ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

10 Ιουν 2023

Ζούμε μέρες αποστασίας, όπως είπε ένας χαρισματικός μοναχός…

 Υπάρχει αύξουσα αποχριστοποίηση, αποϊεροποίηση της κοινωνίας! Χρειάζεται επανευαγγελισμός της ζωής μας! Να ξαναβρούμε το αναστάσιμο μήνυμα! Ο Χριστός υποσχέθηκε στους ανθρώπους πως θα είναι μαζί τους μέχρι το τέλος των αιώνων, και πως μπορούν όλοι να βρεθούν στο σημείο της Ανάστασης που εκείνος άνοιξε: της ρήξης με τον θάνατο! Το επίκεντρο, εξάλλου, της υλικής μας ζωής, είναι η συνάντηση μας με το γεγονός της Ανάστασης!

 Όπου ανθεί ο μέσος όρος παύω να υπάρχω.

Μου είναι αδύνατον να ευδοκιμήσω μέσα στη μάζα της εκάστοτε πλειοψηφίας. Οι ωραίες μειοψηφίες είναι το κάτι άλλο. Ή τις κάνω σμαράγδι να φωτίζουν τη νύχτα μου, ή τις τρώω με σοκολάτα και σαντιγύ. Γι' αυτό και καμιά ολιγαρχία που εκτιμώ δεν έρχεται ποτέ στα πράγματα. Όμως, γι' αυτό ακριβώς την επιλέγω. Για να μην έρχομαι ποτέ στα πράγματα.

Οδ. Ελύτης

 Και η Γη συνταράσσεται από τα πεπραγμένα μιας αμετανόητης και εκτός σύνδεσης με τον θεϊκό Εαυτό ανθρωπότητας!

Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ψυχές που προσεύχονται! Για τον Άγνωστο Φίλο μας που αγρυπνεί...

 «Είμαι μόνος μου!» Ψέματα! Είσαι με εκατοντάδες σατανάδες-απόψεις! Σου λένε ότι είσαι μόνος για να σε απελπίσουν! Ο Κανένας

 Δεν έχουν πραγματική αγάπη για τον εαυτό τους! Γιατί δεν τον ενώνουν με τον Θεό!

Έτσι γίνονται απίστευτα εγωιστές και φιλοκατήγοροι! Ο εγωισμός τους είναι ξυλοπόδαρα πάνω στα οποία στέκονται! Χωρίς αυτά δεν περπατούν! Είναι φιλοκατήγοροι γιατί περπατούν με τα χέρια και βλέπουν τον κόσμο ανάποδα! Αν είσαι εσύ ανάποδα βλέπεις τον κόσμο ανάποδα! Αν είσαι ίσια, ο κόσμος ισιώνει στα μάτια σου! Και μπορείς να δουλέψεις με τους ανθρώπους! Ο Κανένας

 Ό,τι πιο τραγικό να μη λειτουργεί η καρδιά!

Εμείς στην Κρήτη έχουμε ζήσει την ανθρωπιά και την ευγένεια ψυχής των απλών ανθρώπων! Δεν εφαρμόζονται ιδέες ούτε αριστερές ούτε χριστιανικές χωρίς καρδιά -το άλλο όνομα του Θεού!

 Μείνετε καθαροί από το συμφέρον και την συναλλαγή! Ανοιχτοί! Ελεύθεροι! Αγωγοί του Θείου Φωτός στην Γη!

 Την αφθονία την δίνει ο Θεός για να την μοιραζόμαστε! Οι πράξεις μας, οι επιλογές μας να αντισταθμίζουν τις αδυναμίες, τα λάθη, τις ελλείψεις των συνανθρώπων μας! Ο Θεός θέλει την αφθονία όλων των  όντων! Αυτός που έχει συνείδηση αφθονίας είναι πηγή ζωής για τον κόσμο!

 Αυτή είναι η αληθινή θρησκεία: Παιχνίδι, αγάπη, κέφι! Όσσο

 Σ' ευχαριστούμε Μάνα μας! Ας είναι η ευλογία της Παναγιάς μας στην Ελλάδα και στον κόσμο!

Άξιόν ἐστιν ὡς ἀληθῶς, μακαρίζειν σε τὴν Θεοτόκον, τὴν ἀειμακάριστον καὶ παναμώμητον, καὶ Μητέρα τοῦ Θεοῦ ἡμῶν. Τὴν τιμιωτέραν τῶν Χερουβείμ, καὶ ἐνδοξοτέραν ἀσυγκρίτως τῶν Σεραφείμ, τὴν ἀδιαφθόρως, Θεὸν Λόγον τεκοῦσαν, τὴν ὄντως Θεοτόκον σὲ μεγαλύνομεν!

 Ο Νους δεν είναι μόνο μέσα στο κεφάλι! Η τρέλα κ.λπ. είναι επιλογή! Ο Κανένας

 Η ψυχή σου σε θεραπεύει! Πρέπει να ΘΕΛΕΙΣ να θεραπευτείς! Ο Κανένας

 Επιτέλους μην τον λέτε Θεό! Πείτε τον ομορφιά, ζωή, δικαιοσύνη, ελευθερία, αγάπη, δημιουργία!

Οι λέξεις μας μαράνανε! Ας καθαρίσει καθένας τον εαυτό του! Με κακία δεν αλλάζει ο κόσμος! Ούτε όμως και με ανόητους! ΜΟΝΟ ΜΕ ΖΩΣΑ ΖΩΗ! Πρωτίστως ΕΝΤΟΣ! Και με καρδιακή ΠΡΑΞΗ!

 H μόνη αριστερά που ξέρω είναι η θέση της καρδιάς μας!

Ο  "αριστερός Ιησούς", όπως λέει ο Οδ. Ελύτης! Δικαιοσύνη χωρίς θεό δεν γίνεται! Πολιτικοί χωρίς παιδεία! Μέχρι τότε τουλάχιστον μην ψηφίζουμε κλέφτες και ανθέλληνες! Από όλο το πολιτικό φάσμα!

 Andrew Lambrou, ένας ταλαντούχος τραγουδιστής, ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη και ευγένεια. «Απ’ αλλού φερμένος!»  Μια δυνατή παρουσία στην Eurovision που απαξίωσε η Ελληνική επιτροπή!   

 H απάντηση του στην απρέπεια της Ελληνικής επιτροπής η οποία ευτυχώς δεν εκφράζει τον Ελληνικό λαό: «Είμαι ευγνώμων για οποιονδήποτε βαθμό εδώ και θέλω να πω στους Έλληνες και στους Αυστραλούς νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας και για εμένα αυτό είναι τα πάντα. Σας αγαπώ τόσο πολύ και σας το ανταποδίδω».

 «Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευγνώμων νιώθω αυτή τη στιγμή! Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη. Ελπίζω να έκανα περήφανη την Κύπρο, το να τραγουδώ με την καρδιά μου σε αυτή τη σκηνή είναι κάτι που θα μείνει μαζί μου για πάντα. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ.

 «Είμαι τόσο συγκινημένος, προσπαθώ να βρω λόγια αυτή τη στιγμή αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι με στήριξαν. Του ανθρώπους της Κύπρου, τους ανθρώπους της Ελλάδας, της Αυστραλίας, σε όλον τον κόσμο. Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι εδώ, το αγαπώ είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ!»

 Η ΕΡΤ μας δείχνει με τον δικό της τρόπο πως δεν θεωρεί την Κύπρο, Ελλάδα! Μία πατρίδα! Για τους απανταχού Έλληνες όμως είναι!  Αηδιαστικές οι πολιτικές τους!

Ο ανεπανάληπτος Ηλίας Ψινάκης το ανακεφαλαίωσε: «Σαν Έλληνας θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη για το 4 που έδωσε η ΕΡΤ στην Κύπρο. Τέσσερις να είναι οι ώρες της! Ντρόπιασαν την Ελλάδα απέναντι στην Κύπρο, διεθνώς. Δυστυχώς η ΕΡΤ είναι για τον π@@τσ@…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: