ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

29 Ιουλ 2020

Όταν απαλλάσσεις τον εαυτό σου από αρνητικά συναισθήματα, απελευθερώνεις ενέργεια!

Τότε το σώμα δεν είναι πια δούλος του παρελθόντος! Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει πραγματικά -οπότε μην αναλύεις τι συνέβη, απλά απελευθέρωσε τον εαυτό σου από αυτά τα συναισθήματα!

Μια ανάμνηση απαλλαγμένη από συναισθηματική φόρτιση ονομάζεται σοφία!

Οπότε αν ζεις με το ίδιο συναίσθημα κάθε μέρα και το έχεις προγραμματίσει στο σώμα σου να γίνεται η ψυχή αυτού του συναισθήματος, τότε κοιτάς την ζωή σου μέσα από την σκοπιά του παρελθόντος! Όταν ελευθερώνεις το σώμα από αυτές
τις αλυσίδες των συναισθηματικών εξαρτήσεων, όταν το σώμα δεσμεύεται στην παρούσα στιγμή και απελευθερώνει ενέργεια, αυτό αποκαλείται χαρά! Και εκείνη την στιγμή, βλέπεις τις πιθανότητες που ποτέ σου δεν είχες ξαναδεί, επειδή δεν τις παρατηρείς πια από την σκοπιά του παρελθόντος!
Stelios Nikolaides 
*
Το ξέρεις ότι,
αν είσαι παρών απορροφώντας προσεκτικά κάθε πληροφορία, χτίζοντας τον εαυτό σου μέσω ενός μοντέλου όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένου, και ενσωματώνοντας τα νευρικά σου δίκτυα, τότε κάθε φορά που προσπαθείς να διευρύνεις αυτό το εγχείρημα λίγο παραπάνω, συνδέεις περισσότερες
πληροφορίες στον εγκέφαλό σου! Την στιγμή που όλες αυτές οι φιλοσοφικές, θεωρητικές, διανοητικές πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την δημιουργία μιας νέας εμπειρίας, υπάρχει μεγαλύτερη πρόθεση πίσω! Έρευνες έχουν δείξει ότι αν δώσεις μεγαλύτερο νόημα σε αυτό που κάνεις, θα λάβεις καλύτερα αποτελέσματα!

Επομένως, αν καταλάβεις τι είναι αυτό που κάνεις, θα μπορέσεις να φτιάξεις ένα νέο μοντέλο σκέψης όταν προσεύχεσαι και είσαι παρών σ’ αυτό που κάνεις!
Stelios Nikolaides 

Μην πιστεύεις ό,τι σκέφτεσαι! Δημιούργησε νέο Πρότυπο ευκαιριών!
Stelios Nikolaides
***
If you only knew the magnificence of the 3, 6 and 9,
then you would have a key to the universe!
Nikola Tesla

Δεν υπάρχουν σχόλια: