ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

3 Ιουλ 2023

Κατάφεραν και πλημμύρισαν την Ακρόπολη τσιμεντώνοντας την!

Ο Θεός βιώνεται! Είναι κάτι που το ζεις! Ζει μαζί σου! Συμβαίνει! Αν το αφήσεις, απλά συμβαίνει! Ή, παραμένεις ένας μαστούρης θεωριών! Ο Κανένας

Μην υποβιβάζεις τον Θεό σε μικρό ηθοποιό του εαυτού σου! Γιατί αυτό θα λάβεις! Ο Κανένας

«Και εποίησεν ο Θεός άνθρωπον!» Και ο άνθρωπος εποίησε τον χαρακτήρα του! Ο Κανένας

Υπερβατική διάσταση ήταν τότε που προσπαθούσαν να την περιγράψουν γιατί το μυαλό είχε αδυναμίες κατανόησης αυτού που με φυσικό τρόπο μπορεί να κατανοήσει σήμερα! Τότε λεγόταν υπερβατικό! Σήμερα δεν είναι υπερβατικό! Είναι φυσικό! Το υπερβατικό ήταν θεωρίες για να καταλήξουμε στο «σταμάτα το μυαλό σου και συνομίλησε με τον Θεό!» Ο Κανένας

*

Κατά την Ερμητική θεολογία, ο Ποιμάντρης είναι η αποκαλυπτική παρουσία του υπέρτατου Όντος σε μια στιγμή έκστασης του Ερμή του Τρισμέγιστου.

Η αποκάλυψη της δημιουργίας ξεκινάει από τον πρώτο Νου, τον Πατέρα και την εμφάνιση του φωτός και του σκότους.

Από το φως εμφανίζεται ο λόγος, δηλαδή ο γιος του Θεού.

Στη συνέχεια το φως οργανώνεται σε ένα κόσμο αμέτρητων δυνάμεων.

Δημιουργείται ο άνθρωπος – αρχέτυπο από τον πρωταρχικό Νου κατ’ εικόνα του Πατέρα και στη συνέχεια ο ίδιος ο άνθρωπος αρχίζει και αυτός να δημιουργεί και με την θέληση του Πατέρα γίνεται και αυτός δημιουργός.

Στο εσχατολογικό μέρος του Ποιμάντρη αναφέρεται ο θάνατος και η μελλοντική ζωή της ψυχής, όπου η μεν μορφή διαλύεται στα στοιχεία που την αποτελούσαν και τα οποία επανέρχονται στη προηγούμενη κατάστασή τους, αδρανοποιημένου πια και του θνητού χαρακτήρα, η δε ψυχή απελευθερωμένη διέρχεται από τις 7 σφαίρες της κάθαρσης για να φτάσει προ των πυλών της αιωνιότητας.

Εκεί θα περάσει από την θύρα που οδηγεί στους κόσμους των ανωτέρων δυνάμεων.

*

Από τον Θούριo του Ρήγα Φερραίου

"Ω Βασιλεύ του κόσμου, ορκίζομαι εις Σε,

στην γνώμην των τυράννων να μην ελθώ ποτέ,

μήτε να τους δουλεύσω, μήτε να πλανηθώ,

εις τα ταξίματά τους να μην παραδοθώ"!

*

Θεόδωρος Κουρεντζής και Utopia στην Τρίτη Συμφωνία του Μάλερ!

Κοσμογονία! «Ξύπνησα από όνειρο βαθύ! Βαθύς είναι ο κόσμος και βαθύτερος από όσο σκέφτηκε η μέρα! Βαθύς είναι ο πόνος του και η χαρά βαθύτερη απ´της καρδιάς τον πόνο…» Σ´ευχαριστούμε Θεόδωρε! Υπέροχος!

 Μάνο σ' ευχαριστούμε!

Α φ ι ε ρ ω μ έ ν ο

"Αν με πίστευες λιγάκι θά'ταν όλα αληθινά..."

 ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

 ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΖΕΙΣ!

 ΒΛΕΠΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΤΡΑΤΖΙΚ!

 Όταν ξυπνά ένας Χριστός λέει ΕΙΜΑΙ! Όταν πεις ΕΙΜΑΙ δεν υπάρχει σκέψη! Είσαι πλήρης!

*

Ο άνθρωπος είναι σαν νά' ρχεται απ' αλλού

γι' αυτό και ηχεί παράτονα

μ' ένα θυμητικό κατακερματισμένο αλλ'

εφεκτικό στα θαύματα... Οδ. Ελύτης

 Ναι! Θα το ανατινάξουμε το μπ@@@@@λο του Εωσφόρου!

 Your vibe is your tribe! Ένα με τους Χριστούς-Εαυτούς!

 Υπενθύμιση: να φοβάστε τους αφτέρουγους! Σε γειώνουν ανεπαισθήτως!

*

Αν νομίζετε ότι είναι "πιο πνευματικό" να γίνετε χορτοφάγοι, να αγοράζετε βιολογικά τρόφιμα, να κάνετε γιόγκα και να διαλογίζεστε, αλλά τότε αποδεικνύεται ότι κρίνετε εκείνους που δεν κάνουν όλα αυτά, έχετε πέσει στην παγίδα του εγώ.

Αν νομίζετε ότι είναι πολύ «πνευματικό» να οδηγείτε ποδήλατο ή να χρησιμοποιείτε δημόσιες συγκοινωνίες για να φτάσετε στο χώρο εργασίας σας, αλλά κρίνετε αυτούς με αυτοκίνητο, έχετε πέσει στην παγίδα του εγώ.

Αν νομίζετε ότι είναι "πιο πνευματικό" να σταματήσετε να παρακολουθείτε τηλεόραση γιατί βλάπτει τον εγκέφαλό σας, αλλά τότε κρίνετε όσους παρακολουθούν ακόμη, είστε παγιδευμένοι στο εγώ.

Αν νομίζετε ότι είναι "πιο πνευματικό" να αποφεύγετε να διαβάζετε εφημερίδες και κίτρινα περιοδικά, αλλά κρίνετε όποιος τα διαβάζει, έχετε πέσει στην παγίδα του εγώ.

Αν νομίζετε ότι είναι "πιο πνευματικό" να ακούτε κλασική μουσική ή ήχους της φύσης, αλλά κρίνετε όποιος ακούει εμπορική μουσική, έχετε πέσει στην παγίδα του εγώ.

Πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τη λεπτή αίσθηση ανωτερότητας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε: αντιμετωπίζουμε μια παγίδα εγώ. Το εγώ κρύβεται έξυπνα σε ευγενείς σκέψεις, όπως η έναρξη μιας χορτοφαγικής διατροφής ή η οδήγηση ενός ποδηλάτου, και έτσι γίνεται μια αίσθηση ανωτερότητας έναντι εκείνων που δεν ακολουθούν τον ίδιο πνευματικό δρόμο! Mooji

*

 Αν ο ένας άνθρωπος άκουγε πραγματικά τον άλλον, θα ένιωθε πίσω από τις λέξεις τα συναισθήματα αλλά και την πνευματική κατάσταση του ομιλούντα!

Και θα έσπευδε να τον συνδράμει! Ο Κανένας

 Ο αποθαυματισμός του θαύματος το μόνο που κάνει είναι να κόβει το κλαδί της δικής σου ύπαρξης! Ο Κανένας

 Να δουν τον εαυτό τους σε ένα ΠΑΡΑΠΕΡΑ! O Kανένας

*

Δεν νομίζω ότι αντιπροσωπεύει τους Έλληνες η προσθήκη μέρους της Ελληνικής σημαίας στην σημαία των ΛΟΑΤΚΙ!

Με όλο το σεβασμό στις προσωπικές επιλογές του καθενός εφόσον βέβαια είναι κόσμιες και συνάδουν προς την αξιοπρέπεια του ανθρώπινου όντος! Η σημαία είναι σημαία!

*

Μη στρέφετε την επιθυμία σας ενάντια στον Θεό!

Όταν φορέσεις την όποια προσωπικότητα, να ξέρεις ότι είναι σαν πανοπλία! Δεν μπορείς να χορέψεις! Τις προσωπικότητες τις φοράνε οι φοβητσιάρηδες! Οι θαρραλέοι χορεύουν! Η μόνη δύναμη πάνω στην οποία βασίζονται, είναι ο Θεός! Ο Κανένας

*

Κάθε δευτερόλεπτο η ασυνείδητη πληροφορία που παίρνουμε είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη από την συνειδητή!

ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ! ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ! ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ! ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: