ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Νοε 2021

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

 Ο αρχάγγελος Ραφαήλ διαμηνύει το 1976 το θέλημα του Ουρανού να λυγίσει το δρεπάνι του θανάτου!

 Αντιμετωπίζουμε ένα παρόν που βουλιάζει! Θα δοθεί όμως χάρη...

Ο Κανένας

*

Άνθισε επιτέλους! Για τον Χριστό ρε γαμώτο!

Σκέφτεσαι άρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!

 Αφαίρεσαν τα εικονίσματα από τα νοσοκομεία για να μην προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι! Καληνύχτα και καλή τύχη!

*

Με μεγάλα λάθη χτίστηκε αυτός ο κόσμος!

Το σημαντικό γίνεται βορά στο ασήμαντο! Το σημαντικό που σώζει, γίνεται περίγελως στο ασήμαντο που καταστρέφει!
Ο Κανένας

*

Ὁ ἀναβαλλόμενος φῶς ὡς ἱμάτιον... Ή, πώς αλλάζει ο κόσμος!

Να μεταμορφώνεις κάθε στιγμή τον εαυτό σου και τον κόσμο με το φως! Η συμπόνια έρχεται από την ικανότητα μας να κάνουμε «μαγεία», θεουργία φωτός! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ζει ο άνθρωπος χωρίς μαγεία! Δεν θα ήθελα ούτε μια μέρα να ζω χωρίς να μεταμορφώνω τον χώρο εδώ!

 Ξέρεις πόσους αλλάζω περπατώντας στον δρόμο; Βρωμάνε! Έχω μάθει όμως εγώ πρώτα να «ντύνομαι»! Στο φανάρι είδα έναν γιάπη με γραβάτα. Του φόρεσα έναν ωραίο άσπρο ενεργειακό χιτώνα! Τού ’βαλα και παπουτσάκια με φτερά! Και έφυγα. Συνέχεια αυτό κάνω εσωτερικά! Έτσι αλλάζει ο κόσμος! Αν δεν το κάνεις αυτό, τι θα αλλάξει!

 Ούτε με τα λεφτά, ούτε με τα λόγια, ούτε με τα κηρύγματα αλλάζει ο κόσμος! Μόνο με την θεϊκή μαγεία! Συνεχώς να κάνεις μαγεία! Δεν μπορείς να το αφήσεις αυτό. Θα μου πεις, δεν καταβάλλεσαι; Την επομένη μέρα μου έρχεται διπλάσια ενέργεια!

 Ξέρετε ποιοι άνθρωποι είναι εξασθενημένοι; Εκείνοι που δεν αλλάζουν τους άλλους! Κοιτάζουν να αλλάζουν μόνον αυτοί! Ακόμα κι αν είναι από καλού, νιώθουν εξασθενημένοι! Ενώ κάποιος λέει: «Παίζω! Αλλά με ακούει ολόκληρη η ανθρωπό-τητα αυτή την στιγμή!» Και σηκώνεται στο κέντρο του ουρανού και τραγουδάει, χορεύει, ζωγραφίζει, κατασκευάζει κάτι σαν επιστήμονας, γράφει!

 Να ανυψώσεις τον εαυτό σου! «Μα αυτό είναι κουραστικό!» Ναι, μα πρέπει! Και ποιο πράγμα δεν έχει κούραση; Η καθημερινότητα δεν έχει κούραση; Το πρωί πλένονται στο νιπτήρα, αλλά η αύρα τους βρωμάει! Και νομίζουν πως είναι καθαροί.

Δεν καταλαβαίνουν ότι το πρωί που ξυπνούν πρέπει να συναντηθούν με το φως! Να έρθουν σε άμεση επαφή. Την ώρα που πας να βάλεις τα ρούχα σου, πρέπει να σκεφτείς ότι το κεφάλι σου συνδέεται με το κέντρο του ήλιου και να τα κοιτάξεις και να βάλεις φως μέσα σ’ αυτά. Και μετά να τα φορέσεις! Όταν πηγαίνεις να κάνεις μπάνιο, να βγαίνουν από τα μάτια σου δυο ακτίνες λαμπερές! Είσαι ηλιακό φως! Δεν διανοούμαι να κάνω μπάνιο με τα βρωμόνερα! Με σκέτο νερό; Είναι και βαρύ! Δεν είναι καθαρό!

 Να ρίχνεις φως στο νερό! Ας μη γίνει αγίασμα, ας γίνει φωτόνερο! Να μπεις από κάτω να πλυθείς. Φοράς την ζώνη σου; Ρίξε της φως! Κάθε βράδυ βγάζω το ρολόι μου, ώστε όταν το ξαναβάλω το πρωί, να το φυσήξω και να το γεμίσω με φως! Τα ρούχα μου, τα γεμίζω φως πριν τα φορέσω! Άμα δεν το κάνεις αυτό, πώς βγαίνεις έξω το πρωί;

Το βράδυ πάλι, πώς πας και πέφτεις έτσι στο κρεβάτι σου; Μπορεί να έχει μαζευτεί τίποτα εκεί! Το σταυρώνεις! Το κάνεις ροδί! Βγάζεις τα ρούχα σου και τα βάζεις σε ένα μωβ-ιώδες φως! Για να προστατεύονται! Κοιτάζεις τις μπιτζαμούλες σου και τις στέλνεις μες στον ήλιο να κάνουν ένα μπάνιο, και μετά τις φοράς! Για να μη σε πλησιάζει το βράδυ ό,τι νά’ναι! Και αφού το ροδί χρώμα δυναμώσει, πέφτεις στο κρεβάτι σου!

«Όσους σκέφτομαι, όσους δεν σκέφτομαι, όπου υπάρχει άνθρωπος, ας κοιμηθούν όλοι μέσα στο ροδί χρώμα!» Και στέλνεις σε όλους ένα δώρο να κοιμηθούν χαλαρά. Αν σου έχει περισσέψει ενέργεια. Γιατί μπορεί να έχεις τα χάλια σου! Και κοιμάσαι στο ροδί. Και λες: «Το κρεβάτι εδώ; Δεν το πάω σε έναν αγρό;» Και το μεταφέρεις σε έναν αγρό! Φεύγεις από αυτή την πραγματικότητα. Άντε να σε βρει το δαιμόνιο μετά!

Ανοίγουν την τηλεόραση και βλέπουν ένα σωρό σκουπίδια πριν κοιμηθούν! Κοιμούνται με την τηλεόραση! Εγώ και τον υπολογιστή μου τον αλλάζω! Γίνεται μια γραμμή χρυσή, ένα πέρασμα προς τον κόσμο για να διαδοθεί ό,τι γράφουμε! Τρομερό! Ξέρεις τι δουλειά είναι; Αλλά όταν μάθεις να την κάνεις, γίνεται αυτόματα. Και στον φυσικό ήλιο πρέπει να βγάζεις τα ρούχα σου!

Να μεταμορφώνεις κάθε στιγμή τον εαυτό σου και τον κόσμο με το φως! Γι' αυτό είσαι εδώ!

Ο Κανένας

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: