ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

31 Μαρ 2014

Με την μουσική επιστρέφει ο Εωσφόρος!

Αυτό που έκανε ο Εωσφόρος ήταν ένα φάλτσο!
Ξεκινώντας από τον υλικό κόσμο για να φτάσουμε στον απόλυτα πνευματικό  χρειάζεται να περάσουμε από 9 θέσεις.  Το πεντάγραμμο συμβολίζει τις πέντε αισθήσεις. Συμβολίζει την πρόσληψη του υλικού κόσμου. Όταν γράφεις μουσική πάνω στην παρτιτούρα υπάρχουν 9 θέσεις. Οι 9 θέσεις είναι τα 9 πράγματα που πρέπει να γίνουν. 9 είναι τα αγγελικά τάγματα. Ο αριθμός 9 είναι το 333 υπό την οπτική του 3. Χρειάζεται για να ανέβουμε όντες μέσα στον υλικό κόσμο, για να σημειώσουμε τον εαυτό μας σε πνευματική διάσταση, να αποκτήσουμε 9 ιδιότητες.

Οι νότες είναι 7. Χρειαζόμαστε 9 ιδιότητες. Χρειαζόμαστε 7 νότες συν δύο (παύση και Do).

Όλες οι νότες είναι η Do!

Η δοξαστική νότα του Κυρίου- Dominus! Η πρώτη νότα η οποία στο εύρος της υψηλότερής της κλίμακας εμπεριέχει όλες τις άλλες! Στο Δέντρο της Ζωής η νότα Do είναι ο κατακόρυφος άξονας (σφαίρες 1, 11, 6, 9,10) δεξιά και αριστερά του οποίου αναπτύσσονται οριζόντια οι 6  σφαίρες-νότες (2-Re, 3-Mi, 4-Fa, 5-Sol, 7-La, 8-SI)  οι οποίες ανασυμπτύσσονται στον άξονα της Do! Ο οποίος συμπτυσσόμενος γίνεται μία νότα-σφαίρα! 

Do
Η πρώτη ιδιότητα που χρειαζόμαστε είναι η νότα Do. Είναι βαριά νότα, σοβαρή, νότα-Ηρακλής, θεμέλιο.
Αντιστοιχεί σε πνευματικό επίπεδο στο κόκκινο-κίτρινο χρώμα. Είναι το κέντρο των γεννητικών οργάνων, το πρώτο τσάκρα.

Yπερβαίνεται με δύο τρόπους: είτε μέσα από την μητρότητα-πατρότητα, είτε μέσα από την αγαμία!

Ξυπνάει την μητρότητα, την αγάπη, τα ένστικτα. Όλα στηρίζονται στην Do! Είναι η Γη!
Η νότα Do χτυπάει χαμηλά! Είναι θεμέλιο, βάση, αρχή! Είναι η νότα της Παναγίας, της αποστολής, του γενετήσιου ενστίκτου. Η νότα των μοναχών και της εγκράτειας. Είναι η νότα που περιέχει αγάπη. Την βάση για την στήριξη όλου του νου! Η νότα που οδηγεί τους πάντες και τα πάντα! Η νότα-αρχηγός. Είναι η νότα από την οποία ξεκινάμε.

Re
Την επόμενη νότα, Re, δεν την έχει επιλέξει κανείς! Αυτή η νότα χτυπάει κοντά στον αφαλό, λίγο πιο κάτω. Είναι η νότα της διαίρεσης, της απομάκρυνσης, της διάλυσης και της διευθέτησης. Η νότα Re σηματοδοτεί την πρώτη διαίρεση! Είναι δύο Do από διαίρεση. Διαίρεση από την αρχική συμπαγή μάζα του Do. Το πρώτο πράγμα που ξεφεύγει. Η νότα Re είναι διάλυση, διαίρεση, αποστροφή! Δηλαδή όταν θέλεις να διαχωρίσεις κάτι, η νότα Re σε βοηθάει! Είναι αποστροφή. Η πρώτη απόσπαση από τον κεντρικό πυρήνα. Είναι το πρώτο «τίναγμα» από τον κεντρικό πυρήνα της μουσικής. Αντιστοιχεί λίγο πιο πάνω από τα γεννητικά όργανα και θα σας χτυπάει πάντα κάπου στην κοιλιά, μεταξύ αφαλού και ηλιακού πλέγματος. Η νότα Re  είναι η πρώτη διάχυση. Ο χρώμα της είναι μπλε, καθαρό κυανό μπλε. Είναι στο ύψος των νεφρών και αντιστοιχεί στο νερό -ουροδόχος κύστη, κοιλιά.

Mi
Είναι θηλυκή νότα! Βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την κοιλιά, πολύ κοντά στο ηλιακό πλέγμα!
Έχει μέσα της ευαισθησία, φαντασία, συγκίνηση, χαρά, αρχή κάποιας χαράς. Είναι «γαργαλιστική», τσαχπίνικη. Δυναμοδο-τεί το ηλιακό πλέγμα! Ουσιαστικά δεν είναι η νότα του ηλιακού πλέγματος. Ανάβει το ηλιακό πλέγμα! Του βάζει φωτιά από κάτω. Τα άτομα που διαλέγουν αυτή την νότα είναι άτομα που χρειάζονται να τα βάλεις επάνω σε ένα καζάνι αγάπης που βράζει για να λειτουργήσουν, να αναζωπυρωθούν, να ζεσταθούν και να νιώσουν την αγάπη που χρειάζονται. Να υπάρχει ένα καζάνι μιας τεράστιας σταθερής αγάπης για να πατούν και να έχουν ως δεδομένο μια σταθερή λειτουργία τους προς τον κόσμο! Έχουν τεράστια ανάγκη την αγάπη, την αποδοχή, τον σεβασμό και την αφοσίωση. Είναι η νότα που ανάβει την επόμενη νότα που είναι το Fa. Το Μι είναι πορτοκαλί χρώμα.

Fa
Και πένθιμη και χαρούμενη νότα! Χτυπά στην καρδιά, στο ηλιακό πλέγμα! Το χρώμα της  είναι το χρυσό! Έχει και αποχρώσεις. Τα όντα που την επιλέγουν είναι όντα που λειτουργούν με την ψυχή, με την καρδιά, με τον ήλιο, με το φως. Ενώ έχει κάποιες θλιμμένες αποχρώσεις, το κέντρο της είναι ήλιος! Καθαρό φως! Ενεργοποιεί το ηλιακό πλέγμα την ώρα που την ακούμε μέσα σε ένα μουσικό κομμάτι, και ανοίγει τις πρώτες διαδρομές προς τον ήλιο! Τον εξωτερικό ήλιο (Σβελτίνα) και τον εσωτερικό (Βελίστινα).

Sol. Η νότα των μάγων! Η νότα των ανθρώπων που έχουν διαισθήσεις, προσβάσεις και στον θετικό και στον αρνητικό κόσμο! Μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους δυο! Έχει πράσινο χρώμα, πράσινο σμαραγδί! Έχει δικές της παραμέτρους και σε χτυπάει λίγο πιο κάτω από τον θυρεοειδή, πιο πάνω από το ηλιακό πλέγμα.

Είναι η νότα της αυτοθυσίας, της απόλυτης αγνότητας που μπορεί όμως να εκμαυλιστεί από επιτηδευμένα άτομα. Είναι η νότα της αποστολής και της αθόρυβης υπηρεσίας. Την επιλέγουν άτομα με υψηλή καθαρότητα και νοημοσύνη. Άτομα που κινούνται περισσότερο με το κριτήριο της καθαρότητας και της συμπαγούς αίσθησης του όντος -όχι της διαίρεσης

La
Είναι μια νότα καταπληκτική! Χτυπάει στο σαγόνι. Όσοι έχουν πρόβλημα στο σαγόνι πρέπει να ακούν αυτή την νότα! Δεν είναι νότα τυχαία! Οι άνθρωποι που την επέλεξαν είναι αυστηροί: με τον εαυτό τους και με το περιβάλλον τους. Έχει να κάνει με τις συνθήκες και την νοοτροπία του περιβάλλοντος που μεγάλωσαν, και την μέρα και ώρα που γεννήθηκαν. Η νότα αυτή περιέχει τους περισσότερους ιερείς! Δασκάλους και ιερείς. Αυστηρή νότα. Πρωτίστως με το Ελ με τον εαυτό τους και μετά με το άλφα που είναι οι άλλοι! Απέξω είναι τυλιγμένοι με χαρά!

Είναι η πιο χαρούμενη νότα στην μείζονα κλίμακα. Γι’ αυτό λέμε «λα-λα-λα» δεν λέμε «ρε-ρε-ρε»! Νότα αυστηρή, των δασκάλων, πολλές φορές των απεσταλμένων. Είναι νότα που χαρακτηρίζει άτομα με τρομακτικά υψηλή αντίληψη, και υψηλό αισθητήριο στην δουλειά τους, είτε είναι τέχνη ή οτιδήποτε άλλο. Το χρώμα της νότας που είναι τόσο αυστηρή είναι το ανοιχτό ουρανί!

Το γαλάζιο άμα συννεφιάσει είναι το χρώμα που φαίνεται μεγαλύτερη η διαφορά στον ορίζοντα. Σε αχνό γαλάζιο όταν είναι γκρι τα σύννεφα είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που μπορείς να δεις.

Si
Είναι η νότα ανθρώπων που έχουν εσωστρέφεια πνευματική, διανοητική και ψυχική. Είναι η νότα- «φύτεμα» όπως την λένε. Η νότα που φυτεύει μέσα στον άνθρωπο ποιότητες καλού ή κακού. Όλα τα πράγματα είναι συν-πλην. Όταν φυτεύει καλό είναι πολύ καλό. Κι αυτά τα άτομα συνήθως γίνονται μεταδότες της αλήθειας, της ενέργειας τους, της χαράς τους. Η νότα Si λοιπόν είναι νότα υψηλής ευαισθησίας. Τα άτομα που την έχουν μπορούν να κρατούν τον εαυτό τους πάρα πολύ γερά στο να μην εκφράζουν άμεσα αυτά τα οποία νιώθουν. Μπορούν να υπομείνουν πάρα πολύ, αλλά και να θυμώνουν  πολύ! «Μαζεύουν» εσωτερικά. Είναι μια νότα που αντιστοιχεί σε υψηλούς δασκάλους του κόσμου! Οι άνθρωποι που την επιλέγουν απευθύνονται άμεσα στο μυαλό σου. Χτυπά στους κροτάφους. Το χρώμα της είναι το κίτρινοΤο λαμπερό κίτρινο!
Στην συνέχεια επαναλαμβάνουμε την Do σε ένα υψηλότερο επίπεδο. 

Κάθε άνθρωπος πρέπει να διανύσει τις επτά νότες!
Οι νότες αντιστοιχούν στα επτά τσάκρα.
Η νότα La αντιστοιχεί στα 220-880 Hz. Ανάλογα με την κλίμακα και το όργανο. 16 Hz είναι το τελευταίο La, η πιο βαθιά νότα που υπάρχει στην μουσική.
Η λειτουργία του σώματός σας είναι ρυθμισμένη σ’ αυτά τα Hertz. Σ’ αυτό που διαλέγεις και σου αρέσει, εκεί είναι και η δυνητική συχνότητα του σώματος! Η φωνή είναι από 70-2.000 Hz, το πιάνο από 30-3.500, το βιολί από 200-3.000, το φλάουτο από 260-3.000 και το εκκλησιαστικό όργανο από 16-4.000 Hz.
Την νότα σου την γνωρίζει το σώμα σου, την γνωρίζει ο νους σου, την γνωρίζεις κι εσύ.
*
Η μουσική σε πηγαίνει πάνω, αν στην πόρτα της έρχεται άγγελος!
Όλοι είμαστε ένα βήμα από κει! Μόνο αν παίζει άγγελος μουσική μπορεί να σε απελευθερώσει! Μόνο αν τραγουδά άγγελος! Την πόρτα του μνημείου του Χριστού την σήκωσε ένας άγγελος! Ή αν παίζει το μουσικό όργανο ένας άγγελος! Τότε το λαγούμι μετατρέπεται σε δίνη! Και σε ταξιδεύει! Αλλιώς η μουσική είναι μια κρυψώνα του νου από τον εαυτό του! Κρύβεται ο νους από τον εαυτό του! Φτιάχνει ένα ωραίο λαγούμι! Μη φανταστείτε χωματένιο! «Ανάκτορα-λαγούμια» έχουν φτιαχτεί, όπως αυτό του Μπετόβεν κ.λπ. Ανάκτορα, αλλά είναι από κάτω! Η μουσική αυτή έρχεται από κάτω! Και σε πάει πάνω, αν στην πόρτα της έρχεται άγγελος!
*
Αυτό που έκανε ο Εωσφόρος ήταν ένα φάλτσο!
Η μουσική παρήχθη από έναν πολύ σπουδαίο και μοναδικό άγγελο: τον Εωσφόρο! Πριν πέσει! Γι’ αυτό όποιος ανυψώνει την μουσική, ανυψώνει και τον Εωσφόρο! Η επιστροφή του Εωσφόρου θα γίνει μέσα από την μουσική! Αυτό που έκανε ο Εωσφόρος ήταν ένα φάλτσο!
Στους αρχαίους χρόνους με την μουσική έκτιζαν μεγαθήρια! Σήκωναν μεγαλίθους στον αέρα! Τραγουδούσαν και οι πέτρες πετούσαν! Η μουσική έχει άλλες δυνάμεις που έχουν χαθεί! Έτσι γκρεμίστηκαν τα τείχη της Ιεριχούς! Η μουσική είναι ένας μαγικός παράγων!
*
Το σκάφος της μουσικής είναι κρυμμένο στο υποσυνείδητο
Για να απογειωθείς, το σκάφος πρέπει να το οδηγεί άγγελος ή φωτισμένος! Γιατί το σκάφος αυτό είναι κρυμμένο στο υποσυνείδητο, κάτω από θάλασσες, βουνά και χώματα. Μοιάζει με λαγούμι γιατί είμαστε άγριοι! Ένας άγριος που θα μπει εδώ, θα θεωρήσει το σπίτι αυτό σπηλιά του! Δεν ξέρει να το χειριστεί! Η μουσική έχει αποστεωθεί από την αρχαγγελική της υπόσταση -γιατί έχει αρχαγγελική υπόσταση! Ξέρετε με τις φωνές τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος αν κουρδίσουν σωστά; Ή τα όργανα; Θα έπρεπε να γκρεμίζουν την πραγματικότητα και να φέρνουν μια άλλη! Δεν συμβαίνει όμως αυτό, γιατί δεν έχουμε τα κλειδιά αυτού του ύψους της μουσικής! Έπρεπε να φεύγουν οι τοίχοι, να αλλοιώνεται η πραγματικότητα! Εντελώς! Να έχει επίδραση στην ύλη!

Η μουσική είναι μοχλός του μορφογενετικού πεδίου!
Χρειάζεται κλειδιά για να ανοίξουν οι πόρτες! Ο Μότσαρτ, ο Μπετόβεν, κάποιοι άλλοι, έφτασαν κοντά, έβαλαν τις μηχανές μπροστά, ακούστηκε ο ήχος της εκκίνησης… Αλλά πού θα το πας το σκάφος, είναι το ζήτημα. Γι’ αυτό πολλοί μουσικοί τρελαίνονται! Άλλοι δεν τρελαίνονται! Άλλοι θεραπεύονται! Άλλοι ομορφαίνουν! Βρίσκονται σε διάφορες επιδράσεις του πεδίου! Η μουσική είναι μοχλός του πεδίου! Του μορφογενε-τικού πεδίου! Ένας μουσικός την ώρα που παίζει πρέπει να νιώθει να αλλοιώνεται η πραγματικότητα! Εκεί που πατάει να γίνεται ρευστή! Την ώρα που τραγουδάς πρέπει να το νιώθεις αυτό! Ότι αλλάζει η πραγματικότητα! Αλλά χρειάζονται κλειδιά! Να ξεκλειδώσεις! Πες ότι έχουμε βρει τις νότες, έχουμε κάνει πιθανούς συνδυασμούς, έχουν γραφτεί υπερ-κομμάτια, αριστουργήματα κ.λπ.! Απλώς μπήκε λίγο μπροστά η μηχανή! Η μουσική δεν σταματά σ’ αυτό. Μπορεί  κανείς παράγοντας ήχους και να μετακινεί πράγματα, να αλλάζει πραγματικότητες!
*
Δυο νότες είναι υπεραρκετές για να επιδράσουν σε όλο τον κόσμο των φυτών! Και τρεις σε όλο τον κόσμο των ζώων! 
Δεν έχει δοθεί στον άνθρωπο ο συνδυασμός, η ταχύτητα και κάποια άλλα στοιχεία τα οποία άμα τα κάνει, αυτά τα πράγματα αποκτούν άλλες διαστάσεις. Μετατρέπουν την πραγματικότητα σε κάτι άλλο. Υπάρχουν δύο ήχοι που άμα τους πεις την ώρα που περπατάς, γίνεσαι αόρατος! Ή την ώρα που κάποιος σου λέει κάτι κι εσύ τραγουδήσεις κάτι μέσα σου, μπορείς να τον κάνεις να ξεχάσει τι έλεγε και τι ήθελε να κάνει! Και να σου πει ακριβώς το αντίθετο!

Και πες ότι βρίσκεις το πώς αλλάζεις την πραγματικότητα! Και αρχίζεις και παίζεις, και όλα γίνονται ρευστά. Τι θα φτιάξεις; Κανείς δεν μας έχει διδάξει τι να φτιάξουμε! Κανείς δεν μας είπε «αφού αλλοιώσεις την πραγματικότητα, μετά θα πατάς αυτές κι αυτές τις νότες και θα παίζεις έτσι κι έτσι, ώστε αυτό που σκέφτεσαι με αυτό που θα παίζεις να δημιουργεί αυτό που θέλεις!»  Η Ερυθρά θάλασσα άνοιξε με τραγούδι!
*
Ο αίνος είναι η υψηλότερη μορφή της πραγματικότητας! 
«Αινείτε τον Κύριον εν χορδαίς και οργάνω!» Ο αίνος είναι η υψηλότερη μορφή της πραγματικότητας! «Αινείτε αυτόν εν κυμβάλοις ευήχοις, αινείτε αυτόν εν κυμβάλοις αλαλαγμών! Πάσα πνοή αινεσάτω τον Κύριον!» Σ’ αυτή την πρόταση είναι κρυμμένο το κλειδί της απόλυτης μουσικής δυνατότητας!
*
Όλα στηρίζονται στον ήχο! Όλο το σύμπαν είναι ήχος και φως! Βασικά ο ήχος δεν υπάρχει!
Ένα χιλιοστό πιο πάνω και ο κόσμος είναι αλλιώς! Βλέπεις τότε ό,τι όντα κυκλοφορούν, ό,τι υπάρχει, τις διαστάσεις, τις διαπλοκές του πεδίου! Απλώς είμαστε κλειδωμένοι εδώ.

Είμαστε ρευστοί αλλά έχουμε κλειδώσει εκεί. Ο οικοδόμος της πραγματικότητας επηρεάζεται με την μουσική! Αλλά υπάρχει ένα χάσμα που πρέπει να το πηδήξει! Δεν το κάνει γιατί τότε θα δεις την πραγματικότητα αλλιώς! Όταν πηδήξει το χάσμα θα πάμε πιο πάνω! Ο οικοδόμος της πραγματικότητας με την μουσική αρχίζει και ταλαντώνεται διαφορετικά! «Πού μας ταξίδεψες!» λένε. Κινείται κατά φαντασίαν ο οικοδόμος της πραγματικότητας, γιατί αν μετακινηθεί στ’ αλήθεια, ξαφνικά θα ανοίξει όλος ο ουρανός!  Γιατί όλος ο ουρανός είναι εδώ! Τα πάντα όλα! Ένα χιλιοστό αν μετακινηθεί! Τώρα προσλαμβάνει από το σημείο εδώ στο στήθος… Και βλέπει «έτσι», και δημιουργεί ένα σύμπαν σταθερό και υπάρχει ό,τι υπάρχει, όπως υπάρχει. Ένα χιλιοστό πιο πάνω και ο κόσμος είναι αλλιώς! Βλέπεις τότε ό,τι όντα κυκλοφορούν, ό,τι υπάρχει, τις διαστάσεις, τις διαπλοκές του πεδίου! Απλώς είμαστε κλειδωμένοι εδώ. Αν μετακινηθεί ο οικοδόμος της πραγματικότητας, μπορεί να είσαι και σ’ αυτόν τον κόσμο, αλλά δεν νομίζω ότι θα το επέλεγες! «Εκεί» συμβαίνουν άλλα πράγματα! Η πραγματικότητα όμως εκεί είναι εντελώς ρευστή!

Δεν προλαβαίνει να σε δεις εκεί! Συμβαίνουν με τέτοια ταχύτητα όλα! Έχεις μια ευχάριστη σκέψη και σε ένα δευτερόλεπτο την έχεις χάσει, έχεις μια δυσάρεστη, το ίδιο. Τα πράγματα είναι όχι ρευστά και ασταθή όπως λένε, αλλά κινούνται με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από ό,τι κινούνται  εδώ! Είμαστε ρευστοί αλλά έχουμε κλειδώσει εκεί.

Ο οικοδόμος της πραγματικότητας κλειδώνει ένα του μέρος μέσα στο σώμα. Είναι ένας ξενιστής! Ξενιστής μέσα στο χωροχρόνο σαν ένα σκουλήκι! 
Είναι σαν "σκουλήκι"! Ένα λαμπερό χρυσό "σκουλήκι"! Η ψυχή είναι το μπροστινό στρογγυλό μέρος που βλέπουν σαν κύκλο και το θεωρούν ήλιο που λένε ότι αυτό φεύγει και πάει… Αυτό είναι ένα πράγμα ολόχρυσο και ενώνεται με όλα τα παρελθόντα τα παρόντα και τα μέλλοντα. Καθένα από αυτά παίρνει ένα κύκλο από τον εαυτό του! Αν το κόψεις σαν σαλάμι. Δεν είναι κομμένο. Αλλά τα μέρη του αντιστοιχούν… Είναι ενιαίο. Όλα αυτά τα "σκουλήκια" είναι τοσαδά. Ως κόκκοι άμμου. Πολύ μικρά ως προς τον Θεό! Αιωρούνται όπως οι πυγολαμπίδες. Αιωρούνται μέσα στο αχανές τίποτα! Και ενώ υπάρχουν μόνο αυτά που κυματίζουν, εμείς ζούμε μόνο αυτό εδώ. Αλλά είναι ασύλληπτα! Κάνουν ένα «έτσι» και δημιουργείται μια πραγματικότητα! Τρομερό! Και έχεις παρελθόν, παρόν, μέλλον! Ενώ είναι σαν σκουλήκια, από μακριά φαίνονται στρογγυλά, μικρά. Τρισεκατομμύρια φορές μικρότερα από το κεφάλι μιας καρφίτσας! Και αιωρούνται μέσα σε ένα φως όλα αυτά! Ένα φως έξω από τον χώρο και τον χρόνο! Άφωτο φως! Κάνουν ένα «έτσι» και όλες οι μορφές που διασυνδέονται στο παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον με αυτά, βιώνουν πραγματικότητες! Εμείς την δική μας, οι άλλοι άλλες! Τα σώματα τα δικά μας είναι όπως το δέρμα που αποβάλλει το φίδι! Ξεφλουδίζει το σκουληκάκι και βγαίνουν αυτά τα φλούδια! Και μένουν πάνω, κι αν πάρουν εντολή κατεβαίνουν σε άλλο σώμα!

Με αυτή την έννοια, ίσως. Είναι τρισάκις εκατομμύρια μικρότερα από το κεφαλάκι μιας καρφίτσας! Αυτό το «δέρμα» περιέχει μέσα του μέρος από τον οικοδόμο της πραγματι-κότητας που σ’ αυτή την γωνία της έκφρασης το θέλει έτσι.

«Αυτό» απλώς κινείται! Στην κίνηση και τον χορό του δημιουργείσαι εσύ!
"Αυτό" δεν είναι «σκουλήκι». Είναι ένας πολυδύναμος μικρός Θεός! Του έδωσα μορφή για να καταλάβει ο νους πως υπάρχει μέσα στους χωροχρόνους και πως τέμνεται. Στην ουσία είναι στρογγυλό και τρισεκατομμύρια φορές μικρότερο από το κεφάλι μιας καρφίτσας. Είναι κύκλος! Είναι στρογγυλό δεν είναι τετράγωνο! Φαντάζομαι το «σκουληκάκι» σαν μια κυματοειδή γραμμή! Ένα κύμα.

«Πεθαίνω» για "αυτό" δεν υπάρχει! Δεν σταματάει! Πάντα ξαναρχίζει!
Ξαναγεννιέσαι στην αρχαία Ελλάδα ξαναζείς και ξαναζείς.
Η ημέρα της Μαρμότας! Αυτό που λες «ίδιο» το ζεις πάλι, αλλά αλλιώς! Κάθε φορά κάνεις άλλες επιλογές! Και έχεις άλλες εκδοχές στα πάντα! Όλα αυτά είναι αλληγορικά. Κατ’ αρχάς είπα «σκουλήκι» για να του δώσω «μήκος» και να μπουν οι ζωές οι μπρος και οι πίσω! Δεν είναι σκουλήκι! Είναι στρογγυλό!

Δυστυχώς πάντα υπάρχεις! Το δυστυχέστερο από όλα είναι πως ό,τι είσαι το κουβαλάς!
Το αστρικό πεδίο δεν είναι τίποτα! Εκεί είναι πολύ ρευστά τα πράγματα! Εδώ, αυτή η αντίσταση που έχουν τα πράγματα έχει την γοητεία της! Η σάρκα, η ύλη αλλάζει όλα τα δεδομένα. Εκεί δεν μπορεί να σε χαϊδέψει κανείς! Περνάει από μέσα σου! Δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Δυστυχώς πάντα υπάρχεις! Το δυστυχέστερο από όλα είναι πως ό,τι είσαι το κουβαλάς!
Η κοσμική χαρά
Υπάρχει αυτό που λέγεται «κοσμική χαρά»! Η οποία είναι ανεπανάληπτη!
Ουσιαστικά δεν υπάρχει ήχος! Τον δημιουργεί ο εγκέφαλος! Είναι αίσθηση!
Από πού έρχονται όλα; Από το τίποτα! Από το τίποτα βρίσκεσαι στο τίποτα! Και βρίσκεσαι ακριβώς από κει που έρχονται όλα! Ξέρω: σας φαίνεται αστείο, το κοροϊδεύετε, ζορίζεται ο νους σας! Δεν πειράζει! Στο τίποτα πας με το τίποτα γρηγορότερα από το κάτι!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: