ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

15 Δεκ 2017

Ο φυσικός θάνατος προέρχεται από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες δημιουργούν εντροπία στο σώμα και σιγά σιγά το οξυδώνουν! Ενώ το σώμα δεν είναι φτιαγμένο για να οξυδωθεί!

Αυτό που αποκαλείς «φυσικό θάνατο» είναι εκτόπλασμα ζωής. Είναι η αποφράδα της ελεεινότητας! Δεν πρέπει ποτέ να πεθάνεις από φυσικό θάνατο. Γιατί δεν υπάρχει φυσικός θάνατος! Ο θάνατος δεν είναι καθόλου φυσικός! Είναι παράδοξος, παράλογος, αφύσικος! Δεν έχει καμιά σχέση με το ανθρώπινο είδος! Ο άνθρωπος έχει φτιαχτεί για να ζει αιώνια! Οι ελεύθερες ρίζες όμως κινούνται ελεύθερα! Και βγάζουν ρίζες θανάτου! Πολλαπλασιάζουν τον εαυτό τους και προκαλούν οξείδωση! Ενώ στον άνθρωπο κάθε επτά χρόνια ανανεώνεται ο οργανισμός του! Κάποια στιγμή αυτό σταματάει! Γιατί; Οξειδώνεται! Δεν σταματάει επειδή το είπε ο Θεός να σταματήσει! Και έχουμε αυτό που αποκαλούμε «φυσικό γήρας»! Δεν πρέπει να γερνάμε!

Οι ελεύθερες ρίζες είναι νοημοσύνη πολύ κατώτερη του ανθρώπου! Ο άνθρωπος με όλο τον πολιτισμό που κατέκτησε δεν μπόρεσε να τις νικήσει! Γιατί η ίδια του η αναπνοή είναι και ο θάνατος του!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: