ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

10 Ιουν 2023

Υπερασπιζόμαστε έως τέλους το παιδί μέσα σε κάθε άνθρωπο!

 Να πεις: "Λειτουργώ ως φωτοκύμα! ΑυτοΙώμαι και θεραπεύω τον κόσμο!"

 Να λαμβάνεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου και να δίνεις σύμφωνα με τις ικανότητες και τις δυνατότητες σου!

 Ο Χριστός είναι καθαρό φως αγάπης! Σε διδάσκει τα πάντα εντός!

Εμπιστευτείτε την καρδιά σας! Καθαρίστε το μυαλό από τις θεωρίες!

 Αν αλλάξουμε πνευματικά στάση απέναντι στο χρήμα, αν είμαστε ελεύθεροι από αυτό και συνειδητοποιούμε την ευθύνη για την  έλλειψη των συνανθρώπων μας, τότε θα ανοίξουν άλλες δυνατότητες για όλους!

Δεν μιλάμε για το προφανές του να καλύπτεις τις ανάγκες σου με την εργασία σου, αλλά για την υποδούλωση, καθώς και για την αδιαφορία προς αυτούς που στερούνται!!!

Μακριά από την αλαζονεία και την ψευδαίσθηση της ισχύος έναντι των άλλων, που δίνει το χρήμα! Θα κριθούμε για την διαχείριση που κάνουμε! Για την συμπόνια μας! Για το πόσο μοιραζόμαστε!

 Η βούληση του Θεού είναι ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ο πολιτισμός μας απέχει από το θεϊκό θέλημα! Η δικαιοσύνη μας είναι πρωτόγονη!  Η αναλγησία της εξουσίας για τους αδύναμους που η ίδια παράγει, αντικατοπτρίζει το συνολικό πνευματικό έλλειμα!

*

 "Κόντρα στο «σκοτίδι» εμείς θα τραγουδάμε, όσο έχουμε πνοή! Ισίδωρος Πάτερος

Βραδιές στο Μακάρι! Απλά, συγκίνηση... Τυχεροί όσοι ήταν εκεί! Μουσική ερμηνεία με ψυχή και υψηλή αισθητική! Εύγε Ισίδωρε! Εύγε σε όλους τους συντελεστές! Έπρεπε να ζει ο Χατζιδάκις... Γεμίσαμε με την όμορφη Ελλάδα!

 Όπως το φως διαλέγεις πώς θα λειτουργείς: ως σωματίδιο ή ως κύμα!

Ας αγγίξει η ομορφιά τις ψυχές! Σθεναρή αντίσταση στην εξουθένωση της ανθρώπινης αξίας! Να θυμάστε: ΕΞΩ από το Σπήλαιο του Πλάτωνα είναι το ΦΩΣ!

 Στην προσωπική Πεντηκοστή κάθε ανθρώπινου όντος! Αμήν.

Άχραντε, αμίαντε, άναρχε, αόρατε, ακατάληπτε, ανεξιχνίαστε, αναλλοίωτε, ανυπέρβλητε, αμέτρητε, ανεξίκακε Κύριε, ο μόνος έχων αθανασίαν, φως οικών απρόσιτον, ο ποιήσας τον ουρανόν, και την γην, και την θάλασσαν, και πάντα τα δημιουργηθέντα εν αυτοίς, ο προ του αιτείσθαι τοις πάσι τας αιτήσεις παρέχων. Σού δεόμεθα, και σε παρακαλούμεν, Δέσποτα φιλάνθρωπε, τον Πατέρα του Κυρίου, και Θεού, και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού…

Δεν υπάρχουν σχόλια: