ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Νοε 2021

Η Γη βρίσκεται μέσα σε ένα κοσμικό τούνελ και «ταξιδεύει» στο Διάστημα!

 Πώς εξηγούν οι επιστήμονες του Τορόντο τις μυστηριώδεις φωτεινές δομές του Γαλαξία μας! Στην αποκαλυπτική έρευνα προχώρησε η αστρονόμος Τζένιφερ Γουέστ Η Γη βρίσκεται μέσα σε κοσμικό τούνελ και δεν είναι μόνη. Εκτός από τον πλανήτη μας, ο Ήλιος και το Ηλιακό Σύστημα ταξιδεύουν μέσα σε μία μαγνητική σήραγγα στο Διάστημα, όπως προκύπτει από έρευνα Καναδών αστροφυσικών.

Mελέτη επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Τορόντο, εξηγεί το φαινόμενο ρίχνοντας φως σε δύο ουράνιες δομές που μοιάζουν με σχοινί στον Γαλαξία μας.

 Αν μπορούσαμε να κοιτάξουμε στον ουρανό χωρίς τηλεσκόπιο, θα βλέπαμε μία σήραγγα ινών που μοιάζουν με σχοινιά από ραδιοκύματα. Αυτή η δομή θα είχε μήκος περίπου 1.000 ετών φωτός.

 Η Γη όπως και το ηλιακό μας σύστημα είναι «περικυκλωμένα» από μία δομή που μοιάζει με τούνελ από μαγνητικά νήματα που είναι αόρατα! Αν μπορούσαμε να δούμε τα ραδιοκύματα, θα βλέπαμε αυτό το φωτεινό υλικό να εκτείνεται σε όλο τον ουρανό σε διάφορες κατευθύνσεις. Μια έκρηξη ραδιοκυμάτων στον Γαλαξία μας δίνει μία εικόνα για τις μυστηριώδεις "γρήγορες ραδιοεκρήξεις"!

Δύο τεράστιες και μυστηριώδεις φωτεινές δομές που είναι ορατές μόνο μέσω τηλεσκοπίων θα έπρεπε να αναλυθούν ως μία δομή. Οι αστρονόμοι έχουν από καιρό προβληματιστεί για το τι είναι αυτές οι δομές! Αν τα μάτια μας μπορούσαν να δουν το φως ραδιοκυμάτων, θα έβλεπαν να γεμίζουν το μεγαλύτερο μέρος του ουρανού! Από τότε που εντοπίστηκαν οι δύο δομές, δηλαδή τα τελευταία 60 χρόνια, οι επιστήμονες προσπαθούν να τις αποκωδικοποιήσουν. Η έρευνα της Καναδής αστρονόμου τις αντιμετώπισε ως μέρος της ίδιας δομής καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο πλανήτης μας ταξιδεύει μέσα σε ένα μαγνητικό τούνελ!

*

 Δεν ήρθαμε στην Γη για να ηττηθούμε!

Υπάρχουν όντα-στήλες Φωτός από τον ουρανό στην Γη! 

 Οι καλοί επειγόντως να γίνουν ΜΑΧΗΤΕΣ!

 Η προσευχή σε βγάζει από τον αυτόματο πιλότο του νου! Έστω και για λίγο είσαι ελεύθερος!

 Σώσε τον εαυτό σου για να σώσεις!

 «Δεν το κάνω εγώ αλλά χωρίς εμένα δεν γίνεται!»

Μην κοπιάζεις! ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ!

Ο διακόπτης είναι μέσα σου! Γράφει «ΧΡΙΣΤΟΣ»!

 Ο ΖΩΝ Θεός είναι στο ΤΩΡΑ! Δεν μπορεί να περιμένει!!!

*

Πρόσεχε πώς φέρεσαι στον Θεό! Πρόσεχε πώς φέρεσαι σε σένα!
Για να εξακολουθείς να πληγώνεσαι, σημαίνει ότι αντιλαμ-βάνεσαι, ακόμα, την ΑΓΑΠΗ σαν πληγή. Ότι δεν εμπιστεύεσαι τα φτερά σου για το πέταγμα, όπως κάνουν τα πουλιά, αλλά προσπαθείς να εμπιστευτείς κάθε φορά λογιών λογιών "κλαδιά".

Ο Κανένας

*

 Η ελευθερία από το γνωστό είναι το εισιτήριο για τον κόσμο των θαυμάτων!

Έχει παιχτεί σε άλλο επίπεδο και κερδήθηκε!

 Μόνο η αλήθεια θεραπεύει! Η δύναμη μας είναι στην Αλήθεια!

 ΑποΙεροποιώντας την ζωή αυτοκτονούν...

*

Ο Χριστός δεν ήρθε για να καλλωπίσει τον κόσμο ή να τον συμφιλιώσει με το παρελθόν και τις αντιθέσεις. Είναι η ρήξη!

Έφερε την αναστάσιμη ρήξη με τον θάνατο! Νέα Γη και Ουρανός! Η αντίθετη λέξη της λέξης «παρελθόν» είναι «Χριστός»! Η μια λέξη το παρελθόν και η άλλη ο Χριστός! Δεν υπάρχει άλλη λέξη. Ο Χριστός είναι το αιώνιο παρόν!

 "Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω"! Χωρίς πνευματικά αυτιά απλώς ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ!

 Σ' ευχαριστώ για την σμαραγδένια Σου αγάπη Ραφαήλ...

 Πώς διακρίνεται ένας Απεσταλμένος; Έχει βεβαιότητα!

*

Τους προστατεύουμε από τον εαυτό τους!

Πίσω από τα σύννεφα της σκέψης λάμπει ο Ήλιος!

Ο Κανένας

*

Για όσους παίρνουν αψήφιστα τη σεξουαλική επαφή: συνδέεσαι ενεργειακά και ΚΑΡΜΙΚΑ!

Τα Chakras αναγεννιούνται κάθε 7 χρόνια οπότε αν ήσουν με ένα άτομο έστω και μία φορά η ενέργεια του θα μείνει σε σένα 7 χρόνια. Όταν έχεις σεξουαλική σχέση με κάποιον, ξεκινά μια ολόκληρη ενεργειακή διαδικασία.

 Κυρίως τα πρώτα τσάκρα και των δύο ενώνονται και από αυτή την επαφή ενώνονται και οι αύρες για να δημιουργήσουν μεγάλη αυρική ενέργεια γύρω από τα δύο άτομα. Όταν χωρίζουν, αφήνουν ένα ενεργητικό και καρμικό στίγμα! Όσες περισσότερες επαφές έχεις με έναν άνθρωπο, τόσο βαθύτερη η σύνδεση. Αλλάζει την δόνηση σου, και δημιουργείς δεσμούς ενέργειας που συνεχίζουν σε ανεπαίσθητο επίπεδο.

 Σε κάθε σχέση αποκτάς μέρος της ενέργειας του άλλου. Αν έχεις σχέσεις με ανθρώπους κυρίως πυκνούς, ασυνείδητους, με έλλειψη φωτός και αγάπης, ασταθείς, τότε αποκτάς αυτά ακριβώς!

Αν το άλλο άτομο έκανε κάτι που σημάδεψε το κάρμα του, το αποκτάς, και αυτό μπορεί να προσελκύσει οδυνηρές εμπειρίες. Αντίθετα, αν έχεις σχέσεις με κάποιο συνειδητό άτομο, γεμάτο φως, αγάπη που διατηρεί την ενέργεια του καθαρή, μια υπέροχη θετική ανταλλαγή ενέργειας παράγεται και για τα δύο άτομα. Και οι δύο ανεβαίνετε με αγάπη και συνείδηση. Η ενέργεια της αγάπης και της σεξουαλικότητας είναι τόσο μεγάλη και μαγική που τους κάνει να δονηθούν τόσο ψηλά που φτάνουν σε μια διευρυμένη κατάσταση συνείδησης. Αυτή η ενέργεια μένει και στους δυο ως νέοι κωδικοί φωτός.

Εάν έρχεσαι σε επαφή με άτομο που έχει ήδη σύντροφο, αποκτάς την ενέργεια αυτού του ατόμου και του συντρόφου του (και των συντρόφων του συντρόφου τους!)

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: