ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

13 Ιουλ 2021

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 Ο άνθρωπος μορφοποιεί με τις αισθήσεις του το Σύμπαν, γιατί είναι το «όργανο» αυτό του Σύμπαντος, που εκτελεί την διαδικασία αυτής της μορφοποίησης.

Ο παρατηρητής είναι βασικό τμήμα του παρατηρούμενου.

Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ -ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Αν μερικές παράμετροι κατανόησης «ενημερωθούν» και σταματήσουν να πολώνονται ακραία (κάτι που κάνει η Νευτώνεια φυσική αντίληψη και αναιρεί η σύγχρονη κβαντική θεώρηση) θα μας επιτραπεί να συλλάβουμε την κατ’ αρχάς παράδοξη έννοια της «Ταυτότητας», δηλαδή της ενιαίας (ομοιογενούς-αλληλένδετης) σύστασης και λειτουργίας της Ύπαρξης (Πνεύματος-Σύμπαντος-Ανθρώπου)

 Ο παρατηρητης είναι βασικό τμήμα του παρατηρούμενου

ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ-Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΊΡΑΜΑ. (Double-slit experiment Wikipedia - you tube)

«Ο άνθρωπος μορφοποιεί με τις αισθήσεις του το Σύμπαν, γιατί είναι το «όργανο» αυτό του Σύμπαντος που εκτελεί την διαδικασία αυτής της μορφοποίησης». Λίγο πριν το πρόσφατο big bang, ένα αδιάστατο Σημείο που ονομαζόταν «Singularity-Μοναδικότης», εγκυμονούσε μέσα Του το Σύμπαν και τον Άνθρωπο, σαν «εν δυνάμει» συνολικές και ολοκληρωμένες πληροφορίες της ομογενοποιημένης «έως τότε» Ύπαρξης που βρίσκονταν σε κατάσταση Ταυτότητας, και περίμεναν την πυροδότηση*** της έννοιας του Εδώ και Τώρα, του Χωροχρόνου και του Πληθωρισμού (Κοσμολογική έννοια), για να υλοποιηθούν, να διαφοροποιηθούν και να παρουσιάσουν το φαινόμενο της Ύπαρξης σε κατάσταση Ετερότητας, ανανεωμένο, εμπλουτισμένο και αναβαθμισμένο για μια ακόμη φορά.

 

*** πυροδότηση=κάτι που αναπόφευκτα γίνεται λόγω του ότι

ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΊΘΕΣΗ

(Πρωταρχικός υπαρξιακός νόμος της Αντι-διαμετρικής Συμληρωματικότητας)

Το παράδοξο είναι ότι στο «Singularity-Μοναδικότης» που ήταν αδιάστατο και εκτός χρόνου, τα πάντα ήταν πλήρως διαμορφωμένα. Δηλαδή το Σύμπαν είχε την πλήρη του σύσταση και έκταση και ο άνθρωπος την υψίστη του εξέλιξη κι αυτό λόγω του ότι ήταν σε Ταύτιση με την συνολική εμπειρία (Από προηγούμενες χωροχρονικες εκδηλώσεις) της «Υπερσυνείδησης»

(Φορέας του Πρωταρχικού υπαρξιακού νόμου, βασική τράπεζα όλων των πληροφοριών και αίτια της επαναδιαμόρφωσης του Σύμπαντος).

Μετά το big bang ο χρόνος άρχισε να «τρέχει» γραμμικά με την γνωστή ιστορική επιστημονική του ακολουθία, αλλά το «μητρικό»***«singularity-μοναδικότης» δεν εξερράγη στα εξ ων συνετέθη, αλλά εξακολουθούσε να υφίσταται φυλάσσοντας εντός του το πλήρες πρόγραμμα που θα ακολουθούσε το Σύμπαν και ο Άνθρωπος κατά την διάρκεια της χωροχρονικής τους σειριακής εκδήλωσης.

 

***Υπάρχουν άπειρα θυγατρικά «singularities-μοναδικότητες» στον πυθμένα κάθε μαύρης οπής. Αυτό το αδιάστατο σημείο που έχει μέσα του σε πλήρη ολοκλήρωση την Πνευματική, Συμπαντική και Ανθρώπινη εξέλιξη, της παρούσας Υπαρξιακής εκδήλωσης, εκτός από «singularity-μοναδικότης»

αποκαλείται:

 ΜΟΝΟΠΟΛΟ

ΣΩΜΑΤΊΔΙΟ HIGGS

KBANTIKH ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΕΚΕΙΝΑ

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΜATRIX

 Ανταποκρίνεται επίσης και σε πολλά ακόμη ονόματα,

αν θέλεις να το προσωποποιήσεις για να επικοινωνήσεις μαζί του.

Την μνήμη και την επεξεργαστική διαδικασία των πληροφοριών μπορούμε να αναπαραστήσουμε σαν «γράφημα» ομόκεντρων κύκλων εντός του επ’ άπειρον επεκτεινομένου κύκλου της Ετερότητας

 Η «ταυτότης» είναι το κέντρο (μνήμη)

η «Ετερότης» είναι η περιφέρεια (επεξεργασία)

Οι ομόκεντροι εγγεγραμμένοι κύκλοι μέσα στον κύκλο της ετερότητας είναι τα διάφορα επίπεδα ψυχο-πνευματικής εξέλιξης.

 Στην περιφέρεια του κύκλου της Ετερότητας γίνεται η πλήρως αξιολογημένη Ανάλυση της συμπαντικής επεξεργασίας. Στο κέντρο γίνεται η αιτιολογημένη Σύνθεση της συμπαντικής μνήμης. Οι ομόκεντροι εγγεγραμμένοι κύκλοι είναι διαβαθμίσεις από άπειρες εξελικτικές συναισθηματικές και διανοητικές εκδοχές επεξεργασίας και διαμόρφωσης ιδεών σε διάφορα στάδια, και όπου ο εκάστοτε μεγαλύτερος κύκλος περιέχει σε πιο αναβαθμισμένη επεξεργασία μια διανοητικό-πνευματική διατύπωση (Ανάλυση) ενώ ο εκάστοτε πιο μικρός κύκλος στο γράφημα έχει μεγαλύτερη ψυχό-συναισθηματική κρίση (Σύνθεση)

 Η κεντρόφυγος επεξεργαστική διαδικασία των εννοιών (με κατεύθυνση προς την περιέχουσα κυκλική περιφέρεια), στοχεύει στον εμπλουτισμό τους με το πρωτοφανές κι ανεπανάληπτο.

 Η κεντρομόλος διαδικασία (με κατεύθυνση προς το κέντρο)

στοχεύει στην επιλογή των κατάλληλων για υλοποίηση και εφαρμογή εννοιών κατά προτεραιότητα. (Λαμβάνοντας υπ' όψιν της την διακύμανση των αναγκών που διέπουν την τετραδιάστατη φυσική πραγματικότητα).

 ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΉ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΙΔΕΕΣ

Αλλά ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ

ΤΟ ΚΥΡΟΣ, ΤΗ ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΤΟΥΣ....

... ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΎΛΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΡΉΣΙΜΟ

πχ. ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑ,

ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ «ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ»

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΙΑ «ΕΥΓΕΝΗ» ΜΕΤΑΛΛΑ.

Η ΚΕΝΤΡΟΜΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΑΜΦΙΔΡΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ «ΚΥΚΛΟΣ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ «ΖΗΣΕΙ» ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΆΛΛΟ.

ΌΛΟΙ ΟΙ ΚΎΚΛΟΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ»

ΜΙΑ ΨΥΧΟΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ,

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΗ

 Και.... Όσον αφορά το αδιάστατο εκτός χρόνου Σημείο....

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο «ΠΡΟΤΥΠΟΣ» ΜΑΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ!

από Giorgos Petridis

Δεν υπάρχουν σχόλια: