ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Μαΐ 2017

Αφήνω σήμερα ελεύθερη την καρδιά μου χωρίς καμία επιθυμία, χωρίς καμία δέσμευση! Πετάω ελεύθερη σαν τον άνεμο, σαν την πεταλούδα, σαν τον αετό και δεν υπάρχει για μένα όριο!

Χάνομαι μέσα στο σύμπαν για να ενωθώ μαζί του! Πόση απλή είναι η ζωή και πόσο όμορφη γίνεται αν βγάλουμε από πάνω της κάθε τι που είναι φθαρτό και ανούσιο!

Με πόσο απλά πράγματα ευχαριστιέται ένας άνθρωπος! Με πόση απλότητα είναι οι απλές καθημερινές μας στιγμές! Πόση ομορφιά κρύβεται μέσα σε αυτά τα μικρά, τα λιτά πράγματα. Και πώς νομίζουμε ότι η ευτυχία κρύβεται μέσα σε μεγάλα! Ναι στα μεγάλα τα οποία είναι αόρατα, κρυμμένα μέσα μας. Η μεγάλη χαρά είναι αόρατη και εσωτερική και μπορεί να έρθει μέσα από ένα απλό τριαντάφυλλο, το χαμόγελο ενός παιδιού,  έναν περίπατο με έναν φίλο!

Να αφήσουμε την καρδιά μας, να ανοίξει τα φτερά της και να νιώσει ελεύθερη έξω από όλα τα πρέπει, έξω από κάθε δέσμευση. Γιατί να δεσμευόμαστε; Αφού η ζωή, μας το λέει καθαρά κάθε μέρα, ότι είναι απρόβλεπτη! Σαν να μας λέει η ίδια η ζωή, πέτα ελεύθερος και ήρεμος προς ένα ταξίδι γεμάτο από ευλογίες!

Τα πουλιά πετούν με πίστη χωρίς να ξέρουν τι θα συναντήσουν! Φτερά έχει και η ψυχή μας, και αυτό που μας εξηγεί είναι πως δεν θα είναι εδώ για πάντα! Κάνει το ταξίδι της με πίστη! Ένωσε την καρδιά σου με την πίστη της ψυχής σου! Η οποία ήρθε εδώ στην γη σαν αποδημητικό πουλί για να περάσει το καλοκαίρι και όταν έρθει η ώρα της να φύγει!
Δωροθέα

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: