ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

11 Μαρ 2019

Η Φύση όλη προσφέρεται για την θεραπεία μας! Η ίδια η φύση είναι ιαματική!

"Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι απλώς διατυπωτής περιοχών που αγνοεί! Ταξινομεί για να μη φοβάται το άγνωστο! Αποφεύγοντας όμως το άγνωστο, χάνει και το γνωστό!
Ο νους φιλοσοφεί και ιδεολογεί για να μη φοβάται! Απασχολεί έτσι την προσοχή του! Με αυτό τον τρόπο ξεχνιέται, αλλά φοβάται περισσότερο! Οι ευφυείς φοβούνται περισσότερο γιατί η ευφυΐα τους μεγεθύνει το παρατηρούμενο!"
* 
Μνήμη Μελίνας
Πόσο λείπει η λεβεντιά σου! 
*
Όταν χαίρεσαι με αυτό που κάνεις και το προσφέρεις στους άλλους κάνοντας τους ευτυχισμένους, τότε είσαι πλήρης και δεν σου χρειάζονται διδασκαλίες και σχολές! 
Διαφθορά είναι να ξέρεις χωρίς να πράττεις! 

Καταναλώνεις τον Θεό για να σε προστατεύει από τα λάθη σου! Και όχι για να σε αναπτύσσει! 

Η ευφυΐα ενός ανθρώπου μετριέται με την δόση του χιούμορ που είναι ικανός να χρησιμοποιήσει!
Νίτσε
σχόλιο: χρειαζόμαστε όσο ποτέ το χιούμορ στην ζωή μας! 
*

"Ο νους, μέσω της αναπνοής, εφελκύει ρεύμα το οποίο τον μετατρέπει σε κεραία! Αυτοπροσδιορίζεται ως κεραία! Έτσι μπορεί, όπου στρέφεται να συλλαμβάνει αντίστοιχα πράγματα!
Η κεραία αυτή που λέγεται εγκέφαλος, στρέφεται προς διάφορες κατευθύνσεις: στην χαρά, τον πολιτισμό, την γλώσσα, τα πρότυπα, τις κοινωνικές δομές κ.λπ. Ο εγκέφαλος μόνο στρέφεται (προς διάφορες κατευθύνσεις), δεν κάνει τίποτα άλλο! Απλώς επιλέγει το πού στρέφεται! Οι βασικές «στρέψεις» του νου είναι δεδομένες μέσα στο μάτριξ της πραγματικότητας!

Να βάλουμε δορυφορική κεραία! Επιλέγουμε μόνο τοπικά κανάλια! Η νέα λήψη είναι η ΧΑΡΑ! Η δορυφορική κεραία είναι η ΧΑΡΑ!"

Να είστε πρόθυμοι να είστε άδειοι, να μην είστε τίποτα!
Εάν επιμένετε στο να είστε κάτι, δεν θα είστε ελεύθεροι oύτε σε αυτήν την ζωή ούτε σε καμία άλλη! 
Mooji 

Η υπερβολική λύπη κρύβει υπερηφάνεια! Όλα νικιούνται! Τίποτα να μην σας απελπίζει!
Άγιος Νεκτάριος 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: