ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

4 Ιουλ 2020

Στο κορμί της έγραψαν: "Συγχώρεσε μας, δεν είμαστε όλοι ίδιοι!"

Ταφή της εγκύου ελεφαντίνας, που μαρτύρησε πριν πεθάνει, τρώγοντας ανανά με σκόπιμα βαλμένα εκρηκτικά μέσα, τα οποία εξερράγησαν στο στόμα της! Όλοι οι χωρικοί που την είδαν να τρέχει πανικόβλητη στα χωράφια, κατέθεσαν ότι ακόμα και λίγα λεπτά πριν πεθάνει, προσπαθούσε να μην τους χτυπήσει στην αγωνιώδη προσπάθεια της να φτάσει στο νερό! Με το που κατάφερε να μπει στο νερό του ποταμού, παραδόθηκε, ξεψυχώντας όρθια.
*
Κάθε στιγμή αγαπώ! Κάθε στιγμή είμαι μαζί σου, Θεέ μου! 
Ένας άγγελος: "Με συγκινούν μόνο το φως ο αέρας το νερό και τα λουλούδια!"

Και η αγάπη διδάσκεται αν δεν σου βγαίνει! Διδάσκεις τον εαυτό σου να αγαπά να χαίρεται να δίνει να γιορτάζει!
από Stelios Nikolaides
*
Δεν χρειαζόμαστε άλλους φιλοσόφους! Ο κόσμος είναι γεμάτος από αυτούς! Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να είναι ζωντανά παραδείγματα της Αλήθειας!
Μπορεί να είσαι Εσύ ο άνθρωπος που περίμενες!
Όπως είχε πει ο Πλάτωνας, |"το μυαλό είναι μια φωτιά που πρέπει να ανάψει, όχι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει!" Η σπίθα και η διατήρηση της εσωτερικής σου φωτιάς, εξαρτώνται από σένα και μόνον! Άναψε!

Ο κόσμος δημιουργήθηκε για να συναντηθούμε, αγαπημένοι μας!
Stelios Nikolaides
*
Σκέπτομαι ένα ρολόι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου!
Γιατί περιέχει τις ώρες και τις ιδιότητες του Θεού... Εύκολα μπορείς να το φτιάξεις... Σκέψου τι βλέπεις, συνδύασε το και κάθε στιγμή μείνε μέσα στην αγκαλιά του Θεού! Έτσι απλά! Γιατί ο Θεός είναι: ΑΓΑΠΗ ΖΩΗ ΣΟΦΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΦΩΣ ΠΝΕΥΜΑ ΨΥΧΗ ΑΡΧΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Stelios Nikolaides 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: