ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

6 Μαρ 2021

Εκείνο που είσαι, Αυτό θα φτιάξει τον κόσμο!

Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το μέλλον, να ψάχνουμε σενάρια μες στην αστάθεια του νου!Σημασία έχει το φως, ο ήλιος που υπάρχει μέσα σου, η μουσική που είσαι!

Αυτό που ακριβώς είσαι, είναι μία μελωδία! Είσαι από τα ίδια υλικά που έχει κατασκευαστεί το φως αλλά και τα πάντα, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να φοβάσαι!

Όταν το φως από τον ήχο που έστειλες εσύ σε εσένα μπορεί να αφυπνιστεί και να διαχυθεί ως αγάπη προς τους διπλανούς σου, προς τα πάντα, μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο!

Είσαι εδώ και φέρνεις όλη την ευλογία της δικής σου ματιάς! Για μια στιγμή κλείσε τα μάτια σου και άνοιξε τα! Ανοίγοντάς τα,  ο κόσμος θα αλλάξει!

Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω, εσύ περπατάς σε έναν πολύ προστατευμένο κόσμο! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει γιατί εσύ είσαι εδώ, και μπορείς να είσαι με έναν άλλο τρόπο, μέσα από την προσευχή σου, το τραγούδι σου, την τέχνη σου, τις καλύτερες προθέσεις σου και δυνάμεις σου!

Οι δοκιμασίες δεν δίνονται για τιμωρία αλλά για να ανοίξουμε τις δυνατότητές μας, τον φτερωτό εαυτό μας που λάμπει!

Το να ανεβάσεις τις δονήσεις της συντροφικότητας μέσα σου, της πνευματικότητας, είναι η απάντηση σε όλη αυτή την δυσκολία!

Μη νομίζεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις! Είναι μία κατάσταση ενός δευτερολέπτου! Ακούς την μουσική της ψυχής σου και το είναι σου εκφράζεται! Και αυτό που είσαι, αλλάζει τον κόσμο!

Αυτή την στιγμή δεν παίζουν ρόλο τα μοτίβα του νου, τα όποια πιστεύω μας, αλλά το να σκεφτείς ότι μία τόσο μεγάλη δυσκολία που έζωσε την γη, ήρθε όπως όλες οι δυσκολίες για να σου πουν: «Ξύπνα παιδί μου!»

Κάτι μέσα σου γνωρίζει ότι αυτή η δυσκολία που τυλίγει τον πλανήτη είναι μια πρόκληση σε έναν βασιλιά! Και ο βασιλιάς της πραγματικότητάς σου είσαι εσύ!

Σε αυτήν την γη υπάρχεις εσύ! Όταν η σκέψη σου καθαρίσει, παρόλο που θα ζεις την πραγματικότητα με όλες τις δυσκολίες, θα είσαι λουσμένος στο φως που σου δίνει έμπνευση και δύναμη!

Ο μόνος τρόπος που κάνουμε επιλογές, είναι χρησιμοποιώντας τον νου μας! Στην προσκεπτική όμως σκέψη, στο στάδιο πριν δημιουργηθούν οι σκέψεις και τα μοτίβα του νου, εδώ υφίσταται κάτι φωτεινό, σιωπηλό, μια δύναμη και πρωταρχική ουσία φτιαγμένη από την ύλη των άστρων, που μας παρακολουθεί και μας προστατεύει, όπως εμείς στεκόμαστε ένα βήμα πίσω από το παιδί μας που περπατάει αφήνοντάς το μόνο του αλλά έτοιμοι να το στηρίξουμε μόλις χάσει την ισορροπία του!

Μπορεί να το λέμε φύλακα άγγελο ή εαυτό, όποιο σύμβολο κι αν χρησιμοποιήσεις ξέρεις ότι είναι εκεί και σε αγαπά, περνάει μέσα από τα μάτια όσων σε αγαπούν!

Όλη σου η τεράστια σοφία που έχεις, είναι μία του αναπνοή...

Αυτό έχει φτιάξει τα άστρα, την δημιουργία και το κενό, τα πάντα και το τίποτα!

Δεν μπορεί να μπει σε μοτίβα πραγματικότητας αλλά μπορεί να τα ερμηνεύει, μπορεί να σε αφήσει να γίνεις ο δάσκαλος του εαυτού σου και να εκπαιδεύεσαι!

Δεν χρειάζεσαι να φοβάσαι, γιατί αυτό είναι εκεί και σε έχει αγαπήσει με έναν τρόπο που δεν γνωρίζουμε!

Αγαπάμε με τον νου, ανταλλακτικά!

Ο νους μας κάνει ισχυρά μοτίβα που μετά τα αναγνωρίζει ως συναισθήματα!

Όταν είσαι χάλια, μπορεί να δεις τα μάτια του παιδιού σου, της μητέρας σου ή κάποιου που αγαπάς και να σου πάρουν όλη την σκοτεινιά! Αυτό το φως σε αγαπά μέσα από τα μάτια τους!

Μες στην τωρινή παγκόσμια δυσκολία υπάρχει μία ματιά, η δική σου ματιά, που κοιτάει αυτό που σε δημιούργησε να σε κοιτά!

Εκείνο που είσαι, Αυτό θα φτιάξει τον κόσμο! Μην προσπαθείς με την σκέψη να παλέψεις ό,τι συμβαίνει!

Δώσε στιγμές! Άνοιξε τα μάτια σου και μπες στην καθημερινότητα πιο ενεργός!

"Γεννηθήτω το Θέλημά Σου" γιατί το Θέλημά Του είναι να είσαι σε κατάσταση ομορφιάς!

Είσαι ένας παλμός, μία δυνατότητα, μία μουσική...

Δεν μπορείς να ξεκουραστείς στην  σκέψη γιατί λειτουργεί μέσα από τα αντίθετα!

Η υψηλότερη μας δυνατότητα είναι η αγάπη που έχουμε μεταξύ μας, η δύναμη να τα κάνουμε όλα καλύτερα!

Είμαι ελεύθερος, θέλω το φως μου!

Μια ματιά μας δίνει την ικανότητα να δούμε ότι υπάρχει ένας Πατέρας, ότι υπάρχει μια αγάπη!

Η αγάπη που ζούμε μέσα από τους αγαπημένους μας, είναι η αγάπη του εσωτερικού φωτός που τους διαπερνά για να είναι μαζί μας και να μας προστατεύει!

Ας ζούμε νιώθοντας αυτό το φως που μας αγαπά και ας το καλέσουμε να μας φωτίσει!

Η πραγματική δύναμη βρίσκεται πίσω από την σκέψη, λέγεται συμπόνια για τον εαυτό μας, αγάπη προς τους άλλους και έκκληση προς τον Πατέρα, την πηγή!

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: