ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Ιουλ 2022

από Stelios Nikolaides: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΕΤΟΣ-ΦΟΙΝΙΞ άνοιξε τα φτερά του και είναι έτοιμος για την μεγάλη Πτήση! ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ για την ελευθερία!

 Εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε τι είναι ο Ελληνισμός; Η απάντηση είναι πολύ απλή: γνωρίζουμε όσα μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε, διότι οι δυνάμεις του σκότους εδώ και χιλιάδες χρόνια προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια καίγοντας και εξαφανίζοντας χιλιάδες βιβλία που αφορούν τον Ελληνισμό!

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Πλαστογράφησαν ιερά βιβλία της Ορθοδοξίας διότι φοβούνται τον Χριστό, γνωρίζουν τι σημαίνει Ελληνισμός και Ορθοδοξία, γνωρίζουν ότι φτάνει το τέλος τους.

 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΕΤΟΣ-ΦΟΙΝΙΞ άνοιξε τα φτερά του και είναι έτοιμος για την μεγάλη Πτήση! ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ για την ελευθερία! Ίσως είναι δύσκολο για κάποιους να το καταλάβουν αυτό, διότι ποτέ δεν έχουν ανοίξει τα φτερά τους και να πετάξουν έξω από τη φυλακή τους, δεν έχουν τολμήσει ούτε να κρυφοκοιτάξουν έξω από το γυάλινο κλουβί που τους κρατά φυλακισμένους.

 Δεν είναι εύκολο να ζεις ως ελεύθερος άνθρωπος, όταν όλα όσα έμαθες από την ημέρα που άνοιξες τα μάτια σου στον κόσμο αυτό, έχουν στόχο να σε κρατήσουν στο κλουβί για να μην μπορείς να ανέβεις εκεί που πετούν μόνον οι ΑΕΤΟΙ …

 Και αν τολμήσεις να ανοίξεις τα φτερά σου και προσπαθήσεις να μάθεις ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ, οι σκοτεινές δυνάμεις θα σου πουν «πίστευε αυτά που σου έχουμε μάθει, ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑΣ, μην ψάχνεις διότι κινδυνεύει η Ελλάδα και η Ορθοδοξία».

 Θα τρέξουν κάποιοι άλλοι να σε συμβουλέψουν να μην μιλάς, και ποιοι είναι αυτοί; Είναι εκείνοι που δεν τόλμησαν να ερευνήσουν και να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, διότι φοβούνται ότι ίσως δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την ελευθερία και την αλήθεια! Είναι όλοι αυτοί που πίστευαν μέχρι σήμερα στις πλαστογραφήσεις χωρίς να ερευνούν διότι έτσι τους έχουν πει.

ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2023!

 Τώρα είναι κρυμμένα σε υπόγειες βιβλιοθήκες και σε Μονές του Αγίου Όρους! Όταν θα αποκαλυφτούν, όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη Γη θα νιώσουν σαν να έγινε σεισμός 30 ρίχτερ, ναι καλά ακούσατε, θα ανατραπούν όλα! Και όταν λέω όλα ΕΝΝΟΩ ΟΛΑ!

 Κάποιοι που μέχρι σήμερα πίστευαν ότι ήταν τα εκλεκτά και τα αγαπητά παιδιά του ΠΑΤΕΡΑ, οι λεγόμενοι ‘’περιούσιοι’’ θα ανακαλύψουν ότι τα εκλεκτά παιδιά του Πατέρα είναι άλλοι, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ότι οι ίδιοι ήταν απλά υιοθετημένα από τον Πατέρα…

 Όταν συμβούν οι αποκαλύψεις, τότε οι Έλληνες θα βγουν από την σπηλιά του Πλάτωνα, και θα αρχίσουν να αναπνέουν τον αέρα της ελευθερίας και θα κυνηγήσουν τους πουλημένους ελληνόφωνους πολιτικούς που πίστευαν και υπάκουαν τις σκοτεινές ανθελληνικές δυνάμεις!

 Σε λίγο καιρό οι Έλληνες θα κυνηγούν τους ΨΕΥΔΟ ιεράρχες και τους ΨΕΥΔΟ ρασοφόρους που πρόδωσαν τον Χριστό, και θα δικάσουν τους ελληνόφωνους ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ.

 Τι είπε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ στους πλαστογράφους και στους «υιοθετημένους»;

"Υμείς εκ του πατρός του διαβόλου εστέ, και τας επιθυμίας του πατρός υμών θέλετε ποιείν. Εκείνος ανθρωποκτόνος ην απ’ αρχής και εν τη αληθεία ουχ έστηκεν, ότι ουκ έστιν αλήθεια εν αυτώ˙ όταν λαλή το ψεύδος, εκ των ιδίων λαλεί, ότι ψεύστης εστί και ο πατήρ αυτού".

 ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ «εκλεκτούς και περιούσιους» ότι δεν είναι δικά του παιδιά! «Ο πατέρας που έχετε εσείς είναι ο διάβολος, και όσα επιθυμεί ο πατέρας σας, αυτά θέλετε να κάνετε. Εκείνος ανθρωποκτόνος ήταν εξαρχής και δεν μπόρεσε να σταθεί μέσα στην αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει μέσα του τίποτα αληθινό».

 Όταν ο ίδιος ο Χριστός λέει ότι ο πατέρας τους είναι ο διάβολος, και ότι είναι ανθρωποκτόνος από την αρχή, τι δεν καταλαβαίνετε Έλληνες Ορθόδοξοι χριστιανοί; Πόσο πιο απλά πρέπει να σας το πει ο Χριστός;

Μα είναι δυνατόν να σας προειδοποιεί ο Θεός και εσείς να κλείνετε τα αυτιά σας τα μάτια σας και να κοιτάζετε αλλού;

Όταν ο Άγιος Νεκτάριος είπε ότι ο Έλλην εγεννήθη κατά θεία πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας, τι να εννοούσε άραγε;

Ο ΘΕΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ!

 Σε χειρόγραφο που βρίσκεται στην Αγιορείτικη Μονή Διονυσίου, αναφέρεται μια προφητεία Σίβυλλας:

«Σας προφητεύω έναν τρισυπόστατο Θεό στα ύψη εκτεινόμενο, του οποίου ο αιώνιος Λόγος σε ανυποψίαστη κόρη θα κυοφορηθεί, όπως ακριβώς το φέρον φωτιά τόξο, το μέσον του κόσμου διαπερνώντας. Όλο τον κόσμο αφού επαναφέρει στην ζωή, και στον Πατέρα θα τον προσφέρει σαν δώρο. Μαρία θα είναι το όνομα αυτής».

Η Σίβυλλα μιλά για τρισυπόστατο Θεό! Μιλά και για την Μαρία! Για την Παναγία μας! Γιατί ρε παιδιά δεν τα πιστεύετε αυτά;

 Οι προφητείες των αρχαίων Ελλήνων δίνουν λεπτομερέστατα στοιχεία για τον Χριστό (την γέννηση Του από την Παρθένο Μαρία, την θεανθρώπινη φύση Του, τα θαύματα Του, την Σταύρωση, την Κάθοδο στον Άδη και την Ανάσταση Του, τις τρεις υποστάσεις του Θεού).

 Αν είναι να βγείτε από την σπηλιά του Πλάτωνα κάντε το τώρα όχι αύριο, και αρχίστε την έρευνα!

 Διαβάστε ακόμη μια φορά την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ αλλά αυτήν την φορά να κάνετε τον Σταυρό σας και να παρακαλέσετε τον Χριστό να σας βοηθήσει να καταλάβετε αυτά που βρίσκονται πίσω από τις λέξεις.

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: