ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Δεκ 2017

Μπορεί κανείς να θεωρεί τον εαυτό του δάσκαλο! Είναι όμως η συμπόνια του μεγαλύτερη από την διδασκαλία του;

Τι χρειάζεσαι την αναγνώριση των ανθρώπων όταν σε  αναγνωρίζει ο άνεμος, το φως, τα δέντρα, τα λουλούδια, και σου μιλούν στην άρρητη γλώσσα... 
*
Κανείς δεν έχει δίκιο αν δεν του το αποδώσει ο Ουρανός! 
Αν δεν αγαπήσεις τον άνθρωπο πώς να αγαπήσεις τον Θεό; Αν δεν αγαπήσεις τον Θεό πώς να αγαπήσεις τον άνθρωπο; 

Η επίγνωση δεν είναι συντριβή ούτε ήττα για τα πεπραγμένα! Είναι φως! 
*
Ο Θεός είναι ο καλύτερος ακροατής!
Δεν χρειάζεται να φωνάξεις ή να κλάψεις δυνατά! Γιατί ακούει και την πιο σιωπηλή προσευχή! Αρκεί να είναι από ειλικρινή καρδιά!

Η δουλειά των παιδιών είναι να είναι ευτυχισμένα! 

Ο αληθινός δάσκαλος σε κάνει να αμφισβητείς τα πιο αυτονόητα του νου, τα πιο δεδομένα του στερεότυπα, για να μπορέσεις να δεις πέρα από τον νου!
*
Κλείνοντας το 2017 δυο λέξεις για τους υπέροχους καλλιτέχνες που παρουσίασε η εκπομπή «Ήχος το τελικό σύνορο» αλλά και οι εκπομπές όλων των παραγωγών του αγαπημένου μας σταθμού 
Ένα ταξίδι και δικό μας μαζί τους! Οι πολύχρωμες προσωπικότητες των καλλιτεχνών ένα ενδιαφέρον πάζελ ζωντανό και ελπιδοφόρο καθώς πρόκειται για ευαίσθητους ανθρώπους ανοιχτούς στο πολυσύνθετο χαρμάνι της ζωής! Πλούτος για όλους μας! Μαζί με τους αγαπημένους μας ακροατές σε όλο τον κόσμο! Κάθε παρουσίαση, και ένας φίλος! Βλέπουμε με χαρά να μεγαλώνει η Οικογένεια του Ngradio και να επεκτείνεται ένα δίκτυο πολιτισμού και ανθρωπιάς και αλήθειας στην κοινωνία μας που τόσο το έχει ανάγκη! Ένα μεγάλο εύγε στους παραγωγούς που με υψηλό πολιτισμό και αληθινό ενδιαφέρον και αγάπη υποδέχονται τους τόσο ιδιαίτερους αυτούς ανθρώπους και τους επιτρέπουν να ξεκλειδώσουν τα πιο όμορφα τοπία του εαυτού τους και της τέχνης τους! Γιατί αυτό είναι η αληθινή επικοινωνία: να γονιμοποιούμε ο ένας τον άλλον και να συνδημιουργούμε καθένας στο δικό του σημείο και από το δικό του ταλέντο μια πραγματικότητα φωτός για τον κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε! 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: