ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

6 Φεβ 2023

Για την γυναίκα αυτή, την Άννα Μαρία, ήταν απλά η απώλεια του άντρα της!

Ο θάνατος φέρνει κοντά τους ανθρώπους! Όσους έχουν ψυχή... Κατανοούν πάντα τα ανθρώπινα... Το κάνει αυτό η ζωή... Διδάσκονται και προχωρούν οι ίδιοι τον εαυτό τους! Και το σύνολο!

Η κακία είναι ο πραγματικός εχθρός! Πάντως η γυναίκα αυτή και τα παιδιά της έδειξαν αξιοπρέπεια και πολιτισμό! Το παιδί της που αποχαιρέτησε τον πατέρα του με λόγο ήταν αληθινός δεν ήταν καραγκιόζης! Ας δούμε το επίπεδο των δικών μας! Και πού κατάντησαν την πατρίδα μας! Μα τον αποστάτη Κ. Μητσοτάκη τον έκαναν πρωθυπουργό!

 Κάποτε κλείνει η αυλαία για όλους! Αξίζει στην Ελλάδα μας ένα καλύτερο αύριο! Που μόνο ο πνευματικός πολιτισμός μπορεί να φέρει!

 Και για την ιστορία: το Τατόι και το Μον Ρεπό αγοράστηκαν με δικά τους χρήματα όταν ήρθαν στην Ελλάδα! Ήταν προσωπική τους περιουσία! Κρίμα η καταστροφή! Η ίδια κακία μικροψυχία βλακεία! Όπως και η κηδεία ως ιδιώτη ενός αρχηγού κράτους και ολυμπιονίκη! Πάντως πατριωτισμός και φιλοπατρία δεν είναι! Ούτε δημοκρατία!

Τα παραμύθια όλων τέλειωσαν! Μπορεί οι αγανακτισμένοι να έγιναν απελπισμένοι αλλά κυοφορείται ένας καινούργιος κόσμος και τίποτα δεν θα τον σταματήσει! 

* 

Όλη η ευθύνη για το πραξικόπημα στον 24χρονο βασιλιά! Για τον Κ.Μητσοτάκη και την κυβέρνηση των αποστατών κουβέντα! Επιλεκτική μνήμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: