ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

29 Ιουλ 2020

Πώς να αποφύγω την επιδημία;

(Osho) Κάνεις λάθος ερώτηση. Η ερώτηση έπρεπε να ήταν κάπως έτσι: "Πες κάτι για φόβο στην καρδιά μου να πεθάνω λόγω της επιδημίας!" Πώς να σε σώσω από αυτόν τον φόβο;
Επειδή είναι πολύ εύκολο να αποφύγεις τον ιό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις τον φόβο που υπάρχει σε σένα και τον κόσμο.

Οι άνθρωποι θα πεθάνουν περισσότερο από αυτόν τον φόβο παρά από την επιδημία. Δεν υπάρχει ιός σε αυτόν τον κόσμο που να είναι πιο επικίνδυνος από τον φόβο! Κατάλαβε αυτόν τον φόβο, αλλιώς θα γίνεις ζωντανό πτώμα πριν πεθάνει το σώμα σου. Ο φόβος δεν έχει καμία σχέση με τον ιό. Η τρομακτική ατμόσφαιρα που βλέπεις αυτή την στιγμή είναι η συλλογική τρέλα, η οποία πάντα μειώνεται μετά από λίγο. Οι λόγοι αλλάζουν συνέχεια, αλλά αυτού του είδους η συλλογική τρέλα αναδύεται κατά καιρούς.

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν βοήθεια ή πεθαίνουν. Έχει ξανασυμβεί χιλιάδες φορές και θα συνεχίσει να συμβαίνει.
Και θα συνεχιστεί αν δεν καταλάβεις την ψυχολογία του πλήθους και τον φόβο. Σταματήστε να απολαμβάνετε την ενέργεια του φόβου! Συνήθως κάθε άνθρωπος απολαμβάνει λίγο φόβο.

Αν δεν διασκεδάζουν με τον φόβο, τότε γιατί να πάνε να δουν ταινίες φόβου; Κατάλαβε αυτή την ανάγκη μέσα σου · χωρίς να την καταλάβεις δεν μπορείς να καταλάβεις την ψυχολογία του φόβου! Κοιτάξτε την ενέργεια αυτού του φόβου μέσα σας γιατί αν δεν παρατηρήσουμε και αν δεν αποδεχτούμε την ενέργεια του φόβου, δεν είναι δυνατόν να αφυπνίσουμε την συνείδησή μας. Κανονικά δεν σας ανήκει αυτός ο φόβος , αλλά την στιγμή της συλλογικής τρέλας ο φόβος σας μπορεί να αφυπνιστεί. Η ασυνειδησία σου μπορεί να αναλάβει εντελώς. Δεν θα καταλάβει καν πότε έχει χάσει τον έλεγχο του κάποιος και αρχίζει να φοβάται τους άλλους. Τότε ο φόβος μπορεί να σου κάνει τα πάντα, σε μια τέτοια κατάσταση μπορείς επίσης να αφαιρέσεις την ζωή του εαυτού σου ή αυτή των άλλων.

Πολλά θα συμβούν τις επόμενες εποχές: πολλοί άνθρωποι θα αυτοκτονήσουν και πολλοί άνθρωποι θα σκοτώσουν άλλους. Να είστε σε εγρήγορση. Μην δείτε κανένα βίντεο ή είδηση που να σας τρομάζει. Σταματήστε να μιλάτε για την επιδημία: επαναλαμβάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά -είναι η γέννηση της αυτο-ύπνωσης. Ο φόβος είναι κάποιου είδους αυτο-ύπνωση. Αυτή η ιδέα θα προκαλέσει χημικές αλλαγές στο σώμα. Επαναλαμβάνοντας την ίδια ιδέα ξανά και ξανά, αυτή η χημική αλλαγή μπορεί μερικές φορές να είναι τόσο δηλητηριώδης που μπορεί επίσης να αφαιρέσει την ζωή κάποιου.

Συμβαίνουν πολλά άλλα πράγματα στον κόσμο, δώστε τους προσοχή. Ο διαλογισμός γίνεται μια προστατευτική αύρα γύρω από τον αναζητητή, η οποία δεν επιτρέπει την είσοδο της αρνητικής ενέργειας στο εσωτερικό της. Τώρα η ενέργεια όλου του κόσμου έχει γίνει παράλογη. Έτσι, μπορείς να πέσεις οποιαδήποτε στιγμή σε αυτή την μαύρη τρύπα. Καθισμένος στο σκάφος διαλογισμού μπορείς να το αποφύγεις αυτό. Όσο δεν έρχεται ο θάνατος στο εδώ και τώρα δεν έχει νόημα να φοβάσαι αυτό που είναι αναπόφευκτο αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ο φόβος είναι κάπως ανοησία και απόδειξη του γεγονότος ότι η ζωή έχει ζήσει λάθος. Αυτοί που προσφέρουν το σήμερα τους για το αύριο φοβούνται τον θάνατο. Ο θάνατος δεν είναι πρόβλημα για όσους ζουν την ζωή τους εντελώς κάθε στιγμή. Ξανασκέψου την ζωή. Ο φόβος δεν θα λύσει τίποτα και δεν υπάρχει θεραπεία για τον θάνατο. Αν δεν πεθάνεις από την πανδημία, τότε θα πρέπει να πεθάνεις άλλη μέρα, και αυτή η μέρα μπορεί να είναι οποιαδήποτε μέρα. Γι’ αυτό: ετοιμαστείτε σωστά... Μην καταστρέφετε την ζωή σας! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: