ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

4 Ιουλ 2020

Η ενέργεια της ευλογίας

Στα παλιά χρόνια, το να ευλογούνται τα παιδιά θεωρούνταν πολύ σημαντικό, και τα παιδιά τσακωνόντουσαν μεταξύ τους για το ποιο θα λάμβανε την ευλογία του πατέρα.

Ένας γάμος που είναι ευλογημένος είναι ένας διαφορετικός γάμος από έναν που δεν είναι.

Οι πατέρες και οι μητέρες πρέπει να ευλογούν τα παιδιά τους κάθε μέρα. Πρέπει να βάζουν τα χέρια τους στο κεφάλι τους και να κάνουν μια σπουδαία ευχή: «Σήμερα μέχρι να επιστρέψεις θα είσαι υγιής, χαρούμενος, δημιουργικός, δυνατός, θαρραλέος και τολμηρός! Θα είσαι ένα όμορφο αγόρι, ένα όμορφο κορίτσι!» Αλλά δεν το κάνουμε αυτό. Είμαστε πολύ απασχολημένοι για να ευλογήσουμε τα παιδιά μας.

Αυτή η ευλογία σιγά-σιγά διεισδύει στα παιδιά μας επειδή λαμβάνουν πέντε τοις εκατό, έξι τοις εκατό, δέκα τοις εκατό, διακόσια τοις εκατό. Τελικά γίνεται φύση τους. Εδραιώνεται μέσα στη φύση τους. Το αγόρι ή το κορίτσι που λαμβάνει αυτήν την ενέργεια ευλογίας γίνεται ένας διαφορετικός μαθητής, ένας διαφορετικός άνδρας ή γυναίκα στον κόσμο. Αλλά συμβαίνει σταδιακά, αργά, όχι σε μια στιγμή, επειδή η ενέργεια της ευδαιμονίας είναι πραγματική ενέργεια, είναι πολύ υψηλή συχνότητα και δεν μπορεί να αφομοιωθεί αμέσως. Χρειάζεται χρόνος και διεισδύει στη φύση μας σιγά σιγά.

Κατόπιν πρέπει να ευλογείτε, φυσικά, το φαγητό σας. Είμαστε πλέον συνηθισμένοι στο γρήγορο φαγητό. Πηγαίνουμε και το καταπίνουμε χωρίς ευλογίες. Αλλά οι ευλογίες είναι πολύ σημαντικές για το φαγητό, επειδή το φαγητό προετοιμάζεται από τόσους πολλούς ανθρώπους που έχουν ρυπαρά συναισθήματα, ρυπαρές σκέψεις, ρυπαρές νοοτροπίες και όλες οι πράξεις μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ηλεκτρικές. Αυτό το συναίσθημα είναι ηλεκτρικό, αυτός ο νους είναι ηλεκτρικός, αυτή η πράξη είναι ηλεκτρική. Όταν αντιμετωπίζουμε το φαγητό με μίσος, ζήλια, εκδίκηση, φόβο, θυμό, ερεθισμό, το φαγητό αφομοιώνει αυτήν την μόλυνση. Το φαγητό αφομοιώνει τις κακές μας σκέψεις. Εάν τα πιάτα είναι πολύ όμορφα, οι διακοσμήσεις είναι πολύ όμορφες αλλά αρχίζουμε να τρώμε χωρίς ευλογίες, τρώμε τα συναισθήματα, τις σκέψεις εκείνων των ανθρώπων που ετοίμασαν αυτό το φαγητό!

Να ευλογείτε την σύζυγό σας, τον σύζυγό σας κάθε πρωί. Να ευλογείτε τα μωρά που δεν έχουν γεννηθεί ακόμη, ώστε να έρθουν με αυτήν την ευλογία!
Τορκόμ Σαραϊνταριάν
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: