ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

13 Μαΐ 2017

Η Πολυδιάστατη Διδασκαλία είναι η αληθινή τέχνη του πνεύματος, είναι η συνείδηση που βλέπει τα πάντα, ελευθερώνει την ψυχή μας, το φως μας και την καρδιά μας!

Ελευθερώνει κάθε τι που φυλακίζουμε μέσα στο πνεύμα μας! Ελευθερώνει όλο μας το πνεύμα και μας φέρνει στην αληθινή μας εικόνα!

Η συνείδηση της τέχνης αυτής φέρνει το υποσυνείδητο στο φως, το ψέμα στην αλήθεια, τον φόβο στην αγάπη! Φέρνει τον άνθρωπο στην ανώτερή του συνείδηση, η οποία είναι η Καρδιά του! Τα πάντα είναι συνείδηση, η συνείδηση είναι το κλειδί με το οποίο ανοίγουμε τα πάντα, κάθε καρδιά, κάθε ψυχή, κάθε διάσταση, κάθε ον, κάθε πνεύμα!

Η συνείδηση μπαίνει μέσα σε όλα και βγαίνει μέσα από όλα! Η συνείδηση είναι το όχημα με το οποίο πηγαίνουμε παντού! Η Πολυδιάστατη διδασκαλία είναι η πύλη μέσα από την οποία περνάμε για να μπούμε στην αιωνιότητά μας!

Μαθαίνουμε την τέχνη του πνεύματος μέσα από την συνείδηση! Μαθαίνουμε πώς να είμαστε συνεχώς οι θεραπευτές του εαυτού μας!

Το πρώτο πράγμα που κάνει το πνεύμα είναι να μας θεραπεύει! Εσείς είστε οι θεραπευτές του εαυτού σας! Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, για πάντα σε όλα τα επίπεδα Αφθονία και Υγεία! Ευθυγραμμίζει τον άνθρωπο και τον βάζει πάλι μέσα στο δικό του Φως!

Χρειάζεστε μόνο τρία πράγματα: Σεβασμό, Αγάπη και Αλήθεια!

Τα επίπεδα είναι επτά! Στο όγδοο ο άνθρωπος έχει μπει στην αιωνιότητά του! Είναι αυτόφωτος και όχι ετερόφωτος, είναι η αλήθεια του και κατέχει μέσα του όλη την γνώση του πνεύματος. Στο όγδοο είναι ο δάσκαλος!

Πρώτο Επίπεδο
Στο πρώτο επίπεδο μαθαίνουμε να έχουμε καλή και αληθινή επαφή με το πνεύμα μας!  Στο πρώτο επίπεδο δεν βιαζόμαστε να θεραπευτούμε, εστιαζόμαστε στο να συνηθίσουμε την θετικότητά μας και να μην φοβόμαστε το μεγαλείο του πνεύματός μας!

Είναι σημαντικό για τον κάθε άνθρωπο να μην βιάζεται! Χρειάζεται να φτιάξει πρώτα μία βάση αγάπης εαυτού, αλήθειας και φωτός, ώστε όταν θα αρχίσει να δουλεύει με τα αρνητικά του, με το υποσυνείδητό του και με το σκοτάδι του, να έχει αγάπη για όλα του τα κομμάτια και να στέκεται μπροστά τους με αλήθεια, φέρνοντας το φως της ύπαρξής του για να τα ελευθερώσει!

Δεύτερο Επίπεδο
Στο δεύτερο επίπεδο αρχίζουμε την βαθειά δουλειά μέσα στο υποσυνείδητό μας, περνάμε από το λιβάδι των σκιών. Φέρνουμε μπροστά μας ένα-ένα όλα τα αρνητικά και σκοτεινά κομμάτια μας, όλες τις αρνητικές και βαριές ενέργειες! Στο δεύτερο επίπεδο πάμε στο βάθος του πνεύματός μας, λύνουμε τα θέματά μας από την ρίζα τους και όχι επιφανειακά1 Το δεύτερο επίπεδο είναι το επίπεδο όπου παίρνουμε την ευθύνη και κάνουμε την αληθινή δουλειά!

Κάθε άνθρωπος επάνω στην γη είναι και θετικός και αρνητικός! Το πνεύμα του κάθε ανθρώπου τον έχει βάλει πάνω στη γη για να καθαρίσει τα αρνητικά του και να ανέβει σε ομορφότερες και πιο θετικές εμπειρίες!

Η ψυχή μας μέσα από τα αισθήματα μας, μας οδηγεί συνεχώς σε κάθε σημείο του πνεύματος, του υποσυνείδητου και του σκοταδιού, ώστε να φέρουμε όλα τα αρνητικά μας στο φως, να τα φέρουμε στο συνειδητό και να τα ανεβάσουμε στο υπερσυνείδητο!

Το δεύτερο επίπεδο είναι το επίπεδο που μας ελευθερώνει, είναι η ώρα αλήθειας! Το δεύτερο επίπεδο είναι το επίπεδο της ατομικής δουλειάς, της απόλυτης ευθύνης εαυτού. Κοιτάμε μέσα μας και συγκεντρωνόμαστε στο τι κάνουμε εμείς και όχι τι κάνουν οι άλλοι, στο τι είμαστε εμείς και όχι τι είναι οι άλλοι! Είναι το επίπεδο και η στιγμή αλήθειας με τον εαυτό μας, εκεί θα φανεί εάν είμαστε αληθινοί με την πορεία αυτή και αν ποτέ έχουμε υπάρξει αληθινοί στην ζωή αυτή!

Χωρίς να έρθουμε αντιμέτωποι με τα αρνητικά μας συνειδητά και να τα ελευθερώσουμε, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, όσα ταξίδια και να κάνουμε, όσο καλή και να είναι η επαφή μας με το φως, εάν δεν βγούμε από το σκοτάδι μας, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα!

Τρίτο Επίπεδο
Στο τρίτο επίπεδο αρχίζουμε επιτέλους να δημιουργούμε! Μαθαίνουμε τις ποιότητες του φωτός, μαθαίνουμε τις δυνάμεις της θετικής ύπαρξης. Στο τρίτο επίπεδο βγαίνει στην επιφάνεια η μεγαλύτερη αλήθεια, η αλήθεια ότι στο τέλος το μόνο πράγμα που φοβόμασταν ήταν η δύναμή μας, η ομορφιά μας, το πάθος μας, οι ποιότητές μας και το πόσο μοναδικοί είμαστε!

Σε αυτό το επίπεδο μαθαίνουμε ξανά να βλέπουμε τον εαυτό μας ως ον φωτός, μαθαίνουμε να βάζουμε σε πράξη την πνευματική μας δύναμη, να δηλώνουμε την αλήθεια και να βάζουμε όρια σε όσους νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να την υποτιμούν!

Στο τρίτο επίπεδο μαθαίνουμε τα πάντα για τη ζωή μας, τί πορεία θέλουμε να χαράξουμε, τί βιώματα και εμπειρίες να φέρουμε στον εαυτό μας. Ενθυμούμαστε ξανά τί σημαίνει για εμάς να υπάρχουμε, θυμόμαστε τον αληθινό λόγο ύπαρξης.

Αφυπνιζόμαστε συνειδητά σε κάθε όμορφο χρώμα και ποιότητα μέσα μας! Αφυπνιζόμαστε στις αμέτρητες ποιότητες του φωτός που έχουμε μέσα μας και εκπαιδεύουμε τον εαυτό μας ξανά και ξανά, μέχρι που οι ποιότητες αυτές γίνονται η φύση μας. Τα αμέτρητα χρώματα του φωτός, γίνονται οι φυσικές ποιότητές μας!

Το εσωτερικό μας παιδί νιώθει ασφάλεια, ελευθερία, προστασία και αρχοντιά μέσα σε εμάς τους ίδιους! Το πνεύμα μας είναι δυνατό, ισορροπημένο και η ζωή μας γεμάτη υγεία και αφθονία!

Στο τρίτο επίπεδο θυμόμαστε όλα αυτά που είχαμε ξεχάσει! Μπαίνουμε στην αφύπνιση του φωτεινού μας εαυτού! Μαθαίνουμε πως η αλήθεια μας είναι η ουσία μας και πως η ουσία μας, είναι πάντα η ανώτερη αλήθεια μας! Εδώ μαθαίνουμε να λειτουργούμε ως φως!

Όταν κάτι αρνητικό έρχεται μπροστά μας, το αντιμετωπίζουμε ως όντα δυνατά και δημιουργικά και όχι ως όντα φοβισμένα και θυματοποιημένα! Σε αυτό το επίπεδο κάνουμε την μεταβίβαση, την αλλαγή του εαυτού. Μαθαίνουμε να ερχόμαστε στον πυρήνα μας! Να ζούμε μέσα από την δική μας πηγή! Διδάσκουμε τον εαυτό μας να είναι αυτόφωτος και όχι ετερόφωτος. Έχουμε την δική μας αυτοπεποίθηση και όχι την πεποίθηση των άλλων!

Το τρίτο επίπεδο είναι το πρώτο βήμα μέσα στην αληθινή ζωή, είναι το επίπεδο όπου το πνεύμα συναντάει το σώμα και η ψυχή συναντάει το νου! Είναι το πρώτο βήμα του φωτός μας επάνω στη γη!
από http://www.multidimensionalteaching.com/el/articles/132-multidimensional-teaching
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: