ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

24 Ιουλ 2016

"Το Ηλιακό Σύστημα κινείται σε μία νέα περιοχή δόνησης! Θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να κάνουν ένα κβαντικό άλμα στην συνείδηση!" David Wilcock

Ο άνθρωπος στην παρούσα κατάστασή του, στον πλανήτη σας πρέπει να αλλάξει, προκειμένου να επιβιώσει! Πολλά πράγματα θα λάβουν χώρα σε αυτόν τον πλανήτη. Ως εκ τούτου, ο άνθρωπος θα πρέπει να αλλάξει μαζί με τον πλανήτη!
Αυτό το ηλιακό σύστημα κινείται σε μια περιοχή του διαστήματος όπου οι δονήσεις είναι πολύ υψηλότερες! Αυτό θα προκαλέσει αλλαγές στα χαρακτηριστικά του πλανήτη σας! Θα προκαλέσει επίσης αλλαγές στους λαούς σας!
Οι δονήσεις του πλανήτη θα γίνουν υψηλότερες! Ως εκ τούτου, ο άνθρωπος θα πρέπει να αυξήσει τις δονήσεις του, προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει στον πλανήτη σας!
Αυτές οι δονήσεις μπορούν να αυξηθούν μόνο με την σκέψη των ανθρώπων: καλύτερες σκέψεις που να συντελούν στην δημιουργία, πιο πνευματικό τρόπο σκέψης, σκέψεις που θα άρουν τους ανθρώπους της Γης από το σκοτάδι και την λάσπη που έχουν ζήσει μέσα για τόσο πολύ καιρό!
Αυτός ο πλανήτης και το ηλιακό σύστημα κινούνται σε μια νέα περιοχή δονήσεων στην οποία οι συνθήκες, όπως είναι τώρα σε αυτόν τον πλανήτη δεν θα επιβιώσουν!
Πολλοί, πολλοί πλανήτες ζουν όπως εμείς! Ωστόσο, υπάρχουν άλλοι που δεν το κάνουν, επειδή δεν έχουν έρθει στο επίπεδο κατανόησης της ζωής το οποίο έχουμε! Αρχίζουν να κατανοούν, ωστόσο, κάποιοι πιο αργά από ό, τι οι άλλοι!
Η ζωή μας είναι ένας ιδανικός τρόπος ζωής! Έχουμε τα πάντα σε αφθονία! Ο καθένας είναι ελεύθερος! Εμείς δεν προσπαθούμε να κυβερνήσουμε ο ένας τον άλλο! Τα παιδιά μας έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους, όχι τις επιθυμίες των γονέων, όπως τους αποκαλούν! Κάθε άτομο δεν κυβερνιέται από κανέναν, εκτός τον Δημιουργό!
Όλοι κυβερνιόμαστε από την αγάπη, την αγάπη του Δημιουργού, την αγάπη του άλλου, την αγάπη για τα πάντα στη δημιουργία! Θεωρούμε ότι αυτός ο τρόπος ζωής είναι πολύ ευχάριστος, όχι η μονότονη ύπαρξη που έχουν οι άνθρωποι στη Γη!

 

Η δέσμη των φωτονίων και το DNA

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο ήλιος μας δεν είναι σε σταθερή θέση και ότι ταξιδεύει σε όλο το διάστημα με έναν ηλιοκεντρικό τρόπο σύμφωνα με τον οποίο οι πλανήτες μας τον ακολουθούν! Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό, είναι πολύ πιθανό ότι το ηλιακό μας σύστημα θα μπορούσε να κινείται σε μια περιοχή του διαστήματος όπου οι δονήσεις είναι πολύ υψηλότερες!
Αυτό μπορεί να σχετίζεται με την ζώνη φωτονίων ή μπορεί απλά να είναι μια περιοχή του ηλιακού συστήματος που εμποτίζει το σώμα μας με υψηλότερη ενέργεια δονήσεων, η οποία μπορεί να εξηγήσει πώς πολλά παιδιά έχουν γεννηθεί με επιπλέον κωδικόνια DNA σε λειτουργία!

(απόσπασμα από το «The Brown Notebook» το οποίο είναι ένα channeling από τον Walt Rogers, που έγινε το 1950!)
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: