Τέλος, αναφερθήκαμε στο προφίλ του παρόντος Κόσμου ως ενός «Μεταβατικού Κόσμου», που ελευθερώνεται σταδιακά από τα δεσμά της άγνοιας και επιχειρεί να ξεκαθαρίσει, να αναθεωρήσει ή επαναπροσδιορίσει τη μέχρι τώρα γνώση, τους θεσμούς, τις αξίες, τα συστήματα των πεποιθήσεών του και τις κάθε λογής δομές του, ώστε κρατώντας αυτά που αντέχουν στο χρόνο και που αρμόζουν στη διαμόρφωση της Νέας Υψηλής Συνειδητότητας των ανθρώπων του, να οδεύσει ολοταχώς προς την Έξοδό του από τα δεσμά της τρίτης Διάστασης.

Ποιοι άλλοι όμως κυρίαρχοι Μύθοι και Προγραμματισμοί υπάρχουν μέσα στο παρόν Πλανητικό Αρχέτυπο, που εκπροσωπούν το Παλαιό Αρχέτυπο της Ζωής, από τους οποίους καλείται οριστικά πλέον η Ανθρωπότητα να ελευθερωθεί, ώστε να καταφέρει να βιώσει ανεμπόδιστη από αυτούς τη φάση της ολοκληρωτικής Μετάβασής της προς το Νέο Αρχέτυπο της Ελευθερίας της;

 Η Ανθρωπότητα θα πρέπει αρχικά να ξεκαθαρίσει και να επαναπροσδιορίσει την έννοια της «Αγάπης», σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής αλλά και το πώς αντιμετωπίζει τη διαφορετικότητα κάθε επιπέδου και μορφής. Έπειτα το κατά πόσο έχει καταφέρει να αφήσει πίσω της τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις της. Στη συνέχεια το πώς σιτίζεται, ποια είναι η σχέση της με το ζωικό και το φυτικό βασίλειο. Αλλά και το πώς εκπαιδεύεται, το πώς επιλέγει να θεραπεύεται, ποια είναι τα πρότυπα της και τι συνηθίζει να αποδέχεται και να υιοθετεί μέσα από τα προβαλλόμενα μηνύματα, πώς στέκεται απέναντι στη βία και κατά πόσο την αναπαράγει, ακόμη και μέσα από τα θεάματα που αποτελούν τον τρόπο διασκέδασής της… Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά που χρειάζονται αναθεώρηση για να περάσει η Ανθρωπότητα σε μία νέα κατάσταση της ύπαρξής της και για να οικοδομήσει ένα Νέο Αρχέτυπο Ζωής… Εξάλλου και η αναθεώρηση και ο επαναπροσδιορισμός για το κάθε τι, έχουν και αυτά πολλαπλά επίπεδα γνώσης, εμβάθυνσης και επίγνωσης… Έχουμε όμως για την ώρα ήδη βάλει τις βάσεις.

 Αγαπημένοι μου, έχετε τη δύναμη να ολοκληρώσουμε το «σκάψιμο» και να προχωρήσουμε στην «ανοικοδόμηση»;

Έχετε τη Δύναμη να προχωρήσουμε ως την τελική ευθεία, ώσπου να περάσουμε από τον ένα Κόσμο στον άλλον;

ELAIA FOR EARTH

Δεν υπάρχουν σχόλια: