ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

30 Δεκ 2017

Ποιοι θα μείνουν έως το τέλος; Αυτοί θα περάσουν απέναντι!


"Όταν πρέπει να εξηγώ αυτό που κάνω, τότε ο άλλος χάνει την αξία της προσωπικής του εξήγησης! Όπως και την αξία της αθωότητας του! Κάθε φορά που κάποιος χρειάζεται μια εξήγηση από μένα σημαίνει ότι χάνει την αθωότητα του! Τι την θέλεις την εξήγηση; Εγώ θέλω να με καταλάβεις πριν σου εξηγήσω τον εαυτό μου! Γιατί αλλιώς, καταλαβαίνεις αυτό που σου εξήγησα! Όχι το περισσότερο που μπορείς να βρεις μέσα σου! Εγώ δεν ήρθα απλώς να δώσω μια εξήγηση για τα πράγματα. Ήρθα να σε βοηθήσω να βρεις ποιος είσαι!"
*
Να θυμάσαι τον τέταρτο Μάγο! Αυτός έφερε στον Χριστό το Δώρο της αγάπης του!
Μόνο στην αγκαλιά του Χριστούλη είσαι ασφαλής! 

Να θυμάσαι μόνο το καλό! Είναι ο συντομότερος δρόμος για την δική σου ελευθερία! 

Η χαρά σου είναι τόση όση η αγάπη σου! 
*
Ο κόσμος αυτός χρειάζεται θεουργία Φωτός! Υπέρβαση! Πράξη συνδεδεμένη με την Άγια Ροή! Πνευματική αντιστάθμιση του "κακού"! Τα δίκια, οι αξιολογήσεις, η κριτική, δεν ωφελούν! Είναι μόνο για προσωπική κατανάλωση! Εν Χριστώ έχουμε την ισχύ! 
* 
Χρόνια φωτός και αγάπης σε όλους όσους πέρασαν από την ζωή μας!
Σε όσους κοιτάξαμε στα μάτια, σε όσους έφυγαν, πρόδωσαν, αδιαφόρησαν ή παραχάραξαν! Ένας μας να μείνει όρθιος θα τους πάρει όλους αγκαλιά! 
Merry Christmas babies!  
*
Οι άνθρωποι ξεφαντώνουν και οι άγγελοι σιωπούν...
Να ανησυχούμε όταν ο άγγελος που περπατάει στην γη είναι θλιμμένος...
*
Έτσι απλά,
σε ένα σπήλαιο κάποτε, τώρα, γεννήθηκε ένα μωρό που μας ζητά να το αγαπήσουμε και να το μεγαλώσουμε! Και να κοιτάξουμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια του...
*
Η συμπόνια είναι το Άγιο Ελιξίριο που θεραπεύει την ψυχή και την μετατρέπει σε όχημα Χριστού!
Συμπόνια είναι η καρδιά της Γέννησης! Η καρδιά των Χριστουγέννων! Γεννιέται ο Χριστός στις ψυχές και ο πόνος του αντιλόγου σταματά εντός! Η συμπόνια τραγουδάει στην ψυχή το θεϊκό τραγούδι μιας πρωτόγνωρης για τον νου ομορφιάς! Πάνω από τα αδιέξοδα το νου! Είναι η χαρμόσυνη κατάσταση του "μετά"! Η αποκατάσταση από την Πτώση στο AρχαίοKάλλος! Η συγκλονιστική απάντηση της καρδιάς στον εκτροχιασμό του νου! Η Χριστότητα! «Από κει θα σας αναγνωρίζουν ότι είστε μαθητές μου αν αγαπάτε ο ένας τον άλλον!» 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: