ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

24 Ιουλ 2016

Ένα γαλαξιακό παλιρροϊκό κύμα του θείου φωτός κατεβαίνει πάνω στην γη, αυξάνοντας την συχνότητα

Ας το δούμε και αυτό!!!
Η παλιά πραγματικότητα τελειώνει! Θα αντιμετωπίσετε μια δυναμική εκ νέου βαθμονόμηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στην Γη σε παγκόσμια κλίμακα, η οποία θα προκαλέσει μια ριζική αλλαγή στην συνείδηση!

Μπαίνοντας στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα βιώσουμε τα συμπτώματα της επέκτασης της συχνότητας και της επούλωσης για την εξισορρόπηση και την ευθυγράμμιση του νου, του σώματος και της ψυχής! Η Κοσμική ενέργεια που εισέρχεται στον πλανήτη τώρα είναι η αύξηση της συχνότητας της ενέργειας Κουνταλίνι!

Το αυρικό πεδίο μας επεκτείνεται και γίνεται πιο φωτεινό! Η αύρα μας που κατέχει περισσότερες από τις κοσμικές ενέργειες υψηλής συχνότητας θα λαμβάνει από τις υψηλότερες διαστάσεις στο χώρο! Καθώς η αύρα επεκτείνεται, ο άνθρωπος που διευρύνει την συνείδησή του με την αύρα θα πρέπει να περάσει από αυτές τις επεκτάσεις, προκειμένου να συγχωνευθεί με την νέα πραγματικότητα! Οι αλλαγές συχνοτήτων φιλτράρουν οποιαδήποτε χαμηλότερη δονητική συχνότητα από το σώμα μας!

Πώς νιώθεις αυτά τα συμπτώματα ανάβασης; Συναισθηματικές αλλαγές, ευερεθιστότητα, συντριπτικές εναλλαγές της διάθεσης, ψυχικές αλλαγές-αίσθηση αποπροσανατολισμού, έλλειψη συγκέντρωσης! Φυσικοί ήχοι από το πεδίο, αντιδράσεις, υψηλή δόνηση στα αυτιά, έντονη πίεση γύρω από το κεφάλι, κόπωση, εξάντληση! Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι κινείται σπειροειδώς προς τα πάνω με την Γη και την ενσωμάτωση των κωδικών με υψηλότερη συχνότητα, δημιουργώντας έτσι μια διασύνδεση και ενοποίηση με το κρυσταλλικό σώμα που θα φέρει περισσότερη κοσμική ενέργεια!

Το σώμα μας μεταρρυθμίζεται και επαναπροσδιορίζεται! Όταν περνάμε από αυτή την διαδικασία, το DNA μας πηγαίνει επίσης μέσω αυτής της διαδικασίας! Στο DNA δίνεται ο προγραμματισμός της προετοιμασίας για να γεννηθεί μια ολοκαίνουργια πραγματικότητα μέσα σε αυτό, έτσι ώστε να μπορεί να αρχίσει να βιώσει και να απεικονίσει την νέα πραγματικότητα στην Γη πέρα ​​από τις χαμηλότερες διαστάσεις στα όρια του τρισδιάστατου. Η ενεργοποίηση των νευρικών διαδρομών θα προκαλέσει νέες αντιλήψεις, νέες πληροφορίες, νέα ερεθίσματα και την εκ νέου βαθμονόμηση του DNA μας, ενεργοποιώντας έτσι μεγαλύτερες δυνατότητες στο DNA!

Καθώς η Γη κινείται σπειροειδώς μέσα από το portal 4D πύλη αστέρι όλο και πιο γρήγορα, είμαστε μαζί λαμβάνοντας όλο και ψηλότερη συνείδηση ​​στο νέο Αρμονικό Σύμπαν! Καθώς τα πέπλα θα αίρονται εμείς θα αντιλαμβανόμαστε κόσμους απαράμιλλης ομορφιάς! Η πολυδιάστατη πραγματικότητα που διασυνδέει όλα τα πράγματα θα είναι τόσο σαφής όσο το φως του ήλιου! Η παλιά πραγματικότητα θα παρασυρθεί από την αποκάλυψη του τι είμαστε! 

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: