ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

6 Μαρ 2021

Όλη η θεολογία πρέπει να καταργηθεί! Ο Θεός δεν πρέπει να αναζητείται από τον άνθρωπο!

Εάν δεν βιώσεις τον Θεό δεν υπάρχει θεωρία ούτε γνώση να σε πάει εκεί! Όποιος έχει αγάπη θα φτάσει! Όποιος δεν έχει αγάπη δεν θα φτάσει ποτέ! Ό,τι βιβλία και αν διαβάσει, όποιες συμβουλές αγίων και απεσταλμένων! Απλά περπατάς! Το μαθαίνεις περπατώντας! Δεν μπορείς διαβάζοντας να περπατήσεις! Ο Θεός θα σου συμβεί! Και δεν υπάρχει καν λόγος να τον λες «Θεό»! Ας του βρεις όποιο όνομα θέλεις!

Ο Θεός συμβαίνει σε αυτούς που δεν γκρινιάζουν και δεν ζηλεύουν! Τα δυο μεγάλα εμπόδια για τον Θεό είναι η γκρίνια και η ζήλεια! Ο Θεός που ζει μέσα σου δεν  γουστάρει τους γκρινιάρηδες και τους ζηλιάρηδες! Να ζούμε την καθημερινότητα μας και ας αφήσουμε τον Θεό στην ησυχία του! Αρκετά τον λερώσαμε με το να τον ψάχνουμε!  Μέγιστη βλαστήμια!

Ο Θεός δεν είναι κάτι που πρέπει να το ψάξεις! Υπάρχει μαζί σου και την κατάλληλη ώρα σου συμβαίνει! Η αναζήτηση του Θεού δημιουργεί παρανοήσεις! Και βγαίνουν οι γκουρού των οργανώσεων, διάφοροι που πρέπει να ακολουθείς, οι θρησκείες, οι αλλοπρόσαλλες θεωρίες κ.λπ. Καλύτερα να περπατάς και να κάνεις αυτό που γουστάρεις! 

Δεν αγάπησαν ποτέ! Τίποτα! Ενώ είναι έμφυτο το να αγαπάς, να θέλεις να θυσιαστείς για τον άλλον! Πώς το έβγαλαν από μέσα τους! Και αφού βγάζεις την έμφυτη θυσία εκεί χάνεται και ο Θεός! Η αγάπη είναι έμφυτη! Αν κάτι έμφυτο δεν σε πάει στον Θεό δεν πρόκειται να πας ποτέ! Οπότε τι θέλεις τις θεολογίες και τις εκκλησίες και τα ευχέλαια! Για να αγιάσεις; Αφού δεν μπορείς να αγκαλιάσεις αυθόρμητα! 

Η αναζήτηση του Θεού είναι η μαύρη τρύπα της ανθρωπότητας! Πέφτει μέσα της ο άνθρωπος και δεν ξαναβγαίνει ποτέ!

Και πάντα ελπίζει ότι ο Θεός θα του μιλήσει! Γιατί να του μιλήσει; Γιατί να σωθούν αυτοί που αποξέραναν την αγάπη; Για να δείξει ο Θεός ότι είναι καλός; Καλός είναι! Και τους φύτεψε την αγάπη μέσα τους!

Αν έχεις μάτια γιατί να θέλεις να μάθεις τι είναι η ματιά! Η ματιά λειτουργεί μόνη της! Άμα έχεις αγάπη ζεις τον Θεό! Γιατί να τον ψάξεις στην θεολογία! Μάθε έναν τρόπο να μην χρειάζεται να πεις τίποτα! Να κάνεις ένα έτσι και να βλέπουν! Τόσο απλό είναι να είσαι με τον Θεό!

Εντύπωση δεν σου κάνει να μη σου μιλάει ο Θεός;  Πολύ σιωπή! Να μη σου μιλάει για το τι θα κάνεις με το κάθε θέμα; Μπορεί να σαλέψεις αν δεν σου μιλάει ο Θεός! Πώς γίνεται να μη σου μιλάει! Δεν εννοώ να πιάνεις κουβέντα με τον εαυτό σου! Αλλά να τον βλέπεις παντού!

Πιστεύουν σε φαντάσματα! Ψάχνουν ουτοπίες, παπάδες, καλόγηρους, αγίους, γκουρού! Ενώ απλά ανοίγεις το παράθυρο και λες ΒΛΕΠΩ! Έχεις δηλαδή Θεό! Τέλος! Απλό φαίνεται αλλά δεν είναι! Γι’ αυτό σου δίνουν δεκανίκια! Το μπαστούνι του τυφλού! Πας και έτσι! Η θεολογία είναι αυτό το μπαστούνι! Για αόμματους! 

Τον Θεό το ψάχνουν όσοι δεν αγάπησαν ποτέ! Όσοι αγάπησαν τον γνώρισαν μέσα σε ό,τι αγαπούν! Ό,τι είναι αυτό! Αν μιλάτε λοιπόν με τον Θεό, αν δηλαδή έχετε αγαπήσει, ρωτήστε τον να πάρετε απαντήσεις στα ερωτήματα σας! Όποιος ρωτήσει τον Θεό θα του απαντήσει!

Χάνεις το ενδιαφέρον σου όταν οι άλλοι δεν έχουν ενδιαφέρον! Δεν θέλουν! Αν ήθελαν θα το ζούσαν! Όπως το ζω εγώ! Εγώ μιλάω με τον Θεό! Και σας λέω, κάντε την προσευχή σας να μιλήσετε και εσείς! Και να χαρεί ο άλλος αν του κάνεις μπάνιο μέσα από την πυρηνική δύναμη που διαθέτεις, θα χαρεί για λίγο και θα νομίζει ότι έχει Θεό! Ενώ απλά έκανε μπάνιο μαζί μου! Θεό δεν έχει! Για να έχεις Θεό πρέπει να έχεις αγαπήσει! Οπότε του μιλάς κάθε μέρα και σου απαντά! Γιατί και μιλάει και απαντάει! Και μιλώ για τον Θεό όχι για τον διάολο γιατί και ο διάολος απαντάει! Αλλά ξέρεις να τον ξεχωρίζεις!

Ο Κανένας

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: