ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Νοε 2021

ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!

Δεν γεννήθηκες ΠΟΤΕ, ούτε έφυγες ποτέ από το χώρο των προγόνων σου! Απλώς επιμήκυνες την ατομικότητά σου, την συνειδητότητά σου, σε άλλες διαστάσεις και σε άλλους κόσμους, οι οποίοι σε εμφανίζουν σαν δικό τους γέννημα, σαν δικό τους προϊόν, ενώ εσύ είσαι ο Αιώνιος Ξένος, ο Αιώνιος περιπλανώμενος για αυτούς τους κατώτερους κόσμους.

 Προς στιγμήν πρόβαλλε η συνείδησή σου από τα Βασίλεια των Ανωτέρων Ουρανών για να παρατηρήσεις τους στιγμιαίους μορφοποιημένους κόσμους και να αντλήσεις από αυτούς την εμπειρία των κατώτερων φαινομένων.

 Μοιάζεις σαν τον αστρονόμο ο οποίος από ένα Αστεροσκοπείο πάνω στη γη μεταχειρίζεται ένα τεράστιο τηλεσκόπιο τελευταίου τύπου για να παρατηρήσει τις κινήσεις των αστέρων και τους απομακρυσμένους γαλαξίες του σύμπαντος.

 Όπως ο αστρονόμος από αμέτρητες αποστάσεις παρατηρεί και συλλαμβάνει την έννοια των γεγονότων και συγκεντρώνει τη φιλοσοφική του εμπειρία και γνώση, κατά τον ίδιο τρόπο και ο άνθρωπος από τα εσώτερα βάθη της δημιουργίας προεκτείνει την έννοια της συνείδησής του και την στέλνει στα κατώτερα βασίλεια της Δημιουργίας.

 Είσαι ο Αιώνιος, ο Αθάνατος ο Διερχόμενος με τόση αστραπιαία ταχύτητα από τους μορφοποιημένους κόσμος, ώστε αδυνατεί η ταλαίπωρη ανθρώπινη διάνοια να το συλλάβει μέσα από τον πεπερασμένο φυσικό της εγκέφαλο!

Παραμένεις στα Αιώνια Ηλύσια Πεδία!

Ποτέ δεν τα εγκατέλειψες!

Ν. Μαργιωρής

*

Ιδοὺ δίδωμι ὑμῖν τὴν ἐξουσίαν τοῦ πατεῖν ἐπάνω ὄφεων καὶ σκορπίων καὶ ἐπὶ πᾶσαν τὴν δύναμιν τοῦ ἐχθροῦ...

Ο Θεός είναι κατάσταση! Σου συμβαίνει! Δεν είναι τυχαίο το «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Αυτός ο λόγος δεν είναι ούτε χιλιοστό έξω από τον θεούλη. Πατά ακριβώς στο κέντρο. Από κει και πέρα έχε την νόηση σου. Καθένας μπορεί να την έχει, να σκέφτεται, να οργανώνει την καθημερινότητα του, να φιλοσοφεί.

 Άσε τον Θεό να σε πλημμυρίσει ολόκληρο και όχι μόνο το νοητικό σου μέρος! Αυτοί που «ενοχλούνται», ενοχλούνται μέσα τους! Να μην στεγάζουν λοιπόν αυτό που ενοχλείται! Το δαιμόνιο σου προτείνει να κρυφτείς! Άμα το ομολογείς, σε ελευθερώνει ο Θεός! Κανείς δεν έχει τίποτα καλό μέσα του άλλο από αυτό που του έχει βάλει ο Θεός. Του Θεού είναι! Δεν ανήκει σε καμιά προσωπικότητα το καλό!

 Καμιά προσωπικότητα δεν είναι καλή χωρίς τον Θεό! Και το καλό είναι εξ ίσου μέσα στους ανθρώπους. Δεν είναι όμοιο! Δεν υπάρχει περισσότερο ή λιγότερο, αλλά διαφορετικό. Ο Θεός έχει δώσει την ισότητα αλλά και την μοναδική σφραγίδα σε κάθε άνθρωπο. Η μοναδικότητα τον καθιστά πρίγκιπα του Θεού! Ανήκει στις τάξεις του Θεού. Όπως και η ενθύμηση του η οποία είναι πολύ σημαντική. Αν έχεις ένα τρισεκατομμύριο στην Τράπεζα αλλά δεν το θυμάσαι, τι να το κάνεις; Και που το έχεις δεν το χρησιμοποιείς! Ο Κανένας

 Πάψε να πληροφορείς το σύμπαν έστω και με την παραμικρότερη επιθυμία «θανάτου»! Ο Κανένας

*

 Σε κανέναν δεν αρέσει ο ευτυχισμένος άνθρωπος επειδή ο ευτυχισμένος πληγώνει το εγώ των άλλων!

 Όσσο

Ενδυναμώστε την αύρα σας με προσευχή και αγάπη! Κυκλοφορούν αγρίως κλέφτες της ενέργειας...

*

Φέρνουμε την ΕΛΠΙΔΑ και το ΕΛΕΟΣ!

Θυμίζουμε την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ στους κατοίκους της Γης!
(ένας ακόμα αναίμακτος σεισμός...)

 Η μεγαλύτερη προστασία σου είναι η αγνότητα σου!

 Ελάχιστοι αντέχουν το ΑΠΟΛΥΤΟ του Χριστού-Εαυτού! Από αυτούς στέκει ο κόσμος!

 Συμφωνούν σε όλα γιατί δεν "ακούν" τίποτα!

 Η αρχαιότερη ελιά, από την Μινωική εποχή βρίσκεται στις Βούβες Χανίων! Η ελιά του Παραδείσου!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: