ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

3 Φεβ 2018

To Μανιφέστο της Ευεξίας

Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο της εξέλιξης!
Η ανθρωπότητα έχει επιτέλους συνειδητοποιήσει τα πεπερασμένα όρια που έχει ο πλανήτης μας και ο άκρατος καταναλωτισμός. Η ιδιοτέλεια τροφοδοτεί μια παγκόσμια κρίση που θα αναγκάσει την ανθρώπινη κοινωνία, είτε να καταρρεύσει, είτε να κάνει το άλμα σε ένα νέο επίπεδο ύπαρξης.

Η ανισότητα του πλούτου, η οικονομική αστάθεια, η κλιματική αλλαγή και η τοξικότητα στο περιβάλλον, τώρα πια, απειλούν όλους μας. Ο αέρας, το έδαφος, τα τρόφιμα και τα σώματά μας έχουν μολυνθεί και η επιδημία του τρόπου ζωής μας που σχετίζεται με χρόνιες παθήσεις έχει γίνει ο μεγαλύτερος δολοφόνος του πλανήτη.

Μέσα μας ξέρουμε πως ένας ομορφότερος κόσμος είναι εφικτός!
Και ενώ η ανάγκη μας για αλλαγή δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη, τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας ποτέ δεν ήταν ισχυρότερα. Τώρα έχουμε την τεχνολογία να συνδεθούμε με οποιονδήποτε στον κόσμο και μέσα από τον πλούτο της ανθρώπινης γνώσης να επιλέξουμε συνειδητά τη δημιουργία ενός κύματος ευεξίας που θα μεταμορφώσει τον κόσμο μας.
Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις σημερινές προκλήσεις είναι μέσα από ένα κοινό όραμα, που καλεί τον καθένα από εμάς να φέρει στο προσκήνιο τα μοναδικά του χαρίσματα και να συνεισφέρει στο σύνολο.

Ας φανταστούμε ένα κόσμο ευεξίας!
Έναν κόσμο με καθαρό αέρα, νερό και έδαφος, όπου η φύση και η βιοποικιλότητα ανθούν. Έναν κόσμο όπου η καλοσύνη και η συμπόνια υπερισχύουν του φόβου και της ιδιοτέλειας.
Έναν κόσμο όπου θα είμαστε ελεύθεροι να ανακαλύψουμε και να είμαστε ο εαυτός μας, να χαλαρώνουμε, να γυμναζόμαστε, να τρώμε υγιεινές τροφές και να μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας. Έναν κόσμο όπου όλοι μπορούμε να δείχνουμε, να αισθανόμαστε, να αποδίδουμε και να είμαστε καλά, ενώ ταυτόχρονα θεραπεύουμε τον εαυτό μας, την κοινότητά μας και τον πλανήτη. Έναν κόσμο ειρήνης όπου η αξιοπρέπεια, η ισότητα, η ηθική και η δίκαιη κατανομή της τροφής, βασιλεύει. Όπου ο καθένας έχει πρόσβαση σε εποχιακά, τοπικά, οργανικά τρόφιμα και υπάρχει στήριξη να αξιοποιήσουμε πλήρως το ανθρώπινο δυναμικό μας και να συμβάλλουμε σε μια έκρηξη της ανθρώπινης δημιουργικότητας και καινοτομίας που υλοποιεί την αγάπη με πράξεις.

Η διακήρυξη του Μανιφέστου της Ευεξίας
Αντιλαμβάνομαι πως όλη η ζωή στην γη είναι διασυνδεδεμένη και η προσωπική μου ανάπτυξη συμβάλλει στην εξέλιξη όλων μας!

Σκοπεύω να ζήσω την ζωή μου στο έπακρο και να κάνω το καλύτερο δυνατό, όπου και αν βρίσκομαι και με ό,τι έχω διαθέσιμο!

Δεσμεύομαι να μειώσω την σπατάλη, να επαναχρησιμοποιήσω, να ανανεώσω, να ανακυκλώσω, με χαρά!

Αποφασίζω να εκδηλώνω την ευεξία στις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις μου και όντας πλήρως συνειδητοποιημένος, να εξασκώ την συγχώρεση, την ευγνωμοσύνη, την φιλία και την συμπόνια!

Ορκίζομαι να γεμίσω την ζωή μου με σκοπό και νόημα, μέσω της συνειδητής σύνδεσης της προσωπικής μου ευημερίας, με την ευημερία όλης της ζωής πάνω στη Γη!

Θα είμαι καλά!
Τότε, όπως τα άτομα εξελίσσονται για να δημιουργήσουν κύτταρα και τα κύτταρα συνδυάζονται για να σχηματίσουν τον ανθρώπινο νου, η ανθρωπότητα μπορεί να ενωθεί και να αφυπνιστεί σε μια παγκόσμια συνείδηση που μας συνδέει όλους στον ιστό της ευεξίας.

Εμείς είμαστε οι εκλεκτοί! Η ώρα είναι τώρα!
Μαζί, ας κάνουμε την παγκόσμια ευεξία, πραγματικότητα!

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: